Asus P5Q

poruka: 2
|
čitano: 800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Asus P5Q

Asus P5Q

Što mislite o dotičnoj matičnoj ploči? (ne mislim na nakakvu Preminum, Vanillu, Pro, Deluxe nego baš na čistokrvnu P5Q). Zainteresiran sam za neku kvalitetniju matičnu ploču na kojoj bi mogao fino clockati a u isto vrijeme me ne zanima SLI ili Crossfire jer ne planiram kupovati hrpu grafičkih kartica... Znate li za neku bolju alternativu? Pokušao sam potražiti koji review od ove kartice ali ništa pametno nisam našao... Oglavnom su reviewane P5Q Preminum, Deluxe i slične. Ako ju netko ima - kakva su iskustva?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus P5Q
Zutokljunac kaže...

Asus P5Q

Što mislite o dotičnoj matičnoj ploči? (ne mislim na nakakvu Preminum, Vanillu, Pro, Deluxe nego baš na čistokrvnu P5Q). Zainteresiran sam za neku kvalitetniju matičnu ploču na kojoj bi mogao fino clockati a u isto vrijeme me ne zanima SLI ili Crossfire jer ne planiram kupovati hrpu grafičkih kartica... Znate li za neku bolju alternativu? Pokušao sam potražiti koji review od ove kartice ali ništa pametno nisam našao... Oglavnom su reviewane P5Q Preminum, Deluxe i slične. Ako ju netko ima - kakva su iskustva?

Ako to tražiš od matične, onda je ova pravi izbor. Na njoj se može izvrsno clockat.

Međutim, Gigabyteova P45-DS3 je nešto jeftinija, a iste je kvalitete (također je P45 čipset).
#smajli koji koluće očima#
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice