kupujem novi procesor, amd do 1200 kn, sta preporucujete? imam plocu am3+ mislim oc-at. samo links. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a je si brzo upogonio tu lovu
x6 6100
kupujem novi procesor, amd do 1200 kn, sta preporucujete? imam plocu am3+ mislim oc-at. samo links. hvala
Kad je baš iz linksa onda OVO
Makar bi mogao uzest FX 8120 drugdje za tu lovu...
x6 6100
naravno. da li se moze na stock hladnjaku ocat taj x6 6100?
Kad je baš iz linksa onda OVO
Makar bi mogao uzest FX 8120 drugdje za tu lovu...
kolik oje fx 8120 jaci?
x6 6100
Možeš nešto jako sitno, 200-300 MHz možda, jer potrošnja i zagrijavanje idu na visoku razinu sa svakim MHz-om gore....
A i stock ti je užasno bučan...
FX 8120 je osjetno jači, mjeri se sa i5 2500k, tj slabiji je nešto, tako da bi ti prije njega preporučio (Tako kažu reviewovi, ja ga nisam imao u rukama, al opet lijepo je što ima 8 jezgri, tj 4 modula sa po 2 jezgre u svakom)....
Nebih preporucio !
Nebih preporucio !
kakvi kuler da uzmem onda?
Nebih preporucio !
Ja bih ti preporučio Mugen 3, Coolermaster hyper 612s, ili ako nemaš baš toliko love možda arctic freezer A30 koji je 300 kn u linksa...
zasto ces ga overclockat
Nebih preporucio !
Scythe Yasya po odlicnoj cijeni !
zasto ces ga overclockat
Možda momak ima fetiš na clockanje, a možda nemože jednostavno imat nešto na stocku :)
@Haf932
Otkad je yasya 279 kn u linksa? O.o
Pa do prije par dana je bila 300+
zasto ces ga overclockat
da udjem u 4ghz club
zasto ces ga overclockat
da udjem u 4ghz club
Ček malo, ako imaš tog hypera 212+ nemoraš kupovat cooler, on bi trebao bit dostatan bar za neki OC, ne sad wow OC al ono, za pristojno clockanje...
zasto ces ga overclockat
da udjem u 4ghz club
Ček malo, ako imaš tog hypera 212+ nemoraš kupovat cooler, on bi trebao bit dostatan bar za neki OC, ne sad wow OC al ono, za pristojno clockanje...
Da imam, bili mogao kloknuti na 4,2 recimo?
zasto ces ga overclockat
da udjem u 4ghz club
Da imam, bili mogao kloknuti na 4,2 recimo?
Pa čini mi se da bi mogao, može taj hyper držat koliko ja znam pokušaj, neće te ništa koštat, ako nemože držat prodaš i kupiš jači cooler ^^
@Haf932
Otkad je yasya 279 kn u linksa? O.o
Pa do prije par dana je bila 300+
Pa ima vec nekih tjedan dana ! Jos sam ga bio stavio u temu s dobrim ponudama ! Također je jeftin i Mine 2 koji je bio preko 400 KN !
FX-8120