Athlon II X3 435 ili Athlon II X4 630

poruka: 7
|
čitano: 1.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

koji je od ova dva procesora bolji(razlika u cijeni je oko 200kn)? čitao sam da se Athlon II X3 435 može otključati i tako postati procesor sa 4 jezgre.pa me zanima što se više isplati

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja bi ueo taj sa 4 jezgre jer sta je sigurno sigurno je ja imam athlon 2 x3 435 i nisam ga uspio otkljucat...pa sad kako ti god odlucis jer moze ti se potrefit da uspijes otljucat a mozda ne to je sve srica

X

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Athlon II X3 435 ili Athlon II X4 630
dv14 kaže...

koji je od ova dva procesora bolji(razlika u cijeni je oko 200kn)? čitao sam da se Athlon II X3 435 može otključati i tako postati procesor sa 4 jezgre.pa me zanima što se više isplati

Otključati se može samo na odgovarajućim pločama sa podrškom za ACC.

Radije idi na X4 630 i malo ga overclockaj, sigurno nećeš pogriješiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 18:13 (VeX7).
15 godina
protjeran
VeX7 kaže...
dv14 kaže...

Otključati se može samo na odgovarajućim pločama sa podrškom za ACC.

Radije idi na X4 630 i malo ga overclockaj, sigurno nećeš pogriješiti.

ja imam tu odgovarajucu plocu i procesor se nemoze otkljucat.... nemora se svaki procesor moc otkljucat

X
16 godina

moj athlon 2 x3 se otkljucao u x4 i sad je rame uz rame s x4

ali radje odi na x4 jer zbilja sanse su male da ces dobit mogucnost otkljucanja

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ne znam, za razliku od 200 KN, ja ne bih išao na X4 630, nije to baš malo a ako ti komp služi za igre i ako imaš dobru grafičku i igraš na većoj rezoluciji, nećeš ni primjetit razliku, a s tih 200 KN se slobodno napij i proslavi što si kupio novi procesor, a uvjek postoji mogućnost da ga otključaš, iako je ta mogućnost vrlo mala, ako su ti ostale komponente dobre i ako će ti komp služit za igre, ja bih išao na X3 435!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
15 godina
neaktivan
Ivsa kaže...
dv14 kaže...

Ne znam, za razliku od 200 KN, ja ne bih išao na X4 630, nije to baš malo a ako ti komp služi za igre i ako imaš dobru grafičku i igraš na većoj rezoluciji, nećeš ni primjetit razliku, a s tih 200 KN se slobodno napij i proslavi što si kupio novi procesor, a uvjek postoji mogućnost da ga otključaš, iako je ta mogućnost vrlo mala, ako su ti ostale komponente dobre i ako će ti komp služit za igre, ja bih išao na X3 435!?

slažem se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice