AMD Dual-Core Optimizer

poruka: 9
|
čitano: 4.822
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AMD Dual-Core Optimizer

za pokretanje nekih igara moram imati instalirani gore navedeni program (ili sto vec je, nisam siguran niti cemu sluzi), a ne mogu ga skinuti sa amd-ove stranice, niti ne postoji verzija za moj procesor koliko sam vidio (AMD turion 64 x2).

ako netko moze pomoci i ako je vec radio s tim bio bi zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: AMD Dual-Core Optimizer
ik15 kaže...

za pokretanje nekih igara moram imati instalirani gore navedeni program (ili sto vec je, nisam siguran niti cemu sluzi), a ne mogu ga skinuti sa amd-ove stranice, niti ne postoji verzija za moj procesor koliko sam vidio (AMD turion 64 x2).

ako netko moze pomoci i ako je vec radio s tim bio bi zahvalan.

Kak nemožeš skinut???

Ja nisam primjetio nikakva poboljšanja dok sam to koristio.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran
AMD Dual-Core Optimizer

Možda su neki problemi sa serverom

probaj kasnije

inace taj driver je samo marketinski trik

glupost

eh sta sam casa zbog tebe razbio, ja posle tebe nisam trezan bio xD
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neki_lik kaže...

Možda su neki problemi sa serverom

probaj kasnije

inace taj driver je samo marketinski trik

glupost

Sigurno ima neku svrhu, kako bi to bio marketinški trik?
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
AMD Dual-Core Optimizer

konkretno radi se o igri company of heroes, na pocetku instalacije mi javlja da nemam najnovije CPU divere (prije par dana sam vistu stavio na laptop i skinuo sve najnovije drivere) i taj optimizer. igru sam instalirao i zanemario to, ali mi cesto izlazi sama od sebe i javlja nekakve errore.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Dual-Core Optimizer

Skini ovdje pa isprobaj.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

nasao sam i ja taj za AMD Athlon, ali ja imam AMD Turion. ne znam jel to ista stvar?

do sada sam korisitio intelove i nikada nisam imao zajebancija s takvim stvarima.

17 godina
neaktivan
AMD Dual-Core Optimizer

Mislim da ti to nisu driveri, nego ti se taj programčić vrti u pozadini kao servis i sprječava rušenje starijih igara zbog nekog timestamp-a kojeg pogrešno iščitavaju na dvojezgrenim procesorima. U normalnom radu posve nepotrebno, čak može izazvati i neke probleme.

Ako ti već igra zahtijeva najnovije drivere, pa jesi pokušao sa Cool'n Quiet driverima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
AMD Dual-Core Optimizer

konkretno taj program natjera starije igre, koje imaju problema sa 2 jezgre, da koriste samo 1 jezgru procesora, dok drugu (treću, četvrtu...) zanemari

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice