Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.676
|
čitano: 14.644.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

instar,arhiteh....pogledaj na nabavi...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Dobar dan, trebao bih laptop iskljucivo namjenjen za igrice buđet mi je od 5000-7000 kn pa ako mi mozete preporuciti neke laptope. Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Looks nice.Imas jos netko nesto za 3200?

16 godina
neaktivan

Nakon svog n73Sv preporučujem Asuse generalno, ali bilo bi dobro da ga osmotriš uživo radi završne obrade - touchpad, tipkovnica, ogrebotine, deformirani metal - za sve sam čuo i na notebook forumima vidio..

Early adopter
12 godina
hrc987 kaže...

pozdrav ekipo...molim Vas preporuku za best buy laptop za oko 4000kn? treba bi za faks ( PMF matematika ), net, filmovi, glazba...hvala

Za tebe je ovo najbolje http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49411/Prijenosno%20ra%20unalo%20laptop%20HP%20ProBook%20470%20G0,%20H0V03EA

13 godina
neaktivan
roby27 kaže...
hrc987 kaže...

pozdrav ekipo...molim Vas preporuku za best buy laptop za oko 4000kn? treba bi za faks ( PMF matematika ), net, filmovi, glazba...hvala

Za tebe je ovo najbolje http://www.svijet-medija.hr/?q=product-page/49411/Prijenosno%20ra%20unalo%20laptop%20HP%20ProBook%20470%20G0,%20H0V03EA

kakva je ta serija hp-a? nemam baš dobra iskustva sa tim brandom i prčalo se prošle godine da su im laptopi dosta loše kvalitete?

može daljnje sugestije, neki drugi brandovi?

12 godina
neaktivan

Pet godina uz Mac book pro ne vlastitim izborom nego firma nametnula. I sada nema novaca za novi nego moram na win (hvala bogu). Laptop do 10 000 kn (direktor bi da je i manje), da traje 3-5 godine, video editing Sony Vegas pro i sl.

Prema savjetima sa ovog foruma Asus 975 mi se čini najbolji ali bi da je ekran 15 a ne 17, da bude lakši jer putujem. Osim nabrojanih karakteristika bitna mi je osvjetljena tipkovnica i možda mini dispaly izlaz da iskoristim mac vanjski ekran koji imam, i da ima os iako ne kužim taj win 8, zar zaista ne mogu koristit pirate? Zahvalan na savjetima.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav, trebao bi mi jak laptop izmedju 3500-4000 kn, pretezno za gaming.

Hvala unaprijed
16 godina
neaktivan

Nemaš bolje od ovoga, piše vam već zadnjih pet-šest stranica da za 4000kn ovo je best buy, radi i na win 7 provjereno

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10249

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 22:58 (tony THE Noob).
17 godina
Sil kaže...

Kupuje se laptop za studenta. Neće biti čestog prenošenja tako da težina ne igra ulogu. Računao sam i da ima odvojenu grafiku za trenutke opuštanja uz poneku igru. :) Izbor sam suzio na ova četiri modela. Koji bi po vašem mišljenju bio najbolji izbor? Hvala unaprijed.

ASUS K95VB-YZ026D

LENOVO Z500 59-376077

HP 455 H6E35EA

ASUS X75VB-TY005

Uzeo Z500. Hvala svima na prijedlozima. 

12 godina
neaktivan
Treba mi best buy laptop za do 6000 kuna. Treba mi za faks, ETF, pa to valjda znaci brzi procesor i veca memorija nego da je sve osrednje zajedno sa grafickom... Zanima me ponajvise gledanje HD filmova, surfanje i igre tipa Minecraft, MMORPGeve i Skyrim da se vrte bez trzavica na lijepsim postavkama. Ne trebaju mi nikakvi bluetoothovi, rado bi da trackpad ima scroll opciju i nekakvu webcameru ugradjenu. Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
12 godina
hrc987 kaže...
roby27 kaže...
hrc987 kaže...

kakva je ta serija hp-a? nemam baš dobra iskustva sa tim brandom i prčalo se prošle godine da su im laptopi dosta loše kvalitete?

Evo još jedan padobranac, šta to znači da je loš HP? Znači po tebi i drugima cijela serija ne valja jel tako?

Ja sam ti dao preporuku jer sam radio sa ProBookovima i znam kako rade. A ti dalje gledaj drugi brend, najbolje Acer uzmi.

12 godina
gbg kaže...

Pet godina uz Mac book pro ne vlastitim izborom nego firma nametnula. I sada nema novaca za novi nego moram na win (hvala bogu). Laptop do 10 000 kn (direktor bi da je i manje), da traje 3-5 godine, video editing Sony Vegas pro i sl.

Prema savjetima sa ovog foruma Asus 975 mi se čini najbolji ali bi da je ekran 15 a ne 17, da bude lakši jer putujem. Osim nabrojanih karakteristika bitna mi je osvjetljena tipkovnica i možda mini dispaly izlaz da iskoristim mac vanjski ekran koji imam, i da ima os iako ne kužim taj win 8, zar zaista ne mogu koristit pirate? Zahvalan na savjetima.

Evo ovako AsusN550 sa Display portom kako si i naveo da trebaš, novi haswell procesor i još imaš mjesta za licencirani Win8.

12 godina
sharkboy555 kaže...
Treba mi best buy laptop za do 6000 kuna. Treba mi za faks, ETF, pa to valjda znaci brzi procesor i veca memorija nego da je sve osrednje zajedno sa grafickom... Zanima me ponajvise gledanje HD filmova, surfanje i igre tipa Minecraft, MMORPGeve i Skyrim da se vrte bez trzavica na lijepsim postavkama. Ne trebaju mi nikakvi bluetoothovi, rado bi da trackpad ima scroll opciju i nekakvu webcameru ugradjenu. Hvala unaprijed!

http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=SAM-0422#prettyPhoto

16 godina
roby27 kaže...
hrc987 kaže...
roby27 kaže...
hrc987 kaže...

Evo još jedan padobranac, šta to znači da je loš HP? Znači po tebi i drugima cijela serija ne valja jel tako?

Ja sam ti dao preporuku jer sam radio sa ProBookovima i znam kako rade. A ti dalje gledaj drugi brend, najbolje Acer uzmi.

Ja sam sebi uzo probook 455 g1 neki dan i zadovoljan se..

ne treba previse ni slusat sve ljude, jer vecina njih priča protiv hp-a unatoč tome što nikad nisu radila na njemu! .. Pošto ova serija probooka u sebi ima 8750m to znaci da ce se dosta i grijat i to je jedino na sta treba obratit pozornost jer to je ipak poprilično jaka grafa za probook, al kupis onaj stalak za hlađenje i sve si rijesio..

Sto se tice mog probook brz i za sad bez primjedbi, metalno kuciste, super dizajn stvarno super stvar.. a sad sve je na tebi

12 godina
neaktivan

hp probook je odlična serija laptopa,za gaming nije,a za gaming i nije napravljen,jedino mrzim compaq i njihove ostale plastikanere s nekvalitetnim kućištem,ekranom i matičnom(na čemu i acerovi low budget modeli štede),tako ako se netko misli igrat na hp-u i žali se na temperature,zanemarite ga.

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 10:21 (kivic15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemojte kupovat G500, grafička katastrofa  u bilo kojem segmentu, kod surfanja točno vidiš kako su boje blijede, a gaming da ne pričam. 8750 za g500 ne postoji, velika štamparska greška na webovima ili pokušaj prijevare nisam siguran.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Perinho kaže...

nemojte kupovat G500, grafička katastrofa  u bilo kojem segmentu, kod surfanja točno vidiš kako su boje blijede, a gaming da ne pričam. 8750 za g500 ne postoji, velika štamparska greška na webovima ili pokušaj prijevare nisam siguran.

ako nisi zadovoljan,možeš ga vratit u roku od 30dana,mislim....

14 godina
neaktivan

Treba mi najbolji moguci laptop do 3000 kn!
Brat kreće na fakultet pa mu treba 17 inchni za tu i tamo odigrat neku igricu i sve ostalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HE JUMP kaže...

Brat kreće na fakultet pa mu treba 17 inchni za tu i tamo odigrat neku igricu i sve ostalo.

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10250 ovo je 17'' koji je ''donekle'' za gaming...

14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
HE JUMP kaže...

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_103_109&products_id=10250 ovo je 17'' koji je ''donekle'' za gaming...

Do 3000 kn ponovit cu.

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 15:11 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Perinho kaže...

Nije to do grafičke, to je stvar jeftinih TN panela koji jos uvijek velikim dijelom prevladavaju u svijetu laptopa. 

8750 je u G500 i7 modelima, zvao sam. Ovo ostalo su ispravili grešku na webu.

14 godina
neaktivan

nebi lenovo g500 imate jos kakav prijedlog pa trebo bi mu 17 inchi gledo bi dosta filmova a i koju igricu tu i tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kivic15 kaže...
Perinho kaže...

ako nisi zadovoljan,možeš ga vratit u roku od 30dana,mislim....

Rok je 7 dana za povrat artikla, s time da je ambalaza i proizvod neostecen.

12 godina
HE JUMP kaže...

nebi lenovo g500 imate jos kakav prijedlog pa trebo bi mu 17 inchi gledo bi dosta filmova a i koju igricu tu i tamo.

Ovo je najbolje sto moze dobiti http://www.links.hr/artikl-014.610.086 morati ce smanjiti rezoluciju u igrama i detalje...

14 godina
neaktivan

sto mislite na ovo na akciji je u metro-u ? http://www.metro-cc.hr/katalozi/non_18/index.html#/32/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ne radi link.

Ako mislis na Pavilion sto je na akciji, pa to je taj model koji je u linksu, samo tu je jeftiniji jer je cijena bez pdv-a ova niza.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:07 (roby27).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice