Cooler za Phenom II X4 965 BE

poruka: 29
|
čitano: 4.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Preporučite neki pliz, što jeftiniji al da valja nečemu, po mogućnosti iz ADM-a

Na ovu matičnu: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9018

Da stane u ovo kučište: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_71&products_id=7208

:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel ovo išta valja http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_178&products_id=8937

Dosta je jeftino, tako da vjerojatno nije nešto, rekoh da pitam ipak.

Ovaj Scythe Yasya mi se čini oke, ali izgleda dosta velik, oće stat a da ne blokira slot za memoriju?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 17:57 (Daws).

0 0 hvala 0
17 godina

Znaš kako kažu... koliko para toliko i muzike...

Hladit će ga on, isto kao i stock rekao bi, ako ne i gore. Bolje se strpi malo, skupi 300, 400 krznenih i kupi si neki pošteni hladnjak. Onaj Zalman je jako dobar, ima u jednom od prošlih BUG-ova test hladnjaka do 300kn ako se ne varam i bio je jedan od najboljih. Pogle ne netu malo sadržaj.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slobodno uzmi cooler Katan-u 3Osmijeh, bit će ti super i stvarno je OK za cijenu koliko košta i teško da češ naći bolji.Pogledaj u Links-u ili možda na nabava.net možda ima još jeftinije.

Intel E2160
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Cooler za Phenom II X4 965 BE
Daws kaže...

Jel ovo išta valja http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_178&products_id=8937

Dosta je jeftino, tako da vjerojatno nije nešto, rekoh da pitam ipak.

Ovaj Scythe Yasya mi se čini oke, ali izgleda dosta velik, oće stat a da ne blokira slot za memoriju?

Taj nevalja bolji ti je box cooler ;)

Scythe Yasya će ti vjerovatno stati i neće ti blokirati slotove za memoriju ne brini!

Pero Dinamit kaže...

Znaš kako kažu... koliko para toliko i muzike...

Hladit će ga on, isto kao i stock rekao bi, ako ne i gore. Bolje se strpi malo, skupi 300, 400 krznenih i kupi si neki pošteni hladnjak. Onaj Zalman je jako dobar, ima u jednom od prošlih BUG-ova test hladnjaka do 300kn ako se ne varam i bio je jedan od najboljih. Pogle ne netu malo sadržaj.

Scythe Yasya mi se čini kao bolji cooler od Preforme a najbolji e Noctua NH-D14 je po meni najbolji zračni cooler ;)

Smille kaže...

Slobodno uzmi cooler Katan-u 3Osmijeh, bit će ti super i stvarno je OK za cijenu koliko košta i teško da češ naći bolji.Pogledaj u Links-u ili možda na nabava.net možda ima još jeftinije.

Katan III daje previše s obzirom na njenu cjenu definitivno best buy ako se radi o mild overclocku 

14 godina
neaktivan

Što kažete na SCYTHE Kabuto SCKBT-1000:

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7082 ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daws kaže...

Ne valja. Bio je review u PC chipu čini mi se i davao je slabije performanse od cjenovnih konkurenata.

Osobno bih Performu uzeo za te pare.

15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Daws kaže...

Ne valja. Bio je review u PC chipu čini mi se i davao je slabije performanse od cjenovnih konkurenata.

Osobno bih Performu uzeo za te pare.

Ja bih na Yasyu isao ipak

Gdje ima Nocuta kupit?

NH-D14

15 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Ja bih na Yasyu isao ipak

Gdje ima Nocuta kupit?

NH-D14

Ima u Oprić informatici...

http://www.opric-informatika.hr/

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 22:25 (ATiGamer).
15 godina

Mislim da mu je noctua ipak malo preskup izbor. S obzirom da je stavio, što jeftinije. Do 300kn Zalman Performa, a preko 300kn Scythe Yasya ili Mugen 2 (koji je dostupan od ta dva).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da će bit Yasya ili Performa. Sad me zanima koji je od ta dva tiši? :D

0 0 hvala 0
15 godina

Yasya

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sta kazete na hyper 212+ sa tt isgc ventom? To je oko 320kn
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO
15 godina

ja cu komentirat samo zamlan performu jer je ja imam , imam phenoma 955be, u biti isti proc ko taj tvoj , procesor mi trenutno radi na 3.6ghz bez dizanja voltaze i max temp nakon 4 sata occt extreme burninga je 42 :d , ventilator se uopce necuje jer sam ga tako namjestio , kad ga stavim na 4ghz za 1.55v ,a stock je 1.35 onda proc povuce max 52c nakon 8 sati occt-a ali sam namjestio vent da radi malo brže , sto se tice buke i ventilatora, same pohvale , vent je do nekih pola brzine nečujno tih, nakon toga se čuje ali i ispuhuje ogromnu količinu zraka, pa kad je na 70% gura toliko zraka da hladi proc, grafu , regulaciju i sve u krugu od 30cm , jednom sam ga u ruci upalio na 100% , odletio mi je iz ruke , udrio ne lopaticom i raskrvario prst, ugl ne igraj se s ventom ,močan je.

EDIT: jedina mana performi je montaža , malo je zajebano, meni je trebalo sat vremena , ali kad ga zavidas dobro ga drzi , i da zaboravio sam napomenut koju sam pastu stavio- arick mx3. ugl drži se uputa koje dodu uz njega i nemoj se pitat ( ajme pa jesu li oni ovo dobro napisali , ovo je nemoguče ovako), sve je dobro napisano! samo ih prati, ako uzmes zalmana naravno ).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 16:26 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nije problem da se ubacim u temu... Uskoro kupujem ovaj cpu i čuo sam da je ventilator dosta glasan, jel ga moguće zamijeniti i koji preporučate? Navodno je heatsink skroz u redu samo je ventilator slab pa ne bi htio mijenjati sve ako ne moram. Ne mislim ništa overclockati, samo želim da radi tiho.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
qay kaže...

Ako nije problem da se ubacim u temu... Uskoro kupujem ovaj cpu i čuo sam da je ventilator dosta glasan, jel ga moguće zamijeniti i koji preporučate? Navodno je heatsink skroz u redu samo je ventilator slab pa ne bi htio mijenjati sve ako ne moram. Ne mislim ništa overclockati, samo želim da radi tiho.

Kupi si onda 955 pa za razliku u cijeni i ako treba malo dodaš kupi Zalman Performu koji je izvrstan cooler kako je gore naveo @Athlon64

ja bi samo dodao da je prednost Zalmana kvalitetna izrada kako je naveo u jednoj temi kolega @Microman,ne zauzima puno mjesta u

odnosu na neke druge coolere,možeš staviti po potrebi još jedan ventilator sa druge strane,a moguće ga je ugraditi i bez vađenja ploče

ukoliko imaš otvor na kućištu,duži odvijač i nekoga da ti pridrži zadnju stranu dok ga ugrađuješ.

15 godina
neaktivan

ovakvih rasprava bilo je milju x ... provrti malo naci ces 150 ventilatora i review korisnika...

stagod kupio za <300 kn bit ce ti dobro

0 0 hvala 0
15 godina

i da ,jos jedna prednost performe , moze se vent povuc mal gore pa stane bilo kakva memorija ispod coolera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Performa je super,sad mi je vent na minimalno jer mi je grafa usko grlo pa ne OC-am proc.

Zato je sad necujna, ai temperature su super.

Na BUG-testovima je bila pobijedila (list BUG) .

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@muhaqeri

Al pošto neću overclockati mislim da mi se ne isplati davat par stotinjak kuna za drugi cooler.

Zanimaju me dimenzije amd stock fana, na netu piše svašta negdje je 60mm negdje 80, zna netko?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 21:36 (qay).
17 godina

Evo ti vizualni omjer ako pomaže, box hladnjak bez heat pipeova, TT Big Typhoon i Noctua NH-D14, box od 965 je samo malo veći od boxa sa slika

http://img517.imageshack.us/img517/3268/dsc03268ft.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/5504/dsc03265b.jpg

clock2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Noctua NH-D14 je bog i batina od air coolera malte ne i najbolji Air Cooling na svjetu?

Moja preporuka je to ako nemaš nova onda Scythe Yasya ako ne Yasyu onda Katana III!

&amp;quot;The war is in your blood.Don't fight it!&amp;quot;-John Rambo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

http://www.feniks-kompjutori.hr/index.php?module=proizvodi_opsirnije&id=111991&kateg=0901

Moj glas ide Coolermasteru, samo izgleda da mu je cijena nešto porasla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
qay kaže...

@muhaqeri

Al pošto neću overclockati mislim da mi se ne isplati davat par stotinjak kuna za drugi cooler.

Zanimaju me dimenzije amd stock fana, na netu piše svašta negdje je 60mm negdje 80, zna netko?

nemožeš sa stockom ništa kemijat,ja sam ti predložio da za iste pare koje misliš dat za 965 uzmeš 955 što je jedno te isto a za razliku si ubodeš kvalitetan hladnjak

s kojim ćeš biti miran kad dođe ljeto i vrućine a pošto je 955 isto BE lako nadoknadiš tih 200 mhz koje i onako ništa ne znače

14 godina
neaktivan

Vidiš da se može :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
qay kaže...

Vidiš da se može :)

jasno da zakvačiti ventilator možeš gdje hoćeš,radi kak misliš da je najbolje

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 13:07 (muhaqeri).
17 godina
pandza94 kaže...

Noctua NH-D14 je bog i batina od air coolera malte ne i najbolji Air Cooling na svjetu?

Moja preporuka je to ako nemaš nova onda Scythe Yasya ako ne Yasyu onda Katana III!

Definitivno je najbolji, pogotovo out of the box, konkurenciji moraš ulagat u skupe ventove što diže cijenu, s Noctuom se dobiju dva (12cm i 14cm) tiha a odlična venta koje nema potrebe mijenjati nekim drugim ventovima...

Minus je za AMD setup što ide samo u dva smjera, ili prema memoriji ili prema stražnjoj 12ici na kućištu, kod Intela se može montirati u sva 4 smjera kako god kome odgovara...

clock2much
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice