Podržava i ne, nema nikakve razlike između AM3 i AM3+ ploča što se tiče montaže hladnjaka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Podržava i ne, nema nikakve razlike između AM3 i AM3+ ploča što se tiče montaže hladnjaka.
Znači radit će i neće bit nikakvih problema?
Da.
Trebao bi preporuku Pc ventilatora za frenda za procesor intel lga 775 q6600 2400mhz clock ce ici max do 3000mhz.
Uglavnom frend pikira Thermaltake frio advance 489 kuna,ali posto nije bogatas (te po meni mu nije potreban ovako skupi) bi mi mogli dati
preporuku performacne\price optimalnog ventilatora da je dobavljiv u zg u ducanu
Pozdrav.
Ovako, polako me izluđuje hladnjak na novom AMD Athlon II x4 750k. Na igrama se penje iznad 3500rpm-a i glasno se čuje ( za po*izdit ). Ljeto ne želim dočekati s tvorničkim coolerom nikako., mislim da hladi ok ali iritira glasnoćom. Ne mislim clockirati ništa, zadovoljan sam ovako.
Procesor je FM2 socket. Matična FM2A55M-DGS. Nisam siguran ali mislim kako sam negdje pročitao kako ne bi trebalo biti problema s coolerima koji se ugrađuju na AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 sockete. Je li to istina?
Ako je tako onda bi pasala SCYTHE KATANA 3 za AMD ( http://www.links.hr/?naziv=cooler-scythe-katana-3-scktn-3000a-white-box-za-amd&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.181). Cooler mi se sviđa.
Ili sam skroz u krivu što se tiča svega ovoga, jer iskustva nemam s hladnjacima. Može onda kakva preporuka za gore navedeni proc. u tom slučaju.
Zahvaljujem unaprijed.
Da te ispravim : nije ventilator nego hladnjak !
Scythe Mugen 3 Rev. B , Scythe Yasya , CM Hyper T4 , Zalman CNPS10X Optima !
Pozdrav.
Moja preporuka ti je Zalman CNPS10X Optima za malo vise para ! Na sluzbenooj stranici pise da ide na FM2 socket , no svejedno provjeri prije kupnje !
U odnosu na Katanu 3 ima veci vent , vise toplovodnih cijevi i tisi je ! Samim time ima bolje performanse hlađenja !
Pa samo provjeri na kutiji da podržava FM2 socket i miran si. Sve što ima za kupit preko 150 kn je bolje od stocka i puno tiše.
Zahvaljujem, pogledat ću još malo i kada budem uzimao pitat ću u trgovini konkretno za moj model.
Problem je u tome što na velikoj većini coolera ( do 200kn ) koje sam gledao online nije naznačeno kako podržavaju FM2 socket. A neki ljudi tvrde kako to nema veze jer ako paše na AM1 AM2 i FM1 pasat će i na FM2 bez beda ( konkretno Scythe Katana 3 koji mi najbolje zvuči za moje potrebe ). Ponajviše zato pitam.
Pa ja sam uvjeren 99% sa ako paše na FN1 da paše i na FM2. To privjeri na netu jesu isti socketi za montiranje coolera i onda ćeš znati.
AM2, AM3, AM3+, FM1, FM2 - svi su isti...;)
Ok ekipa thanx. Tako sam nekako i mislio.
Pozdrav.
Šta kažete na Noctua NH-U12P SE2, hladila bi 955BE. S garancijom 250kn, nova je 450kn. Mislim da je ovo dobra ponuda.
13 | Uzeti |
---|---|
2 | Ne uzeti |
Kupuj to odma.
Šta kažete na Noctua NH-U12P SE2, hladila bi 955BE. S garancijom 250kn, nova je 450kn. Mislim da je ovo dobra ponuda.
Tu nemas kaj razmisljat , odlicna ponuda , uzimaj odmah
Ma rekao sam čovjeka da ću uzeti prije nego kaj sam tu pitao, znam da je noctua odličan hladnjak i činillo mi se jeftino ali za svaki slučaj sam pitao.
Može preporuka hladnjaka za AMD A10 5700, ne namjeravam oc-at.. Prioritet, tišina i da dobro hladi:) Jel ima kakav best buy do 200kn? Il se baš mora gledat za veću cijenu?
Imam AC Alpine 64 plus, al on je možda malo bolji od stock coolera, uglavnom nisam zadovoljan s njim, pa tražim nekaj bolje..
Tnx
Zalman CNPS10X Optma - 120mm vent , cetiri toplovodne cijevi , raspon okretaja od 1000 - 1700 !
Podrzava FM2 socket , no svejedno proveri u Protisu dal ima adaptere za tvoj socket ( FM2 ) , jer na njihovoj stranici nista ne pise !
http://www.links.hr/?naziv=cooler-lc-power-lc-cc-95-socket-775-1155-1156-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=050903&id_artikl=050.903.231 baš za budget, tih je i hladi za takve procesore i potrebe dobro ž
ili ovaj nešto bolji : http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-hyper-tx3-evo-1155-1156-1366-fm1-am3-am3-am2&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.240
Ma ovaj AC Alpine 64 plus je loš, dere se a niš ne hladi.. Gledam film, a temp je oko 58c, idle oko 43c..
Osobno nebih uzimao hladnjak koji ima manji vent od 120mm !
Osobno nebih uzimao hladnjak koji ima manji vent od 120mm !
Ma znam, al reko bum uzel nekaj za prvu ruku, onak bezveze, kad ni ovaj nije bogzna kaj..
Sad gledam nekaj bolje, i naravno ispod 120mm nejdem...
Onda ti je onaj Zalman best-buy za 200-tinjak kn !
Ma ne znam, imal sam zalmana na intelu, onaj xtreme verzija, i dost je glasan bil, a kao deklariral se na 19 dB...
Pogledaj si jos CM Hyper T4 i dakako , sta kazu testovi !
http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=46&lng=en
Jel vrijedi ovaj hladnjak 270kn?
Novi je 375kn kod Oprica ! Probaj ga spustit na 250kn , ljepse je za vidjet ! Ako zelis tih hladnjak , s Noctuom nemres fulat !
Ma sad baš gledam po netu, ovaj hladnjak mi baš ne djeluje obećavajuće, tj da bu hladil dobro...
Nisam stigel na vrijeme, rezervirana je..