Vga i tv out????

poruka: 10
|
čitano: 4.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vga i tv out????
pitanje

imam hp6830s i on nazalost nema tv out...ima samo vga izlaz..zanima me dali postoji mozda neki adapter di ja mogu preko vga na obicnu televiziju spojiti lap???

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vga i tv out????

Tebi treba nesto ovakvo ali neznam di ga ima za kupit kod nas.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 18:06 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vga i tv out????

Imaš u zagrebu u Chipoteci za 17kn. I ja to treba i rekli su mi da stiže idući tjedan u utorak.

Ljubav je nešto divno - mnogo sam čitao o njoj.
16 godina
Vga i tv out????

-ispravak? za VGA na TV je potreban KONVERTER osim kod nekih (izuzetaka) modela koji mogu primiti RGB signal. Predloženi adapteri nisu za 'običan' TV koji radi s kompzitnim signalom. (ako nisam pogriješio...)

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-ispravak? za VGA na TV je potreban KONVERTER...

Istina, onakav kabel bez aktivnog konvertera neće radit...
16 godina
neaktivan

ja isto imam HP 6830s juce sam bas kupijo vga-vga kabel od 3m cijena 70kn ali ja sam lap spojijo vga na vga na lcd-tv samsungovom slika i video su odlicni super sam zadovoljan      poz....

16 godina
autorov komentar

na koju rezu si spojio tv? ja mislim kupit neki full hd tv bas za spojit komp na njega...

16 godina

-ovisi koji TV, HD ili HDready, rezolucija je od 1024 naviše, čak nema potrebe za višim rezolucijama, jer TV gledaš s 2-3m. (upravo sjedim u fotelji i tipkam..)Cool

16 godina
autorov komentar

ja cu uzet 42 i krknut ga na zid na cirka 2 metra od mene:)))) bit ce onda tipkanja iz kreveta....:))))))))))))))))) preko vga kabela mogu gledati na 1080p na televiziji?

16 godina
prihvaćeno rješenje

-može ali je HDMI ipak bolje rješenje zbog propusnosti i smetnji na analognom (VGA) i dobavljivosti kabla cca 3-5m. Ili DVI (ista stvar)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice