Ispupčena/savinuta matična

poruka: 9
|
čitano: 2.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Daklem, neki dan sa sastavio novi komp i na Asus P5Q sam stavio Q6600 i na njega Scythe Shuriken cooler.

Kad sam pričvrstio cooler i sve 4 nogice/držača su napravile klik primjetio sam da se matična ispod coolera onak

lagano ispupčila/svinula s druge strane.

Komp inače radi bez problema ali nekak me to svejedno malo muči...jel to cooler prejako pritisnuo procesor ili je

to full normalno zapravo? Da li će se možda to samo od sebe izravnati kad se malo te nogice coolera s vremenom

prilagode?

Nisam probavao sa box coolerom od intela da vidim jel će s njime biti možda drugačije...

Of all the things I've lost, I miss my mind the most :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako radi znaci da nije nista..mozes eventualno skinut sve i pogledat detaljno samu maticnu bez icega na dobrom sjvetlu dali ima pukotina...ali ako radi..Šutim

Intel Core 2Duo E8200..2Gb rama..8800gt.. HDD 320Gb 8Mb cache-a..samsung t220..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ispupčena/savinuta matična

Gledao sam plocu pa mi ne izgleda da je napuklo nigdje...a skidao sam dva puta cooler i metao opet ali

uvijek se tak kao ispupči...kao da su te nogice prekratke ili štajaznam iako je cooler deklariran kao kompatibilan

sa tim socketom...

Mozda eventualno probam te limiće na kojima su te nožice malo savinuti koji milimetar da ne pritisne tako jako...

17 godina
neaktivan

radije nemoj nis ti prckat

ili pitaj u servisu ili ostavi tak

da jos proc ne shebes

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sjećam se kako su prvi modeli LGA procesora, tj. njihovi hladnjaci krivili ploče...Izgledale su kao gudala od violine i očekuješ da prsne svake sekunde...

Ali su radile sve...Nadam se da te to rasterećuje malo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moj savjet nediraj ništa i moja se asusuica svinula malo ili kako kažeš napupčila kod procesora gdje su držači za kuler koji je doprije dva mjeseca bio box kuler koji je zamjent sa AC frizerom i evo ploča radi čitavu godinu i jače tako napupčena ako te malo tješi Pozzzzz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znaci nije samo kod mene tako... valjda to onda tako mora biti, barem dok se malo ne "slegne" to sve i ispravi

valjda samo od sebe...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je radila "ispupčena" matična godinu dana bez greške i vjerojatno bi još da ju nisam zamijenio. To ti niš ne znači, ako radi šuti...  trenutno mi grafička visi pa je malo spigana (moro sam podboltat sa komadićem onog plastičnog štapa sa žaluzina). Prokleti bakreni cooleri, teži su od ploča na koje ih stavljamo...

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2008 10:21 (zv'jer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jos uvijek (skoro 2 godine je proslo) komp radi tako da to ispupcenje ocito nije neki bed.

Time flies like an arrow, fruit flies like a banana.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice