daj stavi opet nešto u oglas da se razbukta rasprava, pomalo je forum postao učmao
ma yebes oglase, nama treba normalnih raspravo o hw, overklokanju i sl teme! razmisljam i jednostavno sam deprimiran da se o tome sve manje priča, iako se kupuje skupocijeni hw bolje nego ikad! i7 6700k ako ih nisam nabrojao 50 na forumu, niti jedan e? jedan! nije dosao da se pohvali nekim malo boljim overklokom i sl. bitno da on pita oce mu na tom procesoru stekati minecraft, zasto taj i7 ima naziv K (a neznaci Kita tko nezna, cisto za informaciju) dali ce ista izgoriti ako ga ikad bude htio dici za barem 100mhz, i kako da to napravi! naravno na ploci od 4000kn
! dobivam takva pitanja na pm da mi se povraca!
Ja dok sam prije pratio i nakon sto sam dosao na forum takvih likova i pitanja nije bilo, sve od reda su bili prosjecni i iznad prosijecni entuzijasti za hw i bilo ih je stvarno puno i tu se o tome brbljalo kvalitetno na sve strane znao ili neznao, istina kriza je napravila svoje no opet velim hrpa forumasa ima puno jace/bolje/skuplje setupove i onda sljede ovakve torture stvarno retardiranih gluposti, pitanja i rasprava od toliko razlicitih profila da je to strasno! klinac od 13g dode kod mene po najnoviji i7, mali nemre drzati mis koliko se usro kad je vidio kantu kad sam skinuo bocnu stranicu, pokusava otvoriti cpu-z da vidi da ga nebi prevario
ja pitam za sta vam treba tako snazan cpu veli otac treba mu za skolu
Eto to mi je bilo na pameti morao sa napisati, trenutno mi je u kuci hrpa žena pa sam morao vas zadaviti! LP