I imam pitanje za mali.ivica87 - koje programe ti vrtiš na 15.6 sada i kako ti se čini razlika naspram 15.4?
Pošto ću raditi web dizajn na lapu i provoditi skoro više od pol dana pred laptopom nekako se bojim da mi ovaj 15.6 ekran neće sjest. Dobio sam čak preporuku da za rad ne uzimam taj ekran.
evo, ja koristim autocad, i tak neke programe za faks-međutim za autocad mi je bitna visina....moram reć da mi je bilo ljepše crtat na onom starom laptopu jer sam imao više prostora u visinu, a taj mi je bio važniji...sad na ovom isto mogu crtat, ali mi je trebalo vremena da se naviknem.
e sad ko što logic kaže, ako ti dobiješ više piksela u visinu(s večom rezolucijom) onda ti to nije problem više, jer je mala razlika meni bila(30 piksela).
jedino kažem, s povećanjem rezolucije ak ti neće biti pre sitno prikazano ono što gledaš onda je ok-a napisao si da su ti ga upalili i da ti nije bilo presitno.
inače, sad mi je i cijela radna površina veča.
ja sam isto za ovaj koji ti logic predlaže-jer on govori iz iskustva,a i nije se teško naviknuti na ovu 'novu' rezoluciju.