Kakav je ovaj intelov procesor u rdu...

poruka: 22
|
čitano: 1.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Intel Core 2 Duo P7350 dali je taj procesor dosta brz i da li na prijenosniku s tim procesorom bi se moglo dobro igrat obrađivat slike itd... ili da se klonim tog procesora i biram prijenosnik s drugim ... inače to je ovaj prijenosnik

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kakav je ovaj intelov procesor u rdu...

ajde ljudi dajte neznam dali je dobar ili ne ... da ne kupim pa se onda razočaram

17 godina

Jel nas vuces za nos ? Pa to je proc kao i laptop pizzicato !!

16 godina
neaktivan

Nije u pitanju procesor on je nadprosječan ali u pitanju je grafika zato se u prjenosnike ugrađuju jaki procesori i puno rama da bi se kompenzirala grafika ak misliš igrat niš od toga mislim barem neke zahtjevnije igre

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

znači taj procesor je ok ali graf je slaba ... el bi to značilo da na tu konfiguraciju bi tebalo ič više rama i procesor jači ili kako

16 godina

Velika je nativna rezolucija (za igre), i u tome ja osobno vidim najveću manu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 21:42 (Izzy).
16 godina
neaktivan

ak misliš igrat kloni se laptopa jel ispod 10k kuna ništa kupi jedan mali acer ( oni mali laptopi znaš o cem pricam) za rad a uz to jedan pravio komp i bolje ces proč.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

pa el se ne može bodesit u sustavu rezolucija i to za igranje tako da bude primjereno za igranje

17 godina

ajd i ti ne klapeci , ova grafa je sasvim dobra, kolko znam - zadaca laptopa je da bude prenosiv, a to i povlaci autonomiju baterije . Stoga stari, s ovim laptopom ne mozes pogrijesit... Osobno sam radil na njemu i mogu rec da je sjajan. Mislim da ima i HD ekran koji je fenomenalan

17 godina
neaktivan

Procesor koji navodiš u svom postu je i više nego dovoljan za sve zadaće koje češ pred njega staviti ako ne radiš puno u multitaskingu tj. istovremeno ne obrađuješ slike u photoshopu i transkodiraš video iz DVD-a u npr. DivX onda se primjeti mali nedostatak snage, ali to je i inaće boljka svih prijenosnika

16 godina
protjeran

znači taj laptop je odličan za tu cijenu i dali se može mjenjat nativna rezolucija pri igranju

17 godina
5542 kaže...

pa el se ne može bodesit u sustavu rezolucija i to za igranje tako da bude primjereno za igranje

naravno da se moze

16 godina
neaktivan

Sory nisam vidio cjenu mislio sam da je neki jeftini prjenosnik id 4k kuna onda da laptop ce bit dobar za sve al za igre malo manje

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

znači grafičak je tu usko "grlo" s tim ogromnim full hd ekranom

16 godina
neaktivan

Laptop je odličan za sve ali za igre baš i ne da kupiš super laptop od 20000 kn nece ni on bit dobr za igranje

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 21:51 (zeroname).

0 0 hvala 0
17 godina

a kako se uspijes tako lako smotat... mislim nije me briga,ali kazem ti da sam prije pola godine radil na njemu i fasciniral me performansama. Mene je jedino mucilo to kaj se prasina za njega ljepi

16 godina
neaktivan

Evo da skratimo laptop odličan kupi ga neces pogrješit.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

e puno hvala.....trebo sam danas ič u zg al sam odgodio do ponedjeljka je nisam htjeo kupit bzvz...onda uetz ču taj pa ču napisat kaki su mi dojmovi

16 godina
protjeran
Batista kaže...

a kako se uspijes tako lako smotat... mislim nije me briga,ali kazem ti da sam prije pola godine radil na njemu i fasciniral me performansama. Mene je jedino mucilo to kaj se prasina za njega ljepi

sam malo jesi ti na njemu propo i igrat far cry 2 i slično ...

17 godina

Taj laptop sam morao upogonit, znaci podici vistu, cs4, AutoCAD i bla bla ostale potrebne aplikacije za normalan rad. Radit ce FarCry 2 bez frke. Ali gle, kolko vidim ti zelis gaming laptop, pa cuj - to nije tak lako za male pare. Hocu rec male pare za gaming laptop, ne za PC. Ako bas zelis se igrat malo zesce na laptopu onda moras gledat jos ekstremnije laptope s jos ekstremnijom cijenom. Da sam na tvojem mjestu, ne bi se dvoumil i uzel bi ga bez kapljice znoja na celu.

16 godina
protjeran

nemislim ja laptop za gameing več da mogu igrat tu i tamo neki novi naslov .... ne da ga prelazim neg da se malo zabavim s novim igricama ... a inače montiram filmove u adobe premiere i pinnaclu ... pregledavam slike i malo ih korektriam u photoshopu ... crtam malo u auto cadu po potrebi i to to

16 godina
protjeran

el sad kad sam reko šta inače radi el taj acer to može lagano odradit bez i po muke il če zaj..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice