Evo ovako imam komp vec 3 godine i htio bi flashat BIOS jer mislim da ce mi brze i bolje radit igrice i pc.trebam samo odgovor dali bi bio bolji za igrice i ostalo Hvala!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne.
Ne.
Hoće...
Možda 0.000001%.. Ali brže je brže...
Hoće...
A što ako je zadnja revizija BIOSa malo lošija pa mu sve bude sporije za 0.000001%?
ne, ili možda...
BIOS nema baš nikakve veze s igrama (programima).
Dali ti racunalo radi ispravno i stabilno? Ako radi kako treba, netrebas flashati bios.
Ubrzanje i bolji rad racunla u igrama najbolje ces osjetiti nadogradnjom (brzi cpu, gpu i ram).
Ako nisi flasho bios 3 godine, onda to napravi.
Ne.
Hoće...
ma radit će ti sve igre brzo i na max postavkama...
ako su tako radile i do sad :D
Neće! Na sluzbenoj stranici proizvođača matične možeš provjeriti što novo ili bolje donosi i novi bios. Obično su to samo podrške za nove procesore pogotovo kod jeftinijih proizvodjača. U svakom slučaju je opasno jer možeš napravit kantu od kompa. Obavezno pripazi na ime i seriju matične ploče jer nećeš moći pokrenut kompa ako instaliraš krivi BIOS...
Jedino ako ti nova rezivija bios pomogne u overlockanju necega sto imas.
Ako sve radi uredno i stabilno,a ti nemaš pojma šta radiš - savjetujem ti da ne flešaš. Iako je u današnje vrijeme to super-sigurno izvedivo i iz Windowsa,što je nekad bilo rak-rana..i dobar stari floppy se ako ništa,bar radi toga držao u kompu,ili se drži dan danas.
Ne bi nikako preporučio online update preko servera iz Taiwana i slično,jer puče veza,i ode sve u vražju mater. Stoga skinuti svakako bios na hard,i fino ga povući programskim dijelom onda,to je za ovako,noobiće vrlo zgodno,update-ri.
Cim mora ovo pitati bolje da ne dira.