Koju matičnu

poruka: 5
|
čitano: 1.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koju matičnu

Zanima me koju matičnu da uzmem? Dvoumim se izmedju dvije. Zanima me i koja je novija? S obzirom da imam hd4850 vapor-x koja podržava crossfire a ova maticna takodjer podrzava crossfire (samo u suport list za crossfire ne vidim podrsku za hd4850 pa mi nije jasno)?

-gigabyte EP45-UD3LR

-gigabyte EP45-DS3P

0 0 hvala 1
15 godina
Koju matičnu

Ajd da i ovdje dobiš odgovor :)

UD3LR je novija, ali je to ploča za klasu ispod DS3P. Em ima slabije riješeno hlađenje (nema heatpipeova, uopće nema ohlađene MOSFETE-e), em ima samo 4 faznu regulaciju, em nema Crossfire support i još neke điđe joj fale u odnosu na DS3P.
UD3LR niti nemože podržavat Crossfire jer ima samo 1 PCI-E x16 port, a DS3P normalno podržava Crossfire, piše ti i na siteu od proizvođaća da podržava.

UD3LR bi se mogla okarakterizirati kao EP45-UD3 serija za mase tj. jeftinjara UD3 sa najnužnijim stvarima.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koju matičnu

Hehe hvala ti jos jedno. Stavio sam i vamo pitanje da dobijem sto prije odg. Nego sam da te jos nesto pitam jer se stvarno jako malo razumijem. Vidim da ova ud3lr ima nesto easy tune za OC pa me zanima ima li to i ds3p i jel isto dobra za OC. Eto samo toliko i hvala ti još jednom!!!!

0 0 hvala 1
15 godina
Koju matičnu

DS3P je bolja za OC. Easy Tune je softver za OC-anje koji radi na svim Gigabyte pločama.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koju matičnu

Dobio sam sve odg i hvala ti puno

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice