Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.706.512
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

molim vas preporuku coolera za AMD FX6300, do 200 kn, po mogućnosti u Linksu. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Do 200kn to je ovaj

15 godina
battman909 kaže...

molim vas preporuku coolera za AMD FX6300, do 200 kn, po mogućnosti u Linksu. Hvala

LC-120 - 170Kn

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
10 godina
neaktivan
battman909 kaže...

Katana 4  - 209KN, u ADM sam ja uzeo za nekih 180KN
LC-CC-120 - nešto jeftiniji, do 200kn nema boljih izbora od ovoga, mislim da su oba negdje u razini s Hyper 212 Evo za duplo manje pare skoro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2015 15:47 (VedranMik).
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Da, zaboravio sam reći - ako je nešto i 50-ak kuna skuplje ali dosta bolje onda svakako dolazi u obzir. Hvala puno svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

pozdrav treba mi hitno cooler za cpu A10 5800K.
socket je FM2.
nemam namjeru kolokat proc.
case mi je cooler master k380 cisto da se zna radi dimenzija.

nude mi ovaj: 

http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en

cijena je oko 58€. e pa volio bi cut misljenje dal je to previse i opcenito o ovom proizvodu,te da mi date poneku alternativu.

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Taj cooler je skuplji od procesora koji imaš, debelo neisplativo.

LC Power LC-CC-95 ili nešto bolji LC-CC-120 bi ti morali biti i više nego dovoljni.

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
keymaster kaže...

Na računalu mi je crkao hladnjak procesora.

Pošto odavno nisam kupovao te stvari zamolio bi neku preporuku.

Ne tražim ništa posebno,da radi i da nije prebučan.

Do 100kn u linksa,gledam ima ih dosta pa ako je netko već kupovao da mi da preporuku.

Hvala i pozdrav.

Ja sam  kupio LC-CC-95 za 99kuna, ima 20-ak dana. Skroz nečujan i kad je pod prime95 testom, ali tempreture su mi ostale potpuno iste kao sa stock AMD hladnjakom kad je pod prime95. Dakle, šta se tiče buke odličan,a  šta se tiče temperature, ništa nisam dobio u odnosu na stock!

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 15:50 (osvit).
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Preporuke za hladnjak do cca 300kn ? Ide na Phenom II 965 BE.

0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

LC CC 120 oko 180kn

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 18:14 (Tony1999).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Da li se isplati cekati skylake te da li ce zbog toga cijena i7 5820x mozda pasti ili mozda bolje uzeti 6700k kad izadje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dennocro kaže...

Da li se isplati cekati skylake te da li ce zbog toga cijena i7 5820x mozda pasti ili mozda bolje uzeti 6700k kad izadje?

U totalno si krivoj temi i ovdje se vrati kad kupiš cpu i kad ga budeš triba ohladit.

Ja bi čekao 6700k

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
protjeran
dennocro kaže...

neisplati, jer je skuplji i bit ce skuplji od broadwella, uzmi 5820K s kojim ionako moras uzeti neznatno skuplju ddr4...problem su jedino preskupe ploce inace kriva tema...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

da vidim i ja sad da je kriva tema haha, obrisite slobodno postove da ne bude problema...ma pare nisu problem za maticnu i ddr4, a hladit ce nh d14

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

pozdrav, imam fx 6350 i stock cooler je ocajan i glasan, trebam zamjenu, maksimalno nekih 300kn, sti tisi i hladan.. hvala na pomoci :)

0 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

pozdrav, imam fx 6350 i stock cooler je ocajan i glasan, trebam zamjenu, maksimalno nekih 300kn, sti tisi i hladan.. hvala na pomoci :)

CoolerMaster - Hyper212EVO ako planiraš OC, jer je po meni puno dati toliko novaca ako nemisliš OC. Imam takav procesor sa LC-95 hladnjakom i zadovoljan sa tišinom i hlađenjem.

14 godina
Abra008 kaže...
1337Code_breaker kaže...

CoolerMaster - Hyper212EVO ako planiraš OC, jer je po meni puno dati toliko novaca ako nemisliš OC. Imam takav procesor sa LC-95 hladnjakom i zadovoljan sa tišinom i hlađenjem.

Bit će dovoljan i LC CC 120 za cca: 170kn da to ohladi i bude tiho Hyper 212 EVO je trenutno skup i neisplativ pored ovog bestbuya http://www.protis.hr/products/details/cooler-lc-power-lccc120-socket-77511501155115613662011fm1fm2am2am3/84728

15 godina
neaktivan
hvala vam
3n3m1 koliko je lc cc 120 glasan?
14 godina
1337Code_breaker kaže...
hvala vam
3n3m1 koliko je lc cc 120 glasan?

idle gotovo nečujan pri Loadu se naravno diše nešto buka ali daleko od glasnog i nametljivog stock hladnjaka.

12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Razmisljam da prodam svoje vodeno te bi stavio noctuu nh d14 mogu je dobiti za jako male pare sa punom garancijom, da li ici na zracno zbog tisine ili ostati na ovome antec 1250, te ako je neko zainteresiran za vodeno da kupi, staro niti 2mj, kupljeno u linksu dobijete i kutiju i racun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dennocro kaže...

Razmisljam da prodam svoje vodeno te bi stavio noctuu nh d14 mogu je dobiti za jako male pare sa punom garancijom, da li ici na zracno zbog tisine ili ostati na ovome antec 1250, te ako je neko zainteresiran za vodeno da kupi, staro niti 2mj, kupljeno u linksu dobijete i kutiju i racun.

ja s ovim sugavim 120v seidonom imam gluhu tisinu(trenutno na ovom g3258@4ghz@450rpm-a) ti da s 240mm trazis nesto tise? kak ti je uopce to namjesteno tj ventovi/rpm-ovi itd, mislim da se nebus previse usrecio s icim drugim da bude drasticno tise, evo nek jos netko prokomentira...

12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

ne znam, sad po ovom vremenu dok je toplo se ventovi dosta cuju, budu na cca 800-1000rpm a temp u idle 40...po meni original ventovi od anteca su sranje...dok igram bf4 imam slusalice pa me bas briga ne cujem nista.7

namjesteno je da rade na najtise. nize od ovoga ne moze a opet su bucni, malo pre vise, ili mozda bolje stavit dva druga venta koja su tisa a ova dva iskljuciti

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 8:01 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

pozdrav,koji cooler bi preporucili za oc i5-4690k?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ako oces nesto ozbiljnije, tise onda definitivno mugen4!
10 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Gledam i ja baš to, Katana 4 me jako iznenadila, za te novce. Samo, ima Mugen MAX i 4,  MAX ima 140mm fan, dok 4 ima 120mm, možda je MAX onda bolji odabir (potencijalno tiši?)

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

hvala,btw dal sa 120m fan-om il ovaj max sa 140mm?

13 godina
protjeran
120-tku bi ja sebi uzeo...
10 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

LC CC 120 oko 180kn

Se ovo može nadmašiti ili je to bang for bucks?

13 godina

Za te pare je najbolji i nema konkurencije

11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav,

Imam procesor AMD FX-6300 sa stock coolerom koji je pree pree glasan.

Možete li mi preporučiti nekakav cooler iz linksa. Bitno je jedino da je što tiši i što jeftiniji. 

Hvala!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice