Gdje kupiti matičnu s s1155 socketom?

poruka: 8
|
čitano: 4.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, kako mi je nedavno krepala matična trebao bi naći zamjensku.

Do sada sam imao Asrock z77 extreme-4m. Problem je sto nigdje nemogu naci solidnu matičnu mATX formata sa s1155 socketom za procesor. Naime jedina matična koja odgovara a da je ima u ducanima (links,adm,protis,ekupi) je ASRock H61M-DGS na kojoj se navodno neda overclockat. Bilo kakva pomoc bi dobro dosla. Mogu narucivati i izvan hrvatske (po mogucnosti iz europe).

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Naručivao sam u par navrata preko njih, pa eto, mogu ti ostaviti njihovu stranicu, a sto se tice MBOa za intele, nisam strucan, ali baci oko, proguglaj ili neka netko drugi s foruma vidi:

https://www.computeruniverse.net/en/props/30000099/10000141/30009315/mainboards-socket-1155.asp

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Novu ne vjerujem da ćeš igdje naći, to su ploče od starog socketa koje su otišle s tržišta, potraži na oglasnicima, iako ih je i tamo teško pronaći.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 11:01 (Darko1983).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Re: Gdje kupiti matičnu s s1155 socketom?
Darko1983 kaže...

Samo cu ti C/P subject ovog threada: "Gdje kupiti matičnu s s1155 socketom?"

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
9 godina
neaktivan

Ja sam kupio MSI B75ma-e33 u Futura IT pred pol godine, zadnji put šta sam gledao nemaju je više na lageru... mislim da može OC i za razliku od h61 chipseta ima sata3 i usb3 (sata samo jedan, ostala tri su stariji). Doduše ubrzo je uletila ova sa sadašnjeg popisa konfiguracije pa je ova mala prodana dalje. A uskoro i ova odlazi na put zbog novije, pa ako te zanima reci, iako mislim da ti ne paše zbog dimenzije =)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 18:18 (thund3rdom3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam danas kupio jednu u Netcomu u Puli, doduše zadnju, ali ne mora značiti da je u drugim poslovnicama nema!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Na njihovom webu vidim samo Asus H61M...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice