evo jedna zajednicka.. http://www.anandtech.com/bench/CPU/50 ...
evo jedna zajednicka.. http://www.anandtech.com/bench/CPU/50 ...
Vi i vaše igre.
Ovo se gleda (multi-thread)
opet nisi ni ti u pravu.
opet procesori nisu na istom taktu pa je "opet" (po stoti put) taj test neregularan , makar se radilo i o multithreadingu i makar su Sandy i i7980x dosta brži, nisu koliko piše.
OT:Kad dolaze ovi novi buldožeri na tržište?
OT:Kad dolaze ovi novi buldožeri na tržište?
Krajem 7. mjeseca bi svi trebali izaći, neki će izaći početkom svibnja.
Ne znam za "grtalice" , ali ne vjerujem da ce "pomest" intelove procesore.
Ljudi, morate priznat da Intel ipak radi bolje procesore od amd-a pa su i malo skuplji zbog toga.
Amd je uvijek bio dobar omjer cijena i performansi, dok intel nudi vise snage za nesto vise cijene.
Danas amd vlada donjim djelom trzista, a intel srednjim i višim, i tesko ce se to tako lako promijeniti.
Još jedan "Vidoviti Milan" , mrtvo mi se **** ko je bolji / gori ali mislim da se užasno puno ljudi živcira kad čita vaša proročanstva. S*F* ako nemaš što pametno za napisati.
Samo diskutiramo o stvarima, ako te ne zanima koji je bolji, ne moras citat ovakve teme.
Ne kazem ja da su adm-ovi procesori loši, samo mi se trenutno intel cini bolji. To se uvijek moze promijeniti. Samo kazem da je intel izgradio velike temelje i imidž sa svojim komponentama, drzi veci dio trzista procesora i MENI se cini da su bolji, jbg.
Ponavljam, meni se cini da su bolji - MENI, uvijek ce postojati drugačija mišljenja jer smo svi različiti i ja cu ih rado prihvatiti te diskutirati o njima.
Ne znam za "grtalice" , ali ne vjerujem da ce "pomest" intelove procesore.
Ljudi, morate priznat da Intel ipak radi bolje procesore od amd-a pa su i malo skuplji zbog toga.
Amd je uvijek bio dobar omjer cijena i performansi, dok intel nudi vise snage za nesto vise cijene.
Danas amd vlada donjim djelom trzista, a intel srednjim i višim, i tesko ce se to tako lako promijeniti.
Intel sam sebi stvara cudnovate kljunaše, bezobraznim cijenama jer razlika od 685kn u korist i7 2600k je glupost bezvezna na kubik kad se pogledaju performanse na papiru u odnosu na i5 2500k u tom grmu leži Zec.
Samo diskutiramo o stvarima, ako te ne zanima koji je bolji, ne moras citat ovakve teme.
Ne kazem ja da su adm-ovi procesori loši, samo mi se trenutno intel cini bolji. To se uvijek moze promijeniti. Samo kazem da je intel izgradio velike temelje i imidž sa svojim komponentama, drzi veci dio trzista procesora i MENI se cini da su bolji, jbg.
Ponavljam, meni se cini da su bolji - MENI, uvijek ce postojati drugačija mišljenja jer smo svi različiti i ja cu ih rado prihvatiti te diskutirati o njima.
Da malo čitaš, vidio bi da je ovdje tema i5 vs i7 , ne AMD vs Intel na što vam se toliko diže i pravite se pamteni.
Da malo čitaš, vidio bi da je ovdje tema i5 vs i7 , ne AMD vs Intel na što vam se toliko diže i pravite se pamteni.
Znam o cemu.... pricate jer sam ja otvorio temu i5 vs i7, a onaj post gore je bio odgovor prijašnjem postu u kojem je riječ bila o intel vs amd...
Intel sam sebi stvara cudnovate kljunaše, bezobraznim cijenama jer razlika od 685kn u korist i7 2600k je glupost bezvezna na kubik kad se pogledaju performanse na papiru u odnosu na i5 2500k u tom grmu leži Zec.
Uopće m inije jasno čemu rasprava oko cijena, pa nitko vas ne sili da kupite nešto...
I ta razlika i nije toliko velika, to je trenuton najbrži proc te vrset i ima nešto veću cijenu, međutim nudi nešto veći takt, i nudi HT, 2 mb keša više, nešto bržu grafu... dakle za igre potpuno nebitno, dok kod nekih drugih, radnih aplikacija ima prilično velike razlike koje mogu biti i vrlo vrlo osjetne i vrijedne daleko više od te male razlike u cijeni. Dakle sve je u perspektivi, da ne kažem potrebi.
To i je ono što je žalosno, svi se lože na intela jel misle da će prosperirati u igrama, a u stvari ne razumiju da je uvijek razlika u koji fps (2-3 max).