Gigabyte m57sli-s4 i Phenom proc

poruka: 8
|
čitano: 1.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Molio bih za malu pomoć od članova vezano za ovu mbo jer namjeravam je uzeti ikroz dogledno vrijeme nabaviti neki Phenom X3 procesor pa me zanimaju vaša iskustva o ovoj ploči i koji proc bi bio najbolji za nju.Osmijeh Pa ako ima netko voljan pomoći jako bi mu bio zahvalan na preporukama i prijedlozima. Pozz!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo lista podržanih procesora

LINK

Znači najbolje bi ti bilo ići na Phenom II X4 920/940, ali zbog toga što su to AM2+ procesori, HT će ima raditi nešto sporije

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 18:59 (Oly_E3).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
RE: Gigabyte m57sli-s4 i Phenom proc

thnx na linku ali htio sam čuti osobna mišljenja članova koji su imali ili još uvijek imaju ovu ploču. ali svakako hvala na brzom reply-u

to sam skužio da će se HT malo usporiti ali u pomanjkanju novaca za neke skupe  ploče ja mislim da će i ovakva kombinacija biti sasvim ok za gaming,malo klokanja i surfanje

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2009 19:05 (mat777gold).
16 godina
neaktivan

Čuj nisam korisnik te ploče, ali to je jedna starija ploča (nvidia 570 chipset) i vidiš da uglavnom podržava ove starije CPU-e (mada i nove, ali performanse novijih CPU-a se izgube)... Stoga moj prijedlog ti je da uzmeš neku noviju (npr. ova)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
15 godina

Aha, treutno imam u kanti Gigabyte MA69g-S3H ploču i razlog zašto bi nabavio M57SLI (a povoljno mi se nudi - 250 kn) je to što ima 2 PCI-e utora za grafe a htio bi neki CF složiti

16 godina
neaktivan
mat777gold kaže...

Aha, treutno imam u kanti Gigabyte MA69g-S3H ploču i razlog zašto bi nabavio M57SLI (a povoljno mi se nudi - 250 kn) je to što ima 2 PCI-e utora za grafe a htio bi neki CF složiti

Crossfire ne ide na Nvidia Chipset. Ova M57SLI ploča podržava samo Nvidia SLI

15 godina
E sad da nije bilo tvoje pomoći ja bi fino uzeo tu ploču i lagano zaj...o sam sebe. thnx!Smijeh. A i relativno sam friški u svijetu računala i svega što ide uz to (procovi,grafe itd) pa je svaka pomoć dobrodošla a na bugovom forumu sam pročitao hrpu korisnih stvari¨!
16 godina
neaktivan

Čuj, sve jedno mislim da nije baš pametno investirati u tu ploču, čak niti 250 kuna... Imaš ploču koja podržava CF i AM3 za 620 kuna. Trebala bi imati ACC (Advenced clock calibrator, pa ako uzmeš AMD X3 720 CPU postoji šansa da mu otključaš 4. jezgru), također ima podršku za CF (preporučam dvije kartice, jer sa 3 propusnost se smanjuje na svega 4x, a ionako je 3-Way CF loš)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice