Gigabyte GA-EP35-DS4

poruka: 3
|
čitano: 2.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Gigabyte GA-EP35-DS4

Kakva su iskustva i vaša mišljenja o ovoj ploči.

Ova ploča je korištena u prošlom bug-u u kom je tema overclockiranje. Kažu da FSB ne ide preko 499 bez dizanja napona.

Kad se poveća napon pada propusnost pci-e sabirnice na 1x. U ovom članku kažu drugačije:

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-ep35-ds4.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gigabyte GA-EP35-DS4
mierda-del-torro kaže...

Kakva su iskustva i vaša mišljenja o ovoj ploči.

Ova ploča je korištena u prošlom bug-u u kom je tema overclockiranje. Kažu da FSB ne ide preko 499 bez dizanja napona.

Kad se poveća napon pada propusnost pci-e sabirnice na 1x. U ovom članku kažu drugačije:

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-ep35-ds4.html

Ovo prvi put cujem, vjerojatno neka greska.
Maticna je odlična za overclock, jedina razlika izmedju EP35 i P35 modela je Gigabyte-ova tehnologija "Dynamic Energy Saving". Navodno su stavili kvalitetnije komponente koje imaju vecu iskoristivost i s time trose manje el. energije.
Ako ne volis previse dizat sam napone, jednostavno sve ostavis na "Auto" i kad clockas proc maticna ce si sama podignut napone. Kolko sam gledal po review-ima na netu uspjeli su nagurat tu maticnu i preko 500MHz FSB (vodeno hladjenje bi bilo pozeljno). Ja sam uspjel svoj proc dignut sa 2.66GHz na 3.8GHz i radi 100% stabilno sa zracnim hladjenjem. Evo ti CPUz validacija.
Ima dosta review-a po netu za tu maticnu, mozes gledat i za P35 model jer je to u biti ista maticna.
Intel Core2Duo E6750 @ 3680MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | Kingmax 2x1GB DDR2-800 @ 920MHz 4-4-4-12 Gigabyte 8800GTX 768MB 640/2200MHz | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B |
17 godina
neaktivan
Gigabyte GA-EP35-DS4

Gledaj P45 čipset... Ova matična jednostavno nije isplativa, preskupa za ono kaj nudi...

I wanna be a mod too...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice