AMD FX Club

poruka: 5.910
|
čitano: 870.871
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: AMD FX Club
ansha kaže...

970 i 990 UD3 imaju istu (8+2) regulaciju napona tako da ti to ne stoji..

Pa što onda da kupim komandante vojske Jugoslavije? :D

JR
15 godina
neaktivan
KrespoCG kaže...
ansha kaže...

970 i 990 UD3 imaju istu (8+2) regulaciju napona tako da ti to ne stoji..

Pa što onda da kupim komandante vojske Jugoslavije? :D

Uzmi ASUS M5A97 EVO R2.0 i gotovo.

15 godina
AMD FX Club

Evo crespoo za tebe ova ploca http://www.itsvet.com/proizvod/asus-m5a97-evo-r2.0/comp_comp_mboard/20/2508 i procesor fx 8320 http://www.itsvet.com/proizvod/amd-fx-8320-3.5ghz-am3+/comp_comp_cpu/47/542 i cijena trenutna fx 8350 http://www.itsvet.com/proizvod/amd-fx-8350-4.0ghz-am3+/comp_comp_cpu/47/541 a svakako si rekao da za 250€ imas budjet i imas ovu opciju ploce ako hoces http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-ga-990fxa-ud3-(rev.-4.0)/comp_comp_mboard/16/2661

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Super, fala ti.

No pogledaj dolje komentare za sve te ploče.

Na svaku se poneko za ponešto žali u p.m.

JR
12 godina
KrespoCG kaže...

Super, fala ti.

No pogledaj dolje komentare za sve te ploče.

Na svaku se poneko za ponešto žali u p.m.

Pa uvjek će neko dati negativnih komentara i na top ploče, tako da koliko para toliko muzike, ako sumnjaš u ove što ti je predložio dreadmoor uzmi sabertooth ili formulu uzmi ASUS

http://valid.canardpc.com/hwx19k
10 godina
neaktivan
AMD FX Club

Nevjerovatno mi je da ploče od 100 i kusur eura mogu imat bilo kakvih problema u radu, iskreno.

JR
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
KrespoCG kaže...

Nevjerovatno mi je da ploče od 100 i kusur eura mogu imat bilo kakvih problema u radu, iskreno.

Može biti do ploče sve ima neku svoju mahanu a najčešće je do korisnika

http://valid.canardpc.com/hwx19k
15 godina
AMD FX Club

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-sabertooth-990fx-r2.0/comp_comp_mboard/20/2376 evo ti ova asusova ako ti je to do negativnih komentara

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Misliš da Asus ploče nemaju poteškoća uopće  ?? {#}

10 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD FX Club

Moze preporuka za hladnjak za cpu amd fx 8320 jer je onaj stock koma glasan je i ne hladi dobro

0 0 hvala 0
14 godina
Rambo_Karambo kaže...

Moze preporuka za hladnjak za cpu amd fx 8320 jer je onaj stock koma glasan je i ne hladi dobro

Koliko novca misliš izdvojiti za hladnjak?

15 godina
neaktivan
AMD FX Club

Ljudi, jel radi nekome fx procesori na starim pločama koje podržavaju am3+ socket, zanima me, jer imam gigabyte 870A-UD3 (REV 3.1) ploču, u cpu support listi mi piše da podržava samo prvu generaciju fx procesora, a njih više nema u prodaji, ubiti za sad sam zadovoljan sa svojim phenomom x4 955 be, prioritet mi je bolja grafa, ali s vremenom mislim preći na fx procesore, pa me zanima, dal će radit, jel probao netko, ubiti ni ram memorija koju trenutno koristim nije podržana na memory support listi, a radi bez problema (4x 2Gb G-skill 1600Mhz F3-128000CL9D-4GBNQ)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ljudi, jel radi nekome fx procesori na starim pločama koje podržavaju am3+ socket, zanima me, jer imam gigabyte 870A-UD3 (REV 3.1) ploču, u cpu support listi mi piše da podržava samo prvu generaciju fx procesora, a njih više nema u prodaji, ubiti za sad sam zadovoljan sa svojim phenomom x4 955 be, prioritet mi je bolja grafa, ali s vremenom mislim preći na fx procesore, pa me zanima, dal će radit, jel probao netko, ubiti ni ram memorija koju trenutno koristim nije podržana na memory support listi, a radi bez problema (4x 2Gb G-skill 1600Mhz F3-128000CL9D-4GBNQ)?

Mislim na da ne možeš malo sam guglao i bilo je njih koji su probali, ali nije im se niti upalio bios.. A za memoriju ti je to lista koji rade 100% jer su isprobani na toj ploči, ali 90% ostalih radi sasvim normalno i zato imaš na večini rama da su kompatibilni sa većinom ploča koje podržavaju te iste drr-e

A sad imam i ja jedno pitanje u vezi ploča za fx 6300 od ovih jeftinijih imaju na listi da podržavaju, ali sa zadnjim bios updejtom i sad me zanima kada kupujem dali postoji neka naznaka i dali ih uopće rade sa zadnjim biosom pa da ih se odma kupi i ne treba se updejtat na zadnju verziju? 

Ne mislim ja uzet, ali me zanima. Našao sam ASROCK 980DE3/U3S3 za 380kn koja podržava odmah.

Dodajte me na steam: koken44 :))
15 godina
neaktivan
koken1000 kaže...
1BIT kaže...

Mislim na da ne možeš malo sam guglao i bilo je njih koji su probali, ali nije im se niti upalio bios.. A za memoriju ti je to lista koji rade 100% jer su isprobani na toj ploči, ali 90% ostalih radi sasvim normalno i zato imaš na večini rama da su kompatibilni sa većinom ploča koje podržavaju te iste drr-e

A sad imam i ja jedno pitanje u vezi ploča za fx 6300 od ovih jeftinijih imaju na listi da podržavaju, ali sa zadnjim bios updejtom i sad me zanima kada kupujem dali postoji neka naznaka i dali ih uopće rade sa zadnjim biosom pa da ih se odma kupi i ne treba se updejtat na zadnju verziju? 

Ne mislim ja uzet, ali me zanima. Našao sam ASROCK 980DE3/U3S3 za 380kn koja podržava odmah.

A na Asusovim starim plocama s podrskom za prve FX procesore, rade i novi FX procesori.

13 godina
protjeran
1BIT kaže...

bio je nedavno pitao neko tu na forumu za dotičnu ploču, i da stavio je zadnji bios i fx 8320 je uredno radio !

koken1000 kaže...
1BIT kaže...

ta asrock ploča je koma, bolje dodat još malo pa 970a ds3p

12 godina
neaktivan

Ne mislim overclockat procesor.. razlika je 20+ eura, a toliko sam škrt dati, zašto je koma?? Mislim znam da nije ništa posebna, ali opet radilo bi sve uredu? 

13 godina
protjeran
koken1000 kaže...

Ne mislim overclockat procesor.. razlika je 20+ eura, a toliko sam škrt dati, zašto je koma?? Mislim znam da nije ništa posebna, ali opet radilo bi sve uredu? 

onda 78lmt usb3

15 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

bio je nedavno pitao neko tu na forumu za dotičnu ploču, i da stavio je zadnji bios i fx 8320 je uredno radio !

Hvala, potražit ću po forumu, po internetu koliko sam pročitao, neki kažu da radi, neki da ne, bios sam nedavno unapredio na zadnji (FEf u mom slućaju). {#}

12 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...
koken1000 kaže...

onda 78lmt usb3

Ok ta nije toliko skuplja, ali me zanima zašto? Ova nema sata 3 :P

13 godina
protjeran
AMD FX Club

hlađenje na mosfetu + bolja kvaliteta izrade + jači vrm :) ukratko bolja ploča moj savjet

Moj PC  
4 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
AMD FX Club

{#}.

Life is a pretty cheezy game, but at least it has good graphics.
Moj PC  
10 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
AMD FX Club

dali se isplati i kakva su iskustva sa asrock 990fx killer....valja to kaj za fx8320

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Notorious kaže...

{#}.

Taj je sigurno prešao sa Pentium trojke na FX-a, bogec nije znao kud bi sa sobom. 

I meni samom je tak iako nemam FX-a nažalost, ali čim sam prešao s jednojezgrenog athlona 1,8Ghz i 512mb rama na novi PC razlika je nebo i zemlja. Tko god je prešao s neke kante na dobar PC se tako osjeća. {#} And it feels goooooood!

13 godina
protjeran
Omen665 kaže...

dali se isplati i kakva su iskustva sa asrock 990fx killer....valja to kaj za fx8320

bježi na 990xa ud3, 990fxa ud3, sabertooth, m5a99x evo ili tako nešto

10 godina
neaktivan

zašto???čini mi se solidna matična  ima m.2 ssd mjesto solidnu zvučnu...jel može netko malo objasnit?

16 godina
AMD FX Club

Pozdrav svim AMD FX Club-ašima ;)

Evo da se i ja učlanim :D

Čekam samo da mi stigne kućište pa krećem slagat klincima stroj.

Proc je AMD FX 6300,vjerujem da će ih dobro služit dugo vremena.

Edit:  Evo samo da izvjestim poštovane kolege forumaše da je FX konačno upogonjen i veselo kuca u susjednoj sobi.

Potomak i ja smo i više nego zadovoljni izborom {#}

Tigar Krezumica
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2014 0:05 (fromcelltohell).
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Omen665 kaže...

zašto???čini mi se solidna matična  ima m.2 ssd mjesto solidnu zvučnu...jel može netko malo objasnit?

nema veze šta ima điđe miđe, jednostavno kad se neke stvari ne dorade do kraja kako treba nije to to

16 godina
neaktivan
AMD FX Club

Novi ljubimac FX8320, odradio Prime95 Large FFT 4h, čini mi se dobar primjerak, oko Božića ću pokušati veći clock. Sretan {#}

Tijekom testa Tijekom testa
Kraj testa Kraj testa
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AMD FX Club

75C nikako nije dobra temperatura za 8 core FX-a..

Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice