Evo sada sam gledao cjenik u adm-u i naisao na jednu poprilicno jeftinu 1156 plocu,rijec je o asrcon p55 pro,koja podrzava crossfirex i cak quad crossfirex sto znaci da se najmocnije konfe mogu graditi na ovoj ploci,meni izgleda odlicno,sto vi mislite?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto vi mislite?
Radije uzmi ASUS P7P55 LE ili Gigabyte P55-UD3L.
Ja za Asrock imam samo rijeci hvale, dosad na AMD platformi, a za informaciju oni SU podruznica ASUS-a :-).
slažem se, imaju i oni dobre ploče
Ja imam samo loša iskustva s Asrockom (grijanje, problemi s prednjim audiom, stražnji usb portovi su prestajali radit, čak mi je ponekad znao ne prepoznati dvd-rw...) kad sam je zamjenio Gigabyteicom bilo mi je ko nebo i zemlja. No nemora značit da su im sve ploče takve, ja sam imo problema s pločom s 770 chipsetom.
Ja imam samo loša iskustva s Asrockom (grijanje, problemi s prednjim audiom, stražnji usb portovi su prestajali radit, čak mi je ponekad znao ne prepoznati dvd-rw...) kad sam je zamjenio Gigabyteicom bilo mi je ko nebo i zemlja. No nemora značit da su im sve ploče takve, ja sam imo problema s pločom s 770 chipsetom.
naravno ni jedna ploča može imati manu, mijenjao sam od gigabyta do asusa i nikada nisam imao problema, što ne znači da netko dr nije
Evo sada sam gledao cjenik u adm-u i naisao na jednu poprilicno jeftinu 1156 plocu,rijec je o asrcon p55 pro,koja podrzava crossfirex i cak quad crossfirex sto znaci da se najmocnije konfe mogu graditi na ovoj ploci,meni izgleda odlicno,sto vi mislite?
i5 ne podržava više od 2 grafičke u CF ili sli ako su dvije radit če na propusnosti X8 obe a ne X16
ta matična podržava samo CF i to 2 grafičke na X8 i X4
Da ne otvaram novu temu http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7443
Podrzava li ova maticna ddr3 1600MHz memoriju,pise samo da podrzava:DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules
a nema 1600
Da ne otvaram novu temu http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7443
Podrzava li ova maticna ddr3 1600MHz memoriju,pise samo da podrzava:DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules
a nema 1600
Prema ovome nijedan ram iz adm-a nepase na tu plocu
Prema ovome nijedan ram iz adm-a nepase na tu plocu
to moze i ne mora odgovarati - te memorije su testirane
Zanemari to, na p55 sve ovisi o procu- i5 kaže DDR3,1333 MHz,1600-2200 o.c.