Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.706.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

grijalica 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Danas naručio LC CC 120 za 170kn u linksu i arctic mx4, pa budemo vidili kako će se ponašat sa fx grijalicom 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
dr.jazz kaže...

grijalica 

a bogme nije ni mrve pogriješio, ja sam iskeširao preko 400 kuna za pošteni hladnjak da obuzdam tu temperaturu, a da pritom ne mislim da mi polijeće mlažnjak pored kuće

i to na procu koji nije klokan, nego je još undervoltan

no, zato sad na najvećem opterećenju i po ljetnoj žegi ne prelazi 60 stupnjeva, uz potpunu tišinu

15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
dr.jazz kaže...

grijalica 

a bogme nije ni mrve pogriješio, ja sam iskeširao preko 400 kuna za pošteni hladnjak da obuzdam tu temperaturu, a da pritom ne mislim da mi polijeće mlažnjak pored kuće

i to na procu koji nije klokan, nego je još undervoltan

no, zato sad na najvećem opterećenju i po ljetnoj žegi ne prelazi 60 stupnjeva, uz potpunu tišinu

Sad zamisli kako je sa 4790K koji je cca. 30-35C topliji na stocku od tvoga ;)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Kod Raijinteka je izrada srednja zalost a i montaza fan-a na cooler je idiotska. Ovaj stock fan na Erebossu je los tj. mice jako malo zraka jer je nekakva slim varijanta.

Uzmi nesto kvalitetnije po meni...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Sto bi po tebi onda bio dobar odabir?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Do kolko novaca? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Nemam odreden budet, al ne nesto bolesno skupo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kad već gledaš (zračne hladnjake)Ereboss, baci i oko na Coolink CoratorDS...

ako po gabaritima stane u kućište, made by noctua,  350kn, grdosija je i shodno tome hladi...

a i dosta je tiši, pogotovo u odnosu na "low end" vodena hlađenja i njihove pumpe...a duplo jeftiniji

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Htio bi uzet si novi zracni cpu hladnjak imam phenom II x4 965 be ali sad neznam kakve velicine bi stao cpu hladnjak u kuciste lc power air wing 975b?

taj cooler ako je ikako moguce da bude kompatibilan i sa 1150 socket jer planiram kroz mjesec dva preci na intel a raspon budzeta je od 300-600 kn pa eto lupite neke prijedloge koji bi mogli stat u to kuciste

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2015 12:25 (marac1988).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vrx kaže...

kad već gledaš (zračne hladnjake)Ereboss, baci i oko na Coolink CoratorDS...

ako po gabaritima stane u kućište, made by noctua,  350kn, grdosija je i shodno tome hladi...

a i dosta je tiši, pogotovo u odnosu na "low end" vodena hlađenja i njihove pumpe...a duplo jeftiniji

Evo samo da nadodam kako imam Coratora u kombinaciji sa I7-4790K i da obavlja svoj posao perfektno. Svakako preporuka.

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

300 do 600 kn pa sad koje je bolje i el tko posjeduje navedene cpu coolere kakva su iskustva?

http://www.nabava.net/hladnjaci-za-komponente__470/raijintek-cpu-hladnjak-140x130x166mm-aluminij__8339581

ili je bolje ovo za te pare http://www.nabava.net/hladnjaci-za-komponente__470/antec-vodeno-hladenje-h2o-950-s775-s1150__5589421

za buducu nadogradnju

nekako mi se cini da je bolje ovo drugo sad 40-50 kn neigra neku ulogu ako su bolje performanse sa ovim vodenim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ovo uzmi, s ovime nemreš fulat Noctua NH-D14

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Ovo uzmi, s ovime nemreš fulat Noctua NH-D14

ma gledao sam i tu opciju samo neznam dali stane to u ovo kuciste izgleda mi nekako na slici preveliko bojim se da necu moci bocnu stranu zatvorit da ce mi smetat bocni cooler na stranici sto imam stavljen gore http://www.links.hr/?naziv=kuciste-lc-power-gaming-975b-air-wing-midi-crno-usb-3-0-hot-swap-ladica-bez-ps&option=artikl&id_artikl=052.643.098

nekako mi manje zauzima prostora ono antec vodeno hladjenje

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 19:00 (marac1988).
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Stane ti cooler do 150mm, znači ne ide niti raijintek niti noctua. 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 19:04 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony1999 kaže...

Stane ti cooler do 150mm, znači ne ide niti raijintek niti noctua. 

onda mi dolazi u obzir samo ovo http://www.links.hr/?naziv=vodeno-hladenje-antec-h2o-950-cpu-hladenje-socket-775-1150-1155-1156-1366-2011-am2-am3-fm1-fm2&option=artikl&id_artikl=051.003.052

mozda raijntek se moze kako ugurat u to kuciste :) vidjet cu u ponedjeljak ce past odluka kojeg cu si uzet :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2015 19:14 (marac1988).
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Brzinsko pitanje. Sutra trebam uzet FX4100 i zamijenit postojeći 955BE koji je hlađen sa Zalman CNPS9700 LED na ASrock Pro3. Znam da te ploče pro3/extreme3 imaju problema sa hlađenjem okolnih komponenti ak se na njih bubne FX cpu pa me zanima hoće li taj hladnjak biti od ikakve koristi ili ću ipak morat kupit neki top-down cooler tipa gemin ili big type? Hvala

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

cemu uopce zamjena? ta dva cpu-a su po pitanju perfomansi identicna! ako je radio 955be onda ce i manje zahtjevniji fx na tom cooleru biti i nesto hladniji s vecim taktom po defaultu...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 0:37 (Stjepanj).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

cemu uopce zamjena? ta dva cpu-a su po pitanju perfomansi identicna! ako je radio 955be onda ce i manje zahtjevniji fx na tom cooleru biti i nesto hladniji s vecim taktom po defaultu...

Zato što FX-a dobijam besplatno a 955 ide u drugi komp.

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pa bolje tog FX-a stavi u taj drugi komp ako možeš. Clockani 955BE krši FX-a bez po muke.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Trenutno traje akcija u alzashopu na Cooler Master TPC 600, popust je 44%, cijena mu je 22€. Da citiram kolegu rooswelta1991:

rooswelt1991 kaže...

Dakle za 22 eura se dobije odličan hladnja s vapor chamber tehnologijom (poznatoj iz vaporx grafičkih kartica) što je odličan deal.

Da li ima li ima zainteresiranih za grupnu kupnju iz alzashopa tako da uhvatimo besplatnu dostavu? Ako ima neka mi se jave na PM.

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2015 10:20 (Jolckan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jolckan kaže...

Trenutno traje akcija u alzashopu na Cooler Master TPC 600, popust je 44%, cijena mu je 22€. Da citiram kolegu rooswelta1991:

[QUOTE=rooswelt1991]Dakle za 22 eura se dobije odličan hladnjak s vapor chamber tehnologijom (poznatoj iz vaporx grafičkih kartica) što je odličan deal.[QUOTE]

Da li ima li ima zainteresiranih za grupnu kupnju iz alzashopa tako da uhvatimo besplatnu dostavu? Ako ima neka mi se jave na PM.

Samo pripazite na to da ako netko misli montirati neke ventove na njega mora uzeti i kopče zasebno, jer mi se čini da s njim u paketu nema nikakvih kopči za ventove.

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ekipa imate na njušci za 200tinjak kn Mugene 2 rev.b ja mislim da se za te novce i više nego isplati,baš neki dan upiknuo jednog za 225kn i na q6600 stavio.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jolckan kaže...

rooswelt1991 kaže...

Dakle za 22 eura se dobije odličan hladnja s vapor chamber tehnologijom (poznatoj iz vaporx grafičkih kartica) što je odličan deal.

Odlicna ponuda, jos se uz to uzme ova zvjerka od venta i imas vrhunski cooler za 240-250kn...

15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
miki1981 kaže...

Samo pripazite na to da ako netko misli montirati neke ventove na njega mora uzeti i kopče zasebno, jer mi se čini da s njim u paketu nema nikakvih kopči za ventove.

Mislim da ne dolazi sa kopčama, jedino ako se ne dobiju s posebno ventom. Koliko sam vidio u alzi kopči posebno nema ali mislim da to nebi trebalo biti problem naći drugdje.

ansha kaže...

Odlicna ponuda, jos se uz to uzme ova zvjerka od venta i imas vrhunski cooler za 240-250kn...

Tako je Pitao sam u alzi koliko će trajati akcija, rekli su da neznaju, tako da ako je netko zainteresiran nek se javi što prije jer već sutra akcija može završiti.

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dr.jazz kaže...

Ekipa treba mi preporuka za 4790k.....jos nisam krenuo na OC, al budem jednog dana 

Odlucio sam se za SCYTHE Mugen MAX, pa da napisem par dojmova...

Hladnjak je jako tih, i7 4790K (stock) u idle-u drzi oko 29-30 °C na ljetnim temperaturama, u igrama mi nije isao preko 60 °C, ovisno o sobnoj temp (60 °C je bilo kad je sobna bila oko 33)

uglavnom zadovoljan sam sto se hladenja tice, jedina mana je to sto je glomazan, i nece stati u vecinu kucista, tako da bocnu stranicu nisam mogao zatvorit (fali par milimetara)

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Na računalu mi je crkao hladnjak procesora.

Pošto odavno nisam kupovao te stvari zamolio bi neku preporuku.

Ne tražim ništa posebno,da radi i da nije prebučan.

Do 100kn u linksa,gledam ima ih dosta pa ako je netko već kupovao da mi da preporuku.

Hvala i pozdrav.

0 0 hvala 0
12 godina
keymaster kaže...

Na računalu mi je crkao hladnjak procesora.

Pošto odavno nisam kupovao te stvari zamolio bi neku preporuku.

Ne tražim ništa posebno,da radi i da nije prebučan.

Do 100kn u linksa,gledam ima ih dosta pa ako je netko već kupovao da mi da preporuku.

Hvala i pozdrav.

evo ovaj, sasvim solidan za te pare i vrlo tih

ubacio sam ga kod frenda na i5 4460 i temperature su daleko bolje nego na stock hladnjaku, a ne čuje se ni pod najvećim opterećenjem

http://www.links.hr/?naziv=cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-1150-am2-am3&option=artikl&id_artikl=050.903.231

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice