Što kažete za ovaj laptop Klik ? Dali ima koji bolji od toga za te novce? Laptop mislim koristiti uglavnom za fakultet, mozda nesto malo igrice, obrada videa, photoshop.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ili onaj samsung (zaboravio sam model, onaj sa i3 3110m i Radeon 7670m grafičkom) ili Lenovo G580 (i3 3120m i nvidia 635m grafička). S time što Samsung ima 2 godine jamstvo, Lenovo 1 godinu, ali možeš produžit jamstvo na 2 godine, na kraju cijene dođu na isto - oko 3500 kuna.
EDIT: ovo je odgovor na
Trebam laptop do 3000 ili 3500 koji se najvise isplati a da bih na njemu mogao igrati gta 4 i slicne igre.
Trebam laptop do 3000 ili 3500 koji se najvise isplati a da bih na njemu mogao igrati gta 4 i slicne igre. hvala puno !
np350e5x
Mi može tko preporučiti neki dobar laptop za 2000-2500 kn. Nisam već dugo pratio što se nudi pa bi volio nečiji savjet koj laptop da uzmem.
Volio bi da ima 4 GB rama to sam vidio da ih ima za 2000 kn. Da ako moze da je bolja graficka iako neznam ak se kaj moze dobit za taku sicu te veličina ekrana nije bitna

Iznimno kvalitetno napravljen poslovno multimedijski laptop ProBook 470, više nego dovoljan za nezahtjevne i zahtjevnije igre uz poigravanje sa postavkama.
ljudi aj moze li link za taj samsung np350e5x,ne znam na koji tocno mislite,nasao sam neki,ali je prejeftin i nema taj i3 proc...
inace trenutno sam u dilemi..
np350e5x/g580/Inspiron 3521(kazu da je bolji od Inspiron 5521),ali su i skuplji malo,ne znam jel se isplati...
Kao sto sam vec bio napisao,dakle za potrebe faksa(Informatika),te poneku igricu,uglavnom Fifa,NBA,FM,PES,dakle te ne previse zajtevne da rade bez problema :D
I jos jedan uvjet,koji ne mora biti ispunjen,al eto zanima me spajanje jednog od ova gore 3 laptopa koji bi se dao spojiti na monitor 24'' i da radi na nekoj solidnoj rezoluciji,mozda na 1600:900,znam da je Full HD ipak previse...
EDIT: Evo vidim sad predlozen ovaj HP Probook 470,mozda njega da uzmem u odnosu na ova 3,vidim veci ekran,pa je mozda i bolji ako bi ga spajao na monitor itd.??
ljudi aj moze li link za taj samsung np350e5x,ne znam na koji tocno mislite,nasao sam neki,ali je prejeftin i nema taj i3 proc...
inace trenutno sam u dilemi..
np350e5x/g580/Inspiron 3521(kazu da je bolji od Inspiron 5521),ali su i skuplji malo,ne znam jel se isplati...
Kao sto sam vec bio napisao,dakle za potrebe faksa(Informatika),te poneku igricu,uglavnom Fifa,NBA,FM,PES,dakle te ne previse zajtevne da rade bez problema :D
I jos jedan uvjet,koji ne mora biti ispunjen,al eto zanima me spajanje jednog od ova gore 3 laptopa koji bi se dao spojiti na monitor 24'' i da radi na nekoj solidnoj rezoluciji,mozda na 1600:900,znam da je Full HD ipak previse...
EDIT: Evo vidim sad predlozen ovaj HP Probook 470,mozda njega da uzmem u odnosu na ova 3,vidim veci ekran,pa je mozda i bolji ako bi ga spajao na monitor itd.??
Isplati se uzet 5521...
ili onaj samsung (zaboravio sam model, onaj sa i3 3110m i Radeon 7670m grafičkom) ili Lenovo G580 (i3 3120m i nvidia 635m grafička). S time što Samsung ima 2 godine jamstvo, Lenovo 1 godinu, ali možeš produžit jamstvo na 2 godine, na kraju cijene dođu na isto - oko 3500 kuna.
EDIT: ovo je odgovor na
Trebam laptop do 3000 ili 3500 koji se najvise isplati a da bih na njemu mogao igrati gta 4 i slicne igre.
daj mi molim te link/ove gdje tako jeftino koštaju ta dva laptopa
Bokte mazo pa jel u ovoj temi itko zna odgovoriti na pitanje? Već 3 moja pitanja nitko ni da citira niti da napiše ni da nezna odgovor.....
Bokte mazo pa jel u ovoj temi itko zna odgovoriti na pitanje? Već 3 moja pitanja nitko ni da citira niti da napiše ni da nezna odgovor.....
Ljeto je, vidiš da nema pasa...
je li itko ikad koristio ovaj laptop i ako je kakva su iskustva?
http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-x75vb-ty023-173-core-i5-3230-8gb-1000gb-gt740-2gb-best-buy/X75VB-TY023
http://www.diskont24.com/product.php?productid=126378
vidim su mu podigli cijenu jer kad sam ja uzeto bilo je 3300+, sad je 3400+ kuna. ima i dodatno jamstvo za kupit kod njih.
samsung.
http://www.moduldevet.com/samsung-prijenosno-ra%C4%8Dunalo-np350e5x-s01hr/
i zato jer na gornjem linku nisu stavili specifikacije (mada bi to morao biti taj model po imenu) evo i drugi
http://www.notebookshop.com.hr/default.aspx?pid=5226
http://www.instar-informatika.hr/notebook-asus-x75vb-ty023-173-core-i5-3230-8gb-1000gb-gt740-2gb-best-buy/X75VB-TY023
to je bestbuy do 5k....
Mi može tko preporučiti neki dobar laptop za 2000-2500 kn. Nisam već dugo pratio što se nudi pa bi volio nečiji savjet koj laptop da uzmem.
Volio bi da ima 4 GB rama to sam vidio da ih ima za 2000 kn. Da ako moze da je bolja graficka iako neznam ak se kaj moze dobit za taku sicu te veličina ekrana nije bitna
Moze pliz pomoc trebalo bi mi do petka...
kupi si fujitsu lifebook neki.
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10135 ovo je najjeftiniji laptop s odvojenom grafickom...
Može preporuka prijenosnika do max 3500kn.
Ne terba imati windowse ni nikaakv predinstalirani OS.
Treba imati SSD, i mora pokrenuti pokoju igru, ništa previše.
Koristit će se za skype, ubijanje vremena na World of Tanks i pokoji film kad se spoji na TV.
Hvala unaprijed.
Koristit će se za skype, ubijanje vremena na World of Tanks i pokoji film kad se spoji na TV.
Hvala unaprijed.
S tvornicki ugradjenim ssd-om neces pronaci...laptopi od 8k kn imaju ssd i to 60-tak gb...a da bi ga sam ugradio treba ti laptop od 3000kn i jos ce ti falit novca za ssd...
pozdrav sto mislite o ovom laptopu
http://www.computeruniverse.net/en/products/90486834/lenovo-ideapad-y580-m7783ge.asp oko 820€ ( gore se ja mislim vise nista neplaca cijena pdv postarina -sve je ukljuceno)
kod nas
Pozdrav ljudi...
Ovako upisao sam faks u Splitu i morat cu si uzimati neki laptop,a posto mi ni PC vise nije toliko mocan,volio bi da na laptopu budem mogao i neke igre vrtiti...
neku lovu vec imam,trebao bi se zaposlit sad u 8. mjesecu pa jos skupiti,uglavnom ja razmisljam o cijeni do 3000 kuna...
Volio bi da mogu recimo Fifu,PES,NBA na max. ali i neke mrvicu starije(zahtjevne igrice),tipa L.A. Noire ili GTA 4, te novi GTA 5,ako izađe ali ono to ne treba biti high,ali onako da ga se bude dalo nariktati na osrednju kvalitetu haha
pa eto jel postoji mogucnost da se kupi takav laptop za nekih 3k kuna ili bi ipak trebalo ici do 4000??
Mozete odmah neke i predlagati,sumnjam da ce se cijena mijenjati previse u mjesec-dva dana :D
EDIT: E da,imam ja monitor 24'' pa bi kad bi dolazio kuci mozda laptop i spajao na njega i onda igrao igrice(malo veca reza :D)
EDIT2: i naravno,ako je cijena manja dosta,bolje je onda bes OS-a instaliranog...
Bok. Upisao si fakultet u Splitu i prijeko ti je portreban laptop ( za igre ) ...Moja preporuka ti je da se prvu godinu uhvatis ucenja te kad dobijes dobre ocjene dat ce starci jos koju kunu . ;)
Moze pliz pomoc trebalo bi mi do petka...
klik ako se ne igraš ili klik ako poželiš nešto i zaigrati nezahtjevno
Hvala unaprijed.
Asus X75 plus ssd nadogradiš kasnije ako sada nemaš love za 120GB model.
Ja ga trenutno koristim, imaš li kakva specifična pitanja vezana uz njega?
Inače meni je ok, izrada je jako dobra, jedina zamjerka je glossy ekran ali to mi nije toliko važno, ugl. za tu cijenu komponente rasturaju.
Pozdrav ljudi...
Ovako upisao sam faks u Splitu i morat cu si uzimati neki laptop,a posto mi ni PC vise nije toliko mocan,volio bi da na laptopu budem mogao i neke igre vrtiti...
neku lovu vec imam,trebao bi se zaposlit sad u 8. mjesecu pa jos skupiti,uglavnom ja razmisljam o cijeni do 3000 kuna...
Volio bi da mogu recimo Fifu,PES,NBA na max. ali i neke mrvicu starije(zahtjevne igrice),tipa L.A. Noire ili GTA 4, te novi GTA 5,ako izađe ali ono to ne treba biti high,ali onako da ga se bude dalo nariktati na osrednju kvalitetu haha
pa eto jel postoji mogucnost da se kupi takav laptop za nekih 3k kuna ili bi ipak trebalo ici do 4000??
Mozete odmah neke i predlagati,sumnjam da ce se cijena mijenjati previse u mjesec-dva dana :D
EDIT: E da,imam ja monitor 24'' pa bi kad bi dolazio kuci mozda laptop i spajao na njega i onda igrao igrice(malo veca reza :D)
EDIT2: i naravno,ako je cijena manja dosta,bolje je onda bes OS-a instaliranog...
Bok. Upisao si fakultet u Splitu i prijeko ti je portreban laptop ( za igre ) ...Moja preporuka ti je da se prvu godinu uhvatis ucenja te kad dobijes dobre ocjene dat ce starci jos koju kunu . ;)
rekao sam treba mi za faks,ali posto mi je komp koji sad imam prelos,da si kupujem laptop i komp da ga imam kuci to mi se jos gore ne isplati,rađe si uzmem neki jaci laptop koji moze pokrenuti PES i NBA,jbte ne trazim gejmerski laptop za igranje WOW-a ili takvih gluposti,al sigurno da ce mi doci nekad dosadno i da si zabacim koju partiju PES-a ili FM-a,a i da ga imam za praznike kad dođem kuci...
uostalom lijepo pise pod ''EDIT1'': da bi ga spajao na monitor i tad i vise igrao igrice,al to kad bi dolazio kuci,a kuci valjda zakljucis sam necu tako cesto dolaziti cim mi je obvezan laptop za faks,jer PC ne mogu nositi bas...
Molio bih Vas za pomoć/savjet.
Može li se ova memorija http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2_129&products_id=1406 ugraditi u http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=10237?
Taj laptop već ima popunjena oba socketa za memoriju,znači može,ali ako ćeš izvadit ovu mem. od 2 gb i stavit ovu od 8 pa ćeš imat 8gb+4gb=12gb P.S. Mislim da time gubiš jamstvo!
Taj laptop već ima popunjena oba socketa za memoriju,znači može,ali ako ćeš izvadit ovu mem. od 2 gb i stavit ovu od 8 pa ćeš imat 8gb+4gb=12gb P.S. Mislim da time gubiš jamstvo!
Da, tako bi i napravio (8+4 GB), samo mi nije jasno zašto bi izgubio jamstvo? Ako mi to oni ugrade (u trgovini/servisu) prije nego mi dostave laptop da li u tom slučaju garancija ostaje?
P.S.
Ionako prairam ugradnju SSD-a, znači svakako se gubi garancija u tom slučaju?
Gledaj u MediaMarkt ili u koji Migros ( imaju tamo trgovine tehnikom ..bar onaj u Zurich-u na Limmatplatzu ..tamo odem redovno kad idem na kontrole )
Ostale shopove sam obisao ali mogu ti reci da nisu bas povoljni...bar ne za nas standard .