Toshiba Satellite c670d-12M - Driveri Za Grafičku

poruka: 6
|
čitano: 2.336
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

pozdrav svima !

molio bih za pomoć, naime, ovaj laptop je došao s već instaliranim Windowsima, uštiman i sve... nakon nekog vremena, formatirao sam HDD, instalirao Windowse, sve moguće programe i drivere, ali jedino drivere za grafičku nikako ne mogu instalirat... probao sam na 2 načina : 1. skinuo sam drivere s više mjesta ( između ostalog i s Toshibine stranice ) na komp i pokrenuo instalaciju, al instalacija se nakon par sekundi jednostavno zgasi, bez bilo kakve obavijesti o grešci i sl., kao da ju nisam ni pokrenuo 2. s AMD - ove stranice skinuo sam program koji mi je skenirao laptop da vidi koji mi driveri trebaju, ali je samo javio da nijedni driveri nisu kompatibilni s postojećom grafičkom... e sad, jel mi može netko pomoć oko toga jer bez tih drivera nemrem igrati nijednu igricu, javlja mi stalno da nema grafičkog adaptera ? inače, grafička je AMD Radeon 6320... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Probaj u Device Manageru pod Display adapters,pa nek ga samo skine s neta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probao sam i tu 3. varijantu naravno, al kaže da su driveri up to date pa si sad ti misli... ne znam, hrpu puta sam vršio instalacije i sl., al ovo mi nije jasno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima li netko možda iskustva s ovim problemom na Toshibi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jesi li probao deinstalirati drivere u Device Manageru pa ponoviti ovo što sam prije predložio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

naravno... napravio sam sve što je bilo logično i što mi je palo na pamet... nikad nisam imao takav problem da krene instalacija nečeg pa da se odjednom zgasi, bez bilo kakve obavijesti o grešci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice