Jeli ovo moguce?

poruka: 9
|
čitano: 2.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Jeli ovo moguce?

Sami komentirajte

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jeli ovo moguce?

Nije moguče to je čista laž vec sam to gledo kak može bit da svi intel prežive a amd crknu jednostavno nemoguče.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jeli ovo moguce?

I ja to mislim (698 stupnjeva) nema sanse da amd postigne takvu temperaturu...Kolika to mora biti voltaža

Benzin 100 Kn. Upaljač 3 Kn. Gledati kako škola gori, neprocijenivo ! Za sve ostalo tu je MasterCard.
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Nije moguče to je čista laž vec sam to gledo kak može bit da svi intel prežive a amd crknu jednostavno nemoguče.

Istina je to sve, naravno iskljucili su sve termalne zastite inace nema teorije da dostigne takve temperature...

kresimir.kralj kaže...

I ja to mislim (698 stupnjeva) nema sanse da amd postigne takvu temperaturu...Kolika to mora biti voltaža

To su Fahrenheiti, a ne Celzijusi - dvije jako razlicite stvari....

Naravno ti svi procesori su prastari i NEMAJU nikakve veze sa danasnjim procesorima, tak da se ne morate bojat da ce vam se zapalit proc  Namigiva

AMD-ovi procovi su nekad davno bili poznati po svojem zagrijavanju tak da to nije nis cudno, ali to je sve davna proslost...

BTW. ima jos boljih filmica...  

Smijeh

EDIT:

Da nebi bilo problema, ovaj filmic je naravno fake, procesor nije eksplodiral i nije napravil rupu u stolu   Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 12:59 (ch33ta).
16 godina
neaktivan
Jeli ovo moguce?

Moguće je moguće....samo je to bilo....

Mnogi su moji poznanici kućišta AMD based konfiguracija u ljetnim mjesecima držali otvorenima i stolnim ventilatorima dodatno otpuhivali toplinu.

P4 je tada bio prvi procesor sa 100% garancijom (iako su i prije toga to i bili) koji bi se u slučaju pregrijavanja blokirali bez paleži.

U Zagrebu smo napravili sličan test sa AMD-ovim procesorom - i gle čuda komp se zapalio. Doslovce.

Kasniju su AMD-ovi procesori iz Feniksa pretvarani u Pingvine.

A i Tom's Hardware je u to doba bila referentna stranica za sve zaljubljenike PC i Overclockiranja - MUST SEE tako da je vjerodostojnost objavljenih materijala sa tim potpisom zagarantirana.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ch33ta kaže...
zeroname kaže...

Istina je to sve, naravno iskljucili su sve termalne zastite inace nema teorije da dostigne takve temperature...

kresimir.kralj kaže...

To su Fahrenheiti, a ne Celzijusi - dvije jako razlicite stvari....

Ali ipak 698 farehajta = 370 stupnjeva...

16 godina
neaktivan

pa sa 370 stupnjeva da onako malo dimi....... cista laz Namigiva

.::Fc Barcelona::.
16 godina

To nije moguce.Ja sam jednom rastavljo komp i zaboravio sam ukljucit CPU Fan i tako ja pokrenem Counter Strike 1.6 i vidim on sve nesto steka i steka odjednom se ugasi komp(malo stariji 5-6 godina sa istim AMD-ovim procom).Ja ga otvorim kad vidim da cpu vent nije bio prikljucen za maticnu plocu.

Tarzan skače u mekinje.....Samoubojstvo iz zasjede....Suha krpa na dnu mora....Rodjeno dijete sa više očiju nego zuba!!
17 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

To nije moguce.Ja sam jednom rastavljo komp i zaboravio sam ukljucit CPU Fan i tako ja pokrenem Counter Strike 1.6 i vidim on sve nesto steka i steka odjednom se ugasi komp(malo stariji 5-6 godina sa istim AMD-ovim procom).Ja ga otvorim kad vidim da cpu vent nije bio prikljucen za maticnu plocu.

To nije ni blizu onom testu koji su oni napravili... Tebi samo ventilator nije radil, oni su maknuli cijeli hladnjak, cak i bez ventilatora hladnjak ce rashladit proc... A komp ti je pocel stekat zbog termalne zastite, kad se proc pregrije prvo spusti frekvenciju, a kad dođe do maksimalne dopustene temperature ugasit ce se... Naravno oni su pogasili sve te zastite, dodas malo lose termalne paste i eto ti dima Smijeh

Ukratko: itekako je moguce (barem je prije bilo)  Namigiva

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice