Toshiba ili hp

poruka: 4
|
čitano: 1.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Toshiba ili hp

Pozz

Jedno pitanjce :P

koji lap odabrati:

HP Pavilion dv7-2250em     

ili

Toshiba Qosmio f50- 12j

E sad prema notebookcheck bechmark listi Toshiba ima bolju grafiku, očito ima bolji procesor, i dakako Harman Kardon® zvučnike.

Hp ima bolji ram (mada to i njie neka prednost pošto se to da zamijenit u toshibi), ima brži HDD i veći ekran.

Oba imaju komponente s 1066mhz te po jednu na 800mhz koja im diktira takt (na 800) - no u toshibi bi to mogo i promjenit pošto je ta komponenta ram.

Da odmah velim i da veličina ekrana i nije toliko bitna pošto bi laptop češće radio uz vanjski monitor, pa stoga u onim trenucima kad bi bio na "terenu" 15.4" je lakše nosit.

Što se tiče izgleda nekako mi je Toshiba ljepša ;)

Cijena !!!

U početku Hp je oko 500-600kn jeftiniji^^ (što i nije malo), no ako pogledam da Hp ima samo 1godinu garanciju, a Toshiba ima 3godine + no matter what, tada mi cijena ispadne ista.

da naravno tu bi rekli e sad di je tu ram, cpu, HDD...  e sad tu vi ulazite pa komentirajte što bi bilo isplativije

Opened mind is like a fortress with its gate unbared and unguarded

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba ili hp

preporučam ti toshibu, ja imam satellite a200 1M8 i radi besprijekorno, čak sam odigrao i novi call of duty na njoj a od jučer sam ponosni vlasnik toshibe qosmio X500-110

15 godina
neaktivan
Toshiba ili hp

Ty

gz na x500

Ps

ti jako želiš taj x500 meni darovati ¤{}¤       Belji se

Opened mind is like a fortress with its gate unbared and unguarded

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Toshiba ili hp

Ja sam si kupio neki dan HP Pavilion dv7-2250em  i oduševljen sam sa njim,a osim toga imao sam dosad bar nekih 30 laptopa i jedino sa hp.om nije bilo nikakvih problema;ali ti sam moraš odlučiti

Pozdrav

crni
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice