uzmi za 433 kn zalman z9 plus
Ako ga u adm dobiju onda ocu :)
A šta je bolje za 330 kn po tvom "stručnom" mišljenju ?
Biftenix Merc Alpha. Tri prsta bolji izbor.
Ako ga u adm dobiju onda ocu :)
reci da ti ga naruce ili da im ti das kuciste pa sloze unutra
moras zato jer kroz njega prolaze serafi koji zatezu spuzvu na maticnu plocu da se ne osteti direktnim stavljanjem serafa znam to jer sam ju i ja montirao ,a stati bi trebalo sigurno
Ja bih triba malu procjenu za Thermalright Silver Arrow. Rezervirao sam ga za 450 kn + 20 kn poštarine. Jeli po vama to ok cijena?
Iskreno malo sam se zaletio pri kupnji jer znam da je hladnjak stvarno vrhunski i da je rame uz rame s NH-D14 koji se prodaje po 450 kn. Silver Arrow koliko vidim se kod nas više ne može niti nabaviti, znam da ga je jedno vrijeme bilo u Linksa za nekih 660 kn koliko se sijećam, ali Links je po cijenama poprilično iznad ostalih pa to i nije nešto po čemu bi stvarao usporedbu.
Šta vi mislite?
Ti uopće nisi shvatija poantu mog pitanja. Nije niti bija izbor između noctue i arrowa, već sam našao oglas za 450 kn i rezervirao pa pitam jeli 450 kn ok za taj hladnjak. A ustalom šta fali arrowu, po testovima čak za stupanj bolje hladi od noctue
ako uzimaš hladnjak za taj x3 phenom onda je svaki hladnjak iznad 250kn FAIL
ako uzimaš hladnjak za taj x3 phenom onda je svaki hladnjak iznad 250kn FAIL
Ma ne, ovo pod Moj PC je otišlo. Inače za 2600k
Još mi nitko nije rekao vrijedi li on tih 450 kn
Thermalright Silver Arrow je odličan hladnjak.
evo kupljena xigmatek gaia u linksa i mogu rec da san zadovoljan.
slike mozete vidjeti na http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=192&jumpto=2429523&sort=asc&view=flat
evo idle i temp usred 2h igranja:
Dobrodošao u klub! Ako se ovako nastavi, Xigmatek Gaia će postati najpopularniji CPU cooler na ovom forumu.
Thermalright Silver Arrow je odličan hladnjak.
Jako je dobar. Ali odličan ipak nije, što i pokazuje na 2 stvari. Prva i bitnija je da ne može parirati npr Noctui D14 kod jačih proceva na višim naponima. Što je iznenadilo i sam Thermalright pogotovo zato jer se na većini testova drži na 1-2 stupnja ispred ili iza Noctue, ali kada se pređe određeni prag sa TDP-om jednostavno Silver Arrow pada dok D14 i dalje zadržava proc u operativnom stanju. Običnim korisnicima to malo znači, ali onima koji idu na extreme OC je to dosta bitno. Samim time hladnjak je vrlo dobar a ne odličan.
A druga stvar je opet nešto što običnim korisnicima nije toliko bitno a to je montaža. Silwer Arrow je dosta zafrknutije montirati dok kod D14 to ide ko od šale.
Pozdrav svima!
Trebao bih preporuku coolera za intel i5 2500k do max 350kn.Imam memoriju 4x2 gb ripjaws x.
Proc bih cloknuo do 4.0-4.5 ghz.
Ja sam mislio xigamatek scorpion ,no želim čuti i vaša mišljenja.
hvala
Dobrodošao u klub! Ako se ovako nastavi, Xigmatek Gaia će postati najpopularniji CPU cooler na ovom forumu.
Samo je mali problem što ih barem za sad nema nigdje nabaviti. Evo baš gledam na nabavi kad ono niti jednog jedinog
Pozdrav svima!
Trebao bih preporuku coolera za intel i5 2500k do max 350kn.Imam memoriju 4x2 gb ripjaws x.
hvala
Pozdrav svima!
hvala
Mugen 3 nije neki izbor za te novce, čak lošije hladi od mugena 2. Scorpion će napraviti dobar posao, ja bih ti preporučio zalmana za nešto malo više od 350 kn
Pozdrav svima!
Trebao bih preporuku coolera za intel i5 2500k do max 350kn.
A sta velis na CM Hyper 612S ?
Pozdrav svima!
hvala
Mugen 3 nije neki izbor za te novce, čak lošije hladi od mugena 2. Scorpion će napraviti dobar posao, ja bih ti preporučio zalmana za nešto malo više od 350 kn
Na temelju cega iznosis svoja laprdanja?
Pozdrav svima!
hvala
Na temelju cega iznosis svoja laprdanja?
Na temelju reviewa koje sam čitao
Krivo si citao jer sam imao 4 Mugena dvojke i 3 mugena trojke, i trojka nije po nicemu inferiornija, stovise bolji hladnjak. Hlade jednako a milion puta prakticnija zbog manjih dimenzija
Krivo si citao jer sam imao 4 Mugena dvojke i 3 mugena trojke, i trojka nije po nicemu inferiornija, stovise bolji hladnjak. Hlade jednako a milion puta prakticnija zbog manjih dimenzija
Onda se ispričavam na krivim informacijama jer ga nisam imao priliku isprobati iz prve ruke, već kako sam rekao čitao sam recenzije koje ga baš i nisu hvalile za cijenu po kojoj se prodaje i isto tako navodno da hladi lošije od mugena 2
Ali moguće je i da ste oboje u pravu. Jer jako puno ovisi i o tome što točno hladite. Nije isto 2, 4 ili 6 jezgri, nije isto mali, srednji ili veliki OC, nije isto stock, malo povećanje napona ili veliko povećanje napona. I na kraju svega rezultati kod manjih opterećenja se ne mogu interpolirati na veća a ni obrnuto.
Tako da svakakvi su rezultati mogući kada netko iznosi svoja iskustva.
budzet?