Ima neko informaciju dali Asus PRIME B450M-A podržava 5600X procesora vezano za BIOS, ili će se moći instalirati BIOS od PRIME B450M-A II verzije, ista ploča ali nova verzija?
Podrzava.
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/jpa499/asus_b450_beta_bioses_ryzen_5000_support/
Podrzava i starije procesore tak da se ne moras bojat da kad nadogradis bios na zadnju verziju da neces moc koristit Zen 1 ili Zen 2.
"Maybe it helps you to decide, my 2700 still works after the upgrade to BIOS 8501 on a 16MB motherboard (ASUS PRIME B450M-A)."
Ma dobro zanima me za budućnost. Da imam negdje testove na raspolaganju možda bi upgradeao i sad sa 3600x, ali ne znam dobivam li šta s tim.
Još jedno pitanje. Ima li netko da ima AMD grafu s takvim setupom pa da zna radi li Smart Acces u tom slučaju za novim procesorima?

Baš sinoć sa društvom malo sc2. Proc je za te novce dobar, ali gledam da kupim bolji. Isto sc2 trza kad je 4+ igraća, a i photoshop može malo bolje. Mislim kad je izašao, radio je puno bolje nego i5 2500k u dosta aplikacija, ali uz današnje single core ryzene ipak ispada iz igre. Moj je OC na 4.0 pa to dosta popravlja stanje. Ako pogledaš benchmark od Pudget systems za adobe aplikacije, može se vidjeti da su novi ryzeni 5000 duplo do tri puta brži u aktivnim zadacima, a da ne govorimo o onima gdje se upotrebljava cijeli CPU. Tu ovi sa više jezgara ubijaju.

.
.