Kao sto su ti i ostali kolege gore rekli problem je 99% u pregrijavanju fazne jer mozda se procesor i ne pregrijava ali je sve oko njega toliko zagrijano da to maticna ne moze podnijeti i onda dolazi do problema padanja napona na procesoru i maticna se gusi...
Kolega mirzet ti je rekao za napon, a ako je ok primjerak taj napon ide i ispod 1.28, mozda i ispod 1.25 za 3.5 ghz tako da poigraj se s tim jos vise i bolje...
Kod mene je bio slican slucaj ali kod grafe kada sam prije 2 dana rucno stimao brzinu vrtnje ventova i slucajno ostavio ventove na 35%, a bilo ono vruce i ja se jos igrao... Poslije igram i zivcan sam jer fps pada sa 70 ili 90 na 35-45, reko sta je sad...Bacim malo oko na senzore u gpu-z i imao sam sto i vidjeti, vram1 od grafe na 115 stupnjeva a vram2 na jos par stupnjeva vise (inace nemam problema sa pregrijavanjem vrama na ovoj xfx-ici kao neki jer je temperatura vrama malo veca od same temperature jezgre pa sam umalo popizdio da i ja imam problem sa pregrijavanjem istih
), i onda naravno kada sam vratio ventove normalno na vecu vrtnju (55-65%) sve se vratilo u normalu....
Dakle kod tebe je sigurno isti slucaj samo ovaj put sa procesorom i plocom...