Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.701.495
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

uzmi za 433 kn zalman z9 plus {#}

Xc
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koji CPU cooler kupiti?
MrXleader kaže...

Ako ga u adm dobiju onda ocu :)

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

A šta je bolje za 330 kn po tvom "stručnom" mišljenju ?

Biftenix Merc Alpha. Tri prsta bolji izbor.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
13 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...
MrXleader kaže...

Ako ga u adm dobiju onda ocu :)

reci da ti ga naruce ili da im ti das kuciste pa sloze unutra {#}

Xc
14 godina
neaktivan
Ah... nema više Gaie u Linksu, a ni nigdje.. nego, posjedujem Gigabyte GZ-X6 kućište i imam Phenon II 1100T.. da li moram montirati taj back panel za Gaiu i da li će mi to stati?
http://bambytalica.blogspot.com/
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

moras zato jer kroz njega prolaze serafi koji zatezu spuzvu na maticnu plocu da se ne osteti direktnim stavljanjem serafa znam to jer sam ju i ja montirao ,a stati bi trebalo sigurno

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hvala na brzom odgovoru, pretpostavljam onda da i MBO Gigabyte GA-990XA-UD3 ne bi trebala predstavljati neki problem.
http://bambytalica.blogspot.com/
14 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Ja bih triba malu procjenu za Thermalright Silver Arrow. Rezervirao sam ga za 450 kn + 20 kn poštarine. Jeli po vama to ok cijena?

Iskreno malo sam se zaletio pri kupnji jer znam da je hladnjak stvarno vrhunski i da je rame uz rame s NH-D14 koji se prodaje po 450 kn. Silver Arrow koliko vidim se kod nas više ne može niti nabaviti, znam da ga je jedno vrijeme bilo u Linksa za nekih 660 kn koliko se sijećam, ali Links je po cijenama poprilično iznad ostalih pa to i nije nešto po čemu bi stvarao usporedbu.

Šta vi mislite?

1 0 hvala 0
14 godina
Ja bi radije uzeo Noctua-u
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
14 godina
protjeran
robimarko kaže...
Ja bi radije uzeo Noctua-u

Ti uopće nisi shvatija poantu mog pitanja. Nije niti bija izbor između noctue i arrowa, već sam našao oglas za 450 kn i rezervirao pa pitam jeli 450 kn ok za taj hladnjak. A ustalom šta fali arrowu, po testovima čak za stupanj bolje hladi od noctue

14 godina
Onda ga uzmi
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Taj hladnjak je odličan i ima (po meni) bolje stock ventove od NH-D14. Noctua je (po meni) čisti hype s ružnim ventovima, a razlika je najčešće 1 do 2 stupnja, ako i toliko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:44 (The Man).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

ako uzimaš hladnjak za taj x3 phenom onda je svaki hladnjak iznad 250kn FAIL

14 godina
protjeran
bik kaže...

ako uzimaš hladnjak za taj x3 phenom onda je svaki hladnjak iznad 250kn FAIL

Ma ne, ovo pod Moj PC je otišlo. Inače za 2600k

Još mi nitko nije rekao vrijedi li on tih 450 kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 21:25 (Volume).
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Thermalright Silver Arrow je odličan hladnjak.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

evo kupljena xigmatek gaia u linksa i mogu rec da san zadovoljan.

slike mozete vidjeti na http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=192&jumpto=2429523&sort=asc&view=flat

evo idle i temp usred 2h igranja:

idle idle
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 11:15 (adikt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Dobrodošao u klub! Ako se ovako nastavi, Xigmatek Gaia će postati najpopularniji CPU cooler na ovom forumu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
The Man kaže...

Thermalright Silver Arrow je odličan hladnjak.

Jako je dobar. Ali odličan ipak nije, što i pokazuje na 2 stvari. Prva i bitnija je da ne može parirati npr Noctui D14 kod jačih proceva na višim naponima. Što je iznenadilo i sam Thermalright pogotovo zato jer se na većini testova drži na 1-2 stupnja ispred ili iza Noctue, ali kada se pređe određeni prag sa TDP-om jednostavno Silver Arrow pada dok D14 i dalje zadržava proc u operativnom stanju. Običnim korisnicima to malo znači, ali onima koji idu na extreme OC je to dosta bitno. Samim time hladnjak je vrlo dobar a ne odličan.

A druga stvar je opet nešto što običnim korisnicima nije toliko bitno a to je montaža. Silwer Arrow je dosta zafrknutije montirati dok kod D14 to ide ko od šale.

14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav svima!

Trebao bih preporuku coolera za intel i5 2500k do max 350kn.Imam memoriju 4x2 gb ripjaws x.

Proc bih cloknuo do 4.0-4.5 ghz.

Ja sam mislio xigamatek scorpion ,no želim čuti i vaša mišljenja.

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
The Man kaže...

Dobrodošao u klub! Ako se ovako nastavi, Xigmatek Gaia će postati najpopularniji CPU cooler na ovom forumu.

Samo je mali problem što ih barem za sad nema nigdje nabaviti. Evo baš gledam na nabavi kad ono niti jednog jedinog

14 godina
neaktivan
nexus12 kaže...

Pozdrav svima!

Trebao bih preporuku coolera za intel i5 2500k do max 350kn.Imam memoriju 4x2 gb ripjaws x.

hvala

Mugen 3

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 15:55 (donator_bubrega).
14 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...
nexus12 kaže...

Pozdrav svima!

hvala

Mugen 3

Mugen 3 nije neki izbor za te novce, čak lošije hladi od mugena 2. Scorpion će napraviti dobar posao, ja bih ti preporučio zalmana za nešto malo više od 350 kn

15 godina
nexus12 kaže...

Pozdrav svima!

Trebao bih preporuku coolera za intel i5 2500k do max 350kn.

A sta velis na CM Hyper 612S  ?

Music As A Weapon !!
17 godina
Volume kaže...
donator_bubrega kaže...
nexus12 kaže...

Pozdrav svima!

hvala

Mugen 3

Mugen 3 nije neki izbor za te novce, čak lošije hladi od mugena 2. Scorpion će napraviti dobar posao, ja bih ti preporučio zalmana za nešto malo više od 350 kn

Na temelju cega iznosis svoja laprdanja?

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
14 godina
protjeran
Kant kaže...
Volume kaže...
donator_bubrega kaže...
nexus12 kaže...

Pozdrav svima!

hvala

Mugen 3

Na temelju cega iznosis svoja laprdanja?

Na temelju reviewa koje sam čitao

17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Krivo si citao jer sam imao 4 Mugena dvojke i 3 mugena trojke, i trojka nije po nicemu inferiornija, stovise bolji hladnjak. Hlade jednako a milion puta prakticnija zbog manjih dimenzija

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Kant kaže...

Krivo si citao jer sam imao 4 Mugena dvojke i 3 mugena trojke, i trojka nije po nicemu inferiornija, stovise bolji hladnjak. Hlade jednako a milion puta prakticnija zbog manjih dimenzija

Onda se ispričavam na krivim informacijama jer ga nisam imao priliku isprobati iz prve ruke, već kako sam rekao čitao sam recenzije koje ga baš i nisu hvalile za cijenu po kojoj se prodaje i isto tako navodno da hladi lošije od mugena 2

15 godina
Kant kaže...

Ali moguće je i da ste oboje u pravu. Jer jako puno ovisi i o tome što točno hladite. Nije isto 2, 4 ili 6 jezgri, nije isto mali, srednji ili veliki OC, nije isto stock, malo povećanje napona ili veliko povećanje napona. I na kraju svega rezultati kod manjih opterećenja se ne mogu interpolirati na veća a ni obrnuto.

Tako da svakakvi su rezultati mogući kada netko iznosi svoja iskustva.

15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?
Da ne otvaram novu temu: Treba mi cooler za am2 4000+ kojeg mislim overclokat vasa preporuka + da moze i na am3! links ili chipoteka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

budzet?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice