CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.503
|
čitano: 1.172.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
zvonac kaže...

Ma sad baš gledam po netu, ovaj hladnjak mi baš ne djeluje obećavajuće, tj da bu hladil dobro...

Link...

Za 100W bez ikakvih problema.

Inače u BUG-u iz prvog ili drugog mjeseca je L12 dobio BUG preporuka ocjenu ako se ne varam.

13 godina
CPU hladnjaci P&O

ovako imam 1 pitanje znaci mogao bih dobiti akasa venom hladnjak pa me zanima dali mi se isplati to uzet i kakav je hladnjak..??

ili je bolje uzet freezera 130,contac 39..??

ovaj mi se svidja zbog zelene boje i ide to u mog hafa 912+ bez problema..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko vidim po specifikacijama , taj Akasa je jako dobar !

kaj se tice cijenovnog ranga Contaca 39 i Freezera i30 , po meni se za tu cijenu puno bolje isplati uzet Scythe Yasya ! Contaca 39 bih zadnjeg uzeo od njih !

Music As A Weapon !!
13 godina
CPU hladnjaci P&O

nazalost imam samo ova 3 u izboru pa me zanima koji od njih je najbolji..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
oj, daj sta kazete na ideju da na svog freezera13 stavim push/pull sistem da ovaj original maknem i stavim dva 120mm venta? jel itko to probao?:)..sta velite jel bi to funkcioniralo bolje jer ima cetiri heat pajpa s svake strane mislim da je ovaj hladnjak u mogucnosti debelo bolje hladiti?(tu je i ogromna masa samog hladnjaka) cini mi se da ga ovaj njegov hladnjak zapravo gusi!??LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
12 godina
CPU hladnjaci P&O

jel se na mugena 3 moze stavit jos jedan vent tak da bude ko pcgh verzija istog?

lp

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

nazalost imam samo ova 3 u izboru pa me zanima koji od njih je najbolji..??

Ako mozes uzmi Akasa , a ako ne njega onda Frezer i30 !

Music As A Weapon !!
15 godina
Stjepanj kaže...
oj, daj sta kazete na ideju da na svog freezera13 stavim push/pull sistem da ovaj original maknem i stavim dva 120mm venta? jel itko to probao?:)..sta velite jel bi to funkcioniralo bolje jer ima cetiri heat pajpa s svake strane mislim da je ovaj hladnjak u mogucnosti debelo bolje hladiti?(tu je i ogromna masa samog hladnjaka) cini mi se da ga ovaj njegov hladnjak zapravo gusi!??LP

Ako ce ti stat vent od 120mm , onda probaj stavit !trebalo bi bolje funkcionirat !

mariolla79 kaže...

jel se na mugena 3 moze stavit jos jedan vent tak da bude ko pcgh verzija istog?

lp

Moze ! Imas i za kupit u Linksu fan clips !

Music As A Weapon !!
12 godina
CPU hladnjaci P&O

znaci trebam kupit fan clips i vent...da kupim isti vent do 1600 okretaja kakav je i onaj origigi na mugenu ili slabiji..jer pcgh ima 2 po 800

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CPU hladnjaci P&O
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Bas mi i ne izgleda da to moze nesto ohladit ! Taj mali ventic koji se vrti na 3800 okretaja Nevinašce , prava mala zujalica !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Haf932 kaže...

Bas mi i ne izgleda da to moze nesto ohladit ! Taj mali ventic koji se vrti na 3800 okretaja Nevinašce , prava mala zujalica !

imas onda neko preporuku za hladenje?

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Puno prije bi ti pomogao neki dobar laptop cooling pad, ima ih masu po internetu pa potraži malo, ima ih od 60 do 600 kuna...

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Tražim hladnjak za procesor do 400 kuna.

Trenutno će se nalaziti na E4300, ali uskoro(kad ovo pocrka(samo što nije)) će hladiti ili fx-8320 ili i5 3570K. E4300 je OC-an, a bit će i novi.

Gledam Mugena, najzadnju reviziju. Kućište je dobro provjetreno. I to je valjda sve :)

Hvala :)

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gledaj Xigmatek Aegir cooler.

15 godina
chutac kaže...

Tražim hladnjak za procesor do 400 kuna.

Trenutno će se nalaziti na E4300, ali uskoro(kad ovo pocrka(samo što nije)) će hladiti ili fx-8320 ili i5 3570K. E4300 je OC-an, a bit će i novi.

Gledam Mugena, najzadnju reviziju. Kućište je dobro provjetreno. I to je valjda sve :)

Hvala :)

Uz Mugena 3 si jos pogledaj Scythe Mine 2 ! Ili ako nađes rabljeni NH-D14 ( nedavno je bio jedan u oglasniku za 400kn ) !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Evo danas sam kupio FX 8320 procesor i dobro olakšao novčanik(za moje uvjete), tako da nisam imao love za aftermarket cooler.. Zanima me da li mi je stock cooler dovoljan ukoliko NE planiram raditi overclock ili ako nije, da li je dovoljan neki cooler srednje klase tipa Coolermaster Hyper T4 za nekih 220kn, te koje će biti prednosti(bolje hlađenje=dulji vjek trajanja )????? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stock hladnjak ce ti biti dovoljan ako neces OC-at !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Puno hvala na odgovoru, ma malo me to brinulo jer nemam klimu u sobi pa bude pravi pakao kad je ljeto, nadam se da mu nece to nista smetat :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad bude ljeto , temp. ce normalno bit vise al ce hladnjak radit na visim okretajima i nebi trebalo bit problema ( osim sto ce biti bucniji ) !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan

Jel mi mos preporucit neki hladnjak za am3+ socket da nije preskup i da se lagano montira(da nema backplate i to). I da, imam program Asrock Extreme Tuner, i on mi tu pokazuje da je CPU Cooler Fan na lvl 10(maximum)..Da li ikako ubrzava bez obzira na to, tj da li ubrzava rpm s obzirom na temperaturu ili sta, posto mi je svaki cooler na procu do sad vrtio na max(po tom asrock programu)? :D

15 godina

Steta je ne uzet npr. Hyper T4 ! Nije neka mudrost montirat hladnjak koji zahtjeva backplate , sve ti pise u uputama !

Probaj to stavit na neki manji lvl !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozz!

Moze preporuka hladnjaka, hladio bi i5 2500k, namjeravam OC - nista pretjerano(do 4)
prioritet bi bio omjer cjene i kvaltete, gledao sam dosta ali ima ih puno pa reko
idem se obratiti znalcima kod čike buga! 

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zlimagus kaže...

Pozz!

Moze preporuka hladnjaka, hladio bi i5 2500k, namjeravam OC - nista pretjerano(do 4)
prioritet bi bio omjer cjene i kvaltete, gledao sam dosta ali ima ih puno pa reko
idem se obratiti znalcima kod čike buga! 

Opet ista preporuka pogledaj šta nudi Spire Coolgate 2011 i nema problema.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx?page=56&jumpto=3087641&sort=asc&view=flat

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina

Do 4.0Ghz ti ga hladi dobro i stock cooler. To nije nikakvo clockanje za jedan i5 2500K {#}.

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Hvala, probat cu sa stock pa cu vidjet temperature, ali sigurno se moze i s njim!

GameOver#2358 Diablo 3 btag
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

di mogu naci pasivne hladnjake za rame (ddr3)? tj u kojim trgovinama?tx LP

Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kome uopće trebaju pasivni hladnjaci za RAM-e ??

12 godina
CPU hladnjaci P&O

Da ne otvaram novi temu bezveze pitat ću ovdje. Skinuo sam intelov hladnjak od procesora i razdvojio pasivni dio i ventilator. Jel mogu ja nekako skinut ventilator da ga obojim. Probao sam skinut onaj prsten što drži ventilator ali neide.

evo i slika sorry zbog loše kvalitete evo i slika sorry zbog loše kvalitete
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CPU hladnjaci P&O

magnet ga drži malo jače povuci ako si skinuo plastični zeger, nekad se zna desiti da pomakneš pločicu sa elektronikom i magnetima (odljepi se) pa ako ne zaljepiš ponovo onda nekada zapinje i struže jer nije u centru.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice