Koju matičnu uzeti?

poruka: 11
|
čitano: 1.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Koju matičnu uzeti?

Eo trebam malo vašu pomoć.. došao sam u dilemu, trenutno imam GTX460, a ubrzo zelim kupiti jos jednu GTX460 pa da je bacim u SLI. Sad je problem sto moja maticna nema drugi PCI-e x16 utor, te bih htio kupiti neku novu. Zelio bih uzeti neku maticnu koja podrzava SLI Mode, AMD, i DDR3 po mogućnosti 1600MHz.. Pa ako mi možete preporučiti neku da je dobavljiva u Hrvatskoj i da je dobra, ako je već nedobavljiva onda može i Intelova ploča s 1156 socketom

AMD ima puno veću prednost jer je puno jeftiniji od trenutnog i5 i i7...

HVALA UNAPRIJED!

R@$h0@YeaH
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 17:23 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju matičnu uzeti?

Veliki je problem naći MBO za AMD koja podržava SLI.Ima vani pa pogledaj na ebay-u.Mislim da nećeš naći DDR3 MBO kod nas, možda samo AM2+ pa potraži.I sam sam tražio takvu MBO ali nisam našao

a neznam kako i sve procedure naručivanja izvana te mije to komplicirano.

MSI 460 GTX Hawk Thalon Attack
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koju matičnu uzeti?
Smille kaže...

Veliki je problem naći MBO za AMD koja podržava SLI.Ima vani pa pogledaj na ebay-u.Mislim da nećeš naći DDR3 MBO kod nas, možda samo AM2+ pa potraži.I sam sam tražio takvu MBO ali nisam našao

a neznam kako i sve procedure naručivanja izvana te mije to komplicirano.

postoje neke maticne sa nvdijinim čipsetima, ali su jako rijetke i teško ih je naći

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
Koju matičnu uzeti?

Koliko ja znam ima jedino ova od msi-a

Ili od nekog drugog proizvođača koji ima ovaj čipset.

Dok intel ima ovu koja je najeftinija pa nadalje

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Koju matičnu uzeti?

evo ja san pronaša itu ali s cjenom ili probaj pitat tgovinu koja radi s msi markon može li se naručit a siguro može

http://www.directron.com/nf980g65.html?gsear=1

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Koju matičnu uzeti?

bas sad malo gledam ovu maticnu MSI sto ste mi rekli, i skroz ljepo izgleda, mozda uspjem nesto iskombinirati da kupim preko ebay-a, samo gdje joj se nalazi SATA connector? xD

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rasho kaže...

bas sad malo gledam ovu maticnu MSI sto ste mi rekli, i skroz ljepo izgleda, mozda uspjem nesto iskombinirati da kupim preko ebay-a, samo gdje joj se nalazi SATA connector? xD

Na msi home page pogledaj drugu sliku od te matične (crni su pa se baš neprimjete odmah)

15 godina
Koju matičnu uzeti?

a gledam i nesto da je i5 jaci od phenoma II x4 970 be, mozda je onda bolje da idem na i5, ako su ploce za njih jeftinije i dostupnije.. :)

R@$h0@YeaH
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rasho kaže...

a gledam i nesto da je i5 jaci od phenoma II x4 970 be, mozda je onda bolje da idem na i5, ako su ploce za njih jeftinije i dostupnije.. :)

a čuj, ako imaš novca definitivno idi na intel

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina

samo izgleda da mi je svejedno dal da idem na intel i5 ili da idem amd s tesko dosupnim plocama za sli (mogao bi potrositi cak i vise od 1200 kn samo na nju)...

R@$h0@YeaH
15 godina
neaktivan
Koju matičnu uzeti?

Evo je, koliko ja znam jedina AM3 ploča kod nas s podrškom za SLI

http://www.technomax.hr/Webtrgovina/Proizvod/tabid/62/rbpid/0504105/Default.aspx

Iako je po meni bolje ići na kvalitetnu ploču s P55 čipsetom kad se pravi SLI

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice