imam hp6830s i on nazalost nema tv out...ima samo vga izlaz..zanima me dali postoji mozda neki adapter di ja mogu preko vga na obicnu televiziju spojiti lap???
hvala
imam hp6830s i on nazalost nema tv out...ima samo vga izlaz..zanima me dali postoji mozda neki adapter di ja mogu preko vga na obicnu televiziju spojiti lap???
hvala
Imaš u zagrebu u Chipoteci za 17kn. I ja to treba i rekli su mi da stiže idući tjedan u utorak.
-ispravak? za VGA na TV je potreban KONVERTER osim kod nekih (izuzetaka) modela koji mogu primiti RGB signal. Predloženi adapteri nisu za 'običan' TV koji radi s kompzitnim signalom. (ako nisam pogriješio...)
-ispravak? za VGA na TV je potreban KONVERTER...
ja isto imam HP 6830s juce sam bas kupijo vga-vga kabel od 3m cijena 70kn ali ja sam lap spojijo vga na vga na lcd-tv samsungovom slika i video su odlicni super sam zadovoljan poz....
na koju rezu si spojio tv? ja mislim kupit neki full hd tv bas za spojit komp na njega...
-ovisi koji TV, HD ili HDready, rezolucija je od 1024 naviše, čak nema potrebe za višim rezolucijama, jer TV gledaš s 2-3m. (upravo sjedim u fotelji i tipkam..)
ja cu uzet 42 i krknut ga na zid na cirka 2 metra od mene:)))) bit ce onda tipkanja iz kreveta....:))))))))))))))))) preko vga kabela mogu gledati na 1080p na televiziji?
-može ali je HDMI ipak bolje rješenje zbog propusnosti i smetnji na analognom (VGA) i dobavljivosti kabla cca 3-5m. Ili DVI (ista stvar)