CPU hladnjaci i ventilatori P&O
- poruka: 4.503
- |
- čitano: 1.172.022
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovako imam 1 pitanje znaci mogao bih dobiti akasa venom hladnjak pa me zanima dali mi se isplati to uzet i kakav je hladnjak..??
ili je bolje uzet freezera 130,contac 39..??
ovaj mi se svidja zbog zelene boje i ide to u mog hafa 912+ bez problema..??
Koliko vidim po specifikacijama , taj Akasa je jako dobar !
kaj se tice cijenovnog ranga Contaca 39 i Freezera i30 , po meni se za tu cijenu puno bolje isplati uzet Scythe Yasya ! Contaca 39 bih zadnjeg uzeo od njih !
nazalost imam samo ova 3 u izboru pa me zanima koji od njih je najbolji..??

jel se na mugena 3 moze stavit jos jedan vent tak da bude ko pcgh verzija istog?
lp

nazalost imam samo ova 3 u izboru pa me zanima koji od njih je najbolji..??
Ako mozes uzmi Akasa , a ako ne njega onda Frezer i30 !
Ako ce ti stat vent od 120mm , onda probaj stavit !trebalo bi bolje funkcionirat !
jel se na mugena 3 moze stavit jos jedan vent tak da bude ko pcgh verzija istog?
lp
Moze ! Imas i za kupit u Linksu fan clips !
znaci trebam kupit fan clips i vent...da kupim isti vent do 1600 okretaja kakav je i onaj origigi na mugenu ili slabiji..jer pcgh ima 2 po 800
dali bi ovo pomoglo sta laptopu http://www.ebay.com/itm/Mini-Vacuum-USB-Cooling-Fan-for-Notebook-Laptop-Cooler-/370713475527?pt=US_Laptop_Cooling_Pads&hash=item56503eb9c7
ima neka preporuka za neki hladnjak ili nesta slicno?
Bas mi i ne izgleda da to moze nesto ohladit ! Taj mali ventic koji se vrti na 3800 okretaja , prava mala zujalica !
Bas mi i ne izgleda da to moze nesto ohladit ! Taj mali ventic koji se vrti na 3800 okretaja , prava mala zujalica !
imas onda neko preporuku za hladenje?
Puno prije bi ti pomogao neki dobar laptop cooling pad, ima ih masu po internetu pa potraži malo, ima ih od 60 do 600 kuna...
Tražim hladnjak za procesor do 400 kuna.
Trenutno će se nalaziti na E4300, ali uskoro(kad ovo pocrka(samo što nije)) će hladiti ili fx-8320 ili i5 3570K. E4300 je OC-an, a bit će i novi.
Gledam Mugena, najzadnju reviziju. Kućište je dobro provjetreno. I to je valjda sve :)
Hvala :)
Gledaj Xigmatek Aegir cooler.
Tražim hladnjak za procesor do 400 kuna.
Trenutno će se nalaziti na E4300, ali uskoro(kad ovo pocrka(samo što nije)) će hladiti ili fx-8320 ili i5 3570K. E4300 je OC-an, a bit će i novi.
Gledam Mugena, najzadnju reviziju. Kućište je dobro provjetreno. I to je valjda sve :)
Hvala :)
Uz Mugena 3 si jos pogledaj Scythe Mine 2 ! Ili ako nađes rabljeni NH-D14 ( nedavno je bio jedan u oglasniku za 400kn ) !
Evo danas sam kupio FX 8320 procesor i dobro olakšao novčanik(za moje uvjete), tako da nisam imao love za aftermarket cooler.. Zanima me da li mi je stock cooler dovoljan ukoliko NE planiram raditi overclock ili ako nije, da li je dovoljan neki cooler srednje klase tipa Coolermaster Hyper T4 za nekih 220kn, te koje će biti prednosti(bolje hlađenje=dulji vjek trajanja )?????
Stock hladnjak ce ti biti dovoljan ako neces OC-at !
Puno hvala na odgovoru, ma malo me to brinulo jer nemam klimu u sobi pa bude pravi pakao kad je ljeto, nadam se da mu nece to nista smetat :D
Kad bude ljeto , temp. ce normalno bit vise al ce hladnjak radit na visim okretajima i nebi trebalo bit problema ( osim sto ce biti bucniji ) !
Jel mi mos preporucit neki hladnjak za am3+ socket da nije preskup i da se lagano montira(da nema backplate i to). I da, imam program Asrock Extreme Tuner, i on mi tu pokazuje da je CPU Cooler Fan na lvl 10(maximum)..Da li ikako ubrzava bez obzira na to, tj da li ubrzava rpm s obzirom na temperaturu ili sta, posto mi je svaki cooler na procu do sad vrtio na max(po tom asrock programu)? :D
Pozz!
Moze preporuka hladnjaka, hladio bi i5 2500k, namjeravam OC - nista pretjerano(do 4)
prioritet bi bio omjer cjene i kvaltete, gledao sam dosta ali ima ih puno pa reko
idem se obratiti znalcima kod čike buga!
Pozz!
Moze preporuka hladnjaka, hladio bi i5 2500k, namjeravam OC - nista pretjerano(do 4)
prioritet bi bio omjer cjene i kvaltete, gledao sam dosta ali ima ih puno pa reko
idem se obratiti znalcima kod čike buga!
Opet ista preporuka pogledaj šta nudi Spire Coolgate 2011 i nema problema.
Do 4.0Ghz ti ga hladi dobro i stock cooler. To nije nikakvo clockanje za jedan i5 2500K .
Hvala, probat cu sa stock pa cu vidjet temperature, ali sigurno se moze i s njim!
di mogu naci pasivne hladnjake za rame (ddr3)? tj u kojim trgovinama?tx LP
Kome uopće trebaju pasivni hladnjaci za RAM-e ??
magnet ga drži malo jače povuci ako si skinuo plastični zeger, nekad se zna desiti da pomakneš pločicu sa elektronikom i magnetima (odljepi se) pa ako ne zaljepiš ponovo onda nekada zapinje i struže jer nije u centru.