Sony VAIO problem!!!

poruka: 6
|
čitano: 1.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sony VAIO problem!!!

Kupio sam laptop Sony vaio, rečeno mi je da je na laptopu izgorjela matična ploča, ali kad upalim laptop sve normalno radi, normalno se boota, mogu ući u bios, porbao sam i sa hiren's boot cd-om neke testove napravit, ali jedini problem je u tome što nema original strujni adapter pa se ugasi kad mu treba više struje....E sad mene zanima, dali je problem u tom adapteru, koji je upola slabiji, kako sam i ja prvotno mislio ili je stvarno matična pregorila.....Ali ako je pregorila kako se onda upali noramlno, radi i bios, radi i grafička.....pomoć!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO problem!!!

Pa ako je upola slabiji naravno da je u adapteru

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO problem!!!

Kužiš, bojim se kupit adapter, košta 400 kn, i onda da mi neradi laptop, bacio sam pare.......

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO problem!!!

Da li ti tako radi i na bateriji ili samo kada se puni? Ako ti se isključuje samo pri punjenju onda je definitivno do adaptera

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO problem!!!

Ma neće ni radit na bateriji jer je prazna skroz, a nemože je napunit, blinka lampica da je puni, i tako je cijeli dan stajao, ali ništa......ma onda je vjerovatno do adaptera, nema smisla da je riknula matična, nebi se ni palio.....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO problem!!!

Ma adapter sigurno. Zamjeni ga i trebalo bi sve bit ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice