Kupio sam laptop Sony vaio, rečeno mi je da je na laptopu izgorjela matična ploča, ali kad upalim laptop sve normalno radi, normalno se boota, mogu ući u bios, porbao sam i sa hiren's boot cd-om neke testove napravit, ali jedini problem je u tome što nema original strujni adapter pa se ugasi kad mu treba više struje....E sad mene zanima, dali je problem u tom adapteru, koji je upola slabiji, kako sam i ja prvotno mislio ili je stvarno matična pregorila.....Ali ako je pregorila kako se onda upali noramlno, radi i bios, radi i grafička.....pomoć!!!!!
Sony VAIO problem!!!
- poruka: 6
- |
- čitano: 1.900
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ako je upola slabiji naravno da je u adapteru
Kužiš, bojim se kupit adapter, košta 400 kn, i onda da mi neradi laptop, bacio sam pare.......
Da li ti tako radi i na bateriji ili samo kada se puni? Ako ti se isključuje samo pri punjenju onda je definitivno do adaptera
Ma neće ni radit na bateriji jer je prazna skroz, a nemože je napunit, blinka lampica da je puni, i tako je cijeli dan stajao, ali ništa......ma onda je vjerovatno do adaptera, nema smisla da je riknula matična, nebi se ni palio.....
Ma adapter sigurno. Zamjeni ga i trebalo bi sve bit ok