koji je od ova dva procesora bolji(razlika u cijeni je oko 200kn)? čitao sam da se Athlon II X3 435 može otključati i tako postati procesor sa 4 jezgre.pa me zanima što se više isplati
koji je od ova dva procesora bolji(razlika u cijeni je oko 200kn)? čitao sam da se Athlon II X3 435 može otključati i tako postati procesor sa 4 jezgre.pa me zanima što se više isplati
ja bi ueo taj sa 4 jezgre jer sta je sigurno sigurno je ja imam athlon 2 x3 435 i nisam ga uspio otkljucat...pa sad kako ti god odlucis jer moze ti se potrefit da uspijes otljucat a mozda ne to je sve srica
Otključati se može samo na odgovarajućim pločama sa podrškom za ACC.
Radije idi na X4 630 i malo ga overclockaj, sigurno nećeš pogriješiti.
Otključati se može samo na odgovarajućim pločama sa podrškom za ACC.
Radije idi na X4 630 i malo ga overclockaj, sigurno nećeš pogriješiti.
ja imam tu odgovarajucu plocu i procesor se nemoze otkljucat.... nemora se svaki procesor moc otkljucat
moj athlon 2 x3 se otkljucao u x4 i sad je rame uz rame s x4
ali radje odi na x4 jer zbilja sanse su male da ces dobit mogucnost otkljucanja
Ne znam, za razliku od 200 KN, ja ne bih išao na X4 630, nije to baš malo a ako ti komp služi za igre i ako imaš dobru grafičku i igraš na većoj rezoluciji, nećeš ni primjetit razliku, a s tih 200 KN se slobodno napij i proslavi što si kupio novi procesor, a uvjek postoji mogućnost da ga otključaš, iako je ta mogućnost vrlo mala, ako su ti ostale komponente dobre i ako će ti komp služit za igre, ja bih išao na X3 435!?
Ne znam, za razliku od 200 KN, ja ne bih išao na X4 630, nije to baš malo a ako ti komp služi za igre i ako imaš dobru grafičku i igraš na većoj rezoluciji, nećeš ni primjetit razliku, a s tih 200 KN se slobodno napij i proslavi što si kupio novi procesor, a uvjek postoji mogućnost da ga otključaš, iako je ta mogućnost vrlo mala, ako su ti ostale komponente dobre i ako će ti komp služit za igre, ja bih išao na X3 435!?
slažem se