AMD Athlon 64 x2 Dual COre Processor 5200+ 2.6GH

poruka: 5
|
čitano: 1.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koliko bi mogao dobiti za gore navedeni procesor. Razmišljam o kupnji  Phenoma II x4. Matična je M4A785D-M PRO.

Zanima me još koliko bi se postiglo overclockingom.

Specifikacije matične znam jer sam je kupio sam kada je otišla stara a o ostalim dijelovima neznam puno.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: AMD Athlon 64 x2 Dual COre Processor 5200+ 2.
nesto sitno,300 kuna
http://movies-monkey.blogspot.com/
17 godina
nani17 kaže...

Koliko bi mogao dobiti za gore navedeni procesor. Razmišljam o kupnji  Phenoma II x4. Matična je M4A785D-M PRO.

Zanima me još koliko bi se postiglo overclockingom.

Specifikacije matične znam jer sam je kupio sam kada je otišla stara a o ostalim dijelovima neznam puno.

Unaprijed hvala.

Taj procesor bit trebal ic na 3.0 ghz sigurno, normalno da se klokanje procesora isplati uvjek se isplati kaj drugo. Da vidis preciznije ostale komponente u svom kompu, skini ovaj dole program pricekaj dok odradi pa onda dobijes ovo dole pod Summary ili tocnije za svaku komponentu kliknes lijevo.Cool

http://www.piriform.com/speccy/download/standard

15 godina
neaktivan

Pa nije ni to loše s obzirom da PHENOMII košta od 150-300$. A i procesor je star preko 3 godine

15 godina
neaktivan

Skinuo sam program. 

Pogledaj sliku ispod.

Trebam li kupovati novo hlađenje (Ako da možeš li navesti koje. Ovo baš i nije nešto ekstra).

Šteta što nisam imao ovaj program ovo ljeto kad su bile velike vrućine. Smantalo bi me da sam vidio temperature.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 0:29 (nani17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice