ja bi stavio procesor AMD 7850+ ili 7750+ na maticnu
gigabyte GA-M61SME-S2L
nisam naso procesor na CPU support list ali updejto sam biose na F5F
pa jel mi moze neko reci da li ce taj procesor raditi na toj maticnoj bez poteskoca
gigabyte GA-M61SME-S2L
pa jel mi moze neko reci da li ce taj procesor raditi na toj maticnoj bez poteskoca
gigabyte GA-M61SME-S2L
Mislim da ne. Vjerujem da bi proizvođač naveo te procesore na CPU support listi da s tom matičnom funkcioniraju kako treba tako da ti ne preporučam takvo kombiniranje CPU-a i matične.
Ja mislim da bi isao jer je AM2+ pcocesor a maticana AM2.
i ja mislim da bi trebalo ici jer podrzava neke x4 Phenom procesore,a da sad ne podrzava athlonov x2
neki su rekli da bi islo ali da bi vjerovatno pisalo CPU unknown itd,ali da bi radio na svom normalnom taktu
evo sta oni kazu:
Dear Emanuel,
Thank you for your kindly mail and inquiry. About the issue you mentioned, since it still under testing and both CPU you want to use are not on the CPU support list, we will not recommend you using the CPU with your GIGABYTE motherboard to avoid unexpected system problem or H/W damage
At last, if you still have any further question or suggestion about our products/service, please do not hesitate to contact with us. We will try our best to help you resolve the problem ASAP.
Regards,
GIGABYTE TECHNOLOGY