Ma790fx-ds5 restart problem

poruka: 8
|
čitano: 1.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav!

U posljednje vrijeme imam problem s restartom pc tijekom igranja igara. Sve sam testirao ram(mem test 4 sata.nema errora),hardove,grafu,pogledao sve kablove jesu li spojeni,bios je najnoviji ali mi se komp i dalje restarta. Prilikom igranja zvuk zablokira i komp se ugasi i upali (bez dont send poruke). Temperature su normalne(everest). Već sam otvorio temu o tome pod napajanjima i mislio sam da je napajanje tj sutra  idem kupit novo ali prije nego ga kupim želim bit sto posto siguran da je to u pitanju da nepotrošim pare bezveze. može li mi netko reći kako testirati ploču da se nezaljećem sa kupovinom napajanja. Jer ako kupim napajanje para za ploču neću više imat.

hvala na odgovorima

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A čuj, jednostavno... Posudiš od nekoga jače napajanje i vidiš kako će se ponašati računalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

a nemam od koga

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

oće pomoć restart cmosa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ma790fx-ds5 restart problem
Kill Frenzy kaže...

Pozdrav!

U posljednje vrijeme imam problem s restartom pc tijekom igranja igara. Sve sam testirao ram(mem test 4 sata.nema errora),hardove,grafu,pogledao sve kablove jesu li spojeni,bios je najnoviji ali mi se komp i dalje restarta. Prilikom igranja zvuk zablokira i komp se ugasi i upali (bez dont send poruke). Temperature su normalne(everest). Već sam otvorio temu o tome pod napajanjima i mislio sam da je napajanje tj sutra  idem kupit novo ali prije nego ga kupim želim bit sto posto siguran da je to u pitanju da nepotrošim pare bezveze. može li mi netko reći kako testirati ploču da se nezaljećem sa kupovinom napajanja. Jer ako kupim napajanje para za ploču neću više imat.

hvala na odgovorima

to se kod frenda događalo zbog pregijavanja procesora (iako je on imao starog athlona xp)

:D be happy i da treba delat
15 godina

ma nije. temp proca neprelazi 55C

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li ti se to događa samo u igricama ili u nekim drugim programima, probaj otvoriti više programa odjednom.  Instaliraj najnovije drivere za matičnu ploču, za grafičku karticu i zvučnu. Probaj smanjiti rezoluciju u igrama. Napravi update operativnog sustava.

s.t.a.l.k.e.r. AC177-D9

0 0 hvala 0
15 godina

da samo u igrama. Bio sam upalio i onaj prime95 i sve je u redu. Jedino što nisam napravio ,nisam stavio nove drajvere za matičnu(chipset ,zvuk..)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice