Slaganje prijenosnika

poruka: 7
|
čitano: 1.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Slaganje prijenosnika

Da li je ovo moguće negdje u hrvatskoj? Kao što npr DELL daje na svojim stranicama da se mogu odabrati komponente koje želimo u lap?

I ako se naručuje npr kod njih (sastavim konfu lap u DELL-a) koliko se onda treba platiti za uvoz i slično i da li garancija vrijedi u hrvatskoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slaganje prijenosnika

Ja znam samo da Dell daje garanciju za laptope neovisno o zemlji u kojoj si, tocnije, ako uopce prodaju svoje laptope u toj zemlji. Tako npr. laptop kupljen ovdje mozes dat na servis ako si u Njemackoj i tamo ti se pokvari.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Slaganje prijenosnika

da ali tamo su laptopi, koliko sam vidio, jeftiniji.

Npr kad bi uzima alienware-a M17x ili M15x koliko bi mora platit "dadžbina" da to dođe do mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slaganje prijenosnika

znaci nista od "slaganja" prijenosnika kod nas?

a uvoz? carina i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Slaganje prijenosnika
Ja sam narucio laptop iz Engleske. N placas carinu, placas samo porez 23% na cijenu laptopa i postarine.

Ukoliko laptop, znaci taj model vec nije uvezen u Hr., moras ga uvesti za osobne potrebe, za to ti treba Declaration of Conformity, koju dobijes od proizvodjaca tj. onoga od koga narucujes. Ta dodatna papirologija te kosta par sto kuna, ne sjecam se sada tocno, ali do 500kn.
16 godina
neaktivan
grbac kaže...
Ja sam narucio laptop iz Engleske. N placas carinu, placas samo porez 23% na cijenu laptopa i postarine.

Ukoliko laptop, znaci taj model vec nije uvezen u Hr., moras ga uvesti za osobne potrebe, za to ti treba Declaration of Conformity, koju dobijes od proizvodjaca tj. onoga od koga narucujes. Ta dodatna papirologija te kosta par sto kuna, ne sjecam se sada tocno, ali do 500kn.

imaš neku stranicu odakle se može naručiti ili?

16 godina
neaktivan
Ja sam narucio od www.kobaltcomputers.co.uk. A ima jos iz drugih EU drzava.
www.mysn.de
www.cyber-system.de
www.notebookguru.de
www.deviltech.de
www.mycizmo.com
www.santech.it
www.nostra.at
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice