grom udario i skurio mi komp, ne zeli se vise ni pokrenut, zamijenio napajanje opet isto, ni lampica se ne upali, dal zna tko sta bi moglo bit, dal bi bil procesor il maticna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ni uz novo napajanje niti ne pokuša krenuti, najvjerojatnije je matična ploča stradala; međutim moguće je da nije samo matična u pitanju, jer pri strujnim udarima može biti štete i na ostalim komponentama u računalu, ali to nažalost ne možeš znati bez testiranja komponenti.
Povadi sve vani osim napajanja ploce i procesora. Ostalo sve istekaj. Pa i memoriju. Ako ne upali bye maticna
rami rade. imam ih na ovom kompu, onda je maticna
Kod mene je na bratovom kompu isto udario grom i otišla je samo matična(fala bogu) tako da je najvjerojatnije i kod tebe.
a sto cu sad s ovim procom, amd 3000+ 1.8 , kupit cu novu maticnu, proc i rame, grafu imam, ona se valjda nije skurila,imam garanciju, dal bi se vazila? na grafu , i hdd moram sprobat kod frenda

a sto cu sad s ovim procom, amd 3000+ 1.8 , kupit cu novu maticnu, proc i rame, grafu imam, ona se valjda nije skurila,imam garanciju, dal bi se vazila? na grafu , i hdd moram sprobat kod frenda
Sve valja provjeriti pc komponenata, i ako tvoja grafa neradi i možeš reklamirat i dobiš drugu jer ti je pod garancijom.