Sony vaio cesto se zamrzne i restatira

poruka: 3
|
čitano: 1.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

imam sony vaio vgn-nw2srf, 64 win 7, naime imam problem za ucestalim restartiranjem, i tu i tamo zna se dogoditi da se zamrzne....e sad sumnjao sam u softwerski problem, pa sam usao u safe mod i tamo iste nuspojave, instalirao sam novi win 7 i opet isto...pa sam posumnjao u pregrijavanje ali koliko ja cujem hladnjak se nikad ne vrti pretjerano brzo, radi normalno, jel bi mozda moglo biti do biosa iako je do sad normalno radio, ili je u pitanju RAM ?   svaka pomoc bi dobro dosla, hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony vaio cesto se zamrzne i restatira
rony-s1990 kaže...

imam sony vaio vgn-nw2srf, 64 win 7, naime imam problem za ucestalim restartiranjem, i tu i tamo zna se dogoditi da se zamrzne....e sad sumnjao sam u softwerski problem, pa sam usao u safe mod i tamo iste nuspojave, instalirao sam novi win 7 i opet isto...pa sam posumnjao u pregrijavanje ali koliko ja cujem hladnjak se nikad ne vrti pretjerano brzo, radi normalno, jel bi mozda moglo biti do biosa iako je do sad normalno radio, ili je u pitanju RAM ?   svaka pomoc bi dobro dosla, hvala

Skini HW monitor (besplatan je) i provjeri temp. najvjerojatnije se proc pregrijava...

12 godina
neaktivan

ako je problem do procesora i zagrijavanja, ja mislim da bi ventilator trebao raditi jace nego inace, al on ipak radi normalno :S 

edit: najveca izmjerena temp jezgre 0= 42 C a jezgre 1=38 C i tada se ugasio :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 16:04 (rony-s1990).

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice