Dakle molio bi savjete onih koji poprilicno prate cijene i performanse laptopa, dakle jedan lap od 6000 do 7000kn?
svaki prijedlog savjet je dobrodosao ;))
Dakle molio bi savjete onih koji poprilicno prate cijene i performanse laptopa, dakle jedan lap od 6000 do 7000kn?
svaki prijedlog savjet je dobrodosao ;))
..ma šišaj tošibu...evo stroja...
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11966&catid=19
ili
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=11964&catid=19
oba sa i3 procesorima ,a tošiba samo c2d...pregaženo...
Dečki, nemate pojma.
Evo ultimativne mašine.
Ako usporedite (Radeon je na 40. poziciji, a nVidija iz HP-a tek na 82.) grafičku karticu iz ovog sa grafičkim karticama iz laptopa koje je ponudio linuxjuzer, vidjet ćete da ih šiša naveliko. Ima i5 procesor, DDR3 Ram od 4 GB, i 500GB hard disk.
Sa ostatkom love počastiš prijatelje (i mene ) pićem, ili kupiš miš i slušalice po volji.
Dečki, nemate pojma.
Evo ultimativne mašine.
Ako usporedite (Radeon je na 40. poziciji, a nVidija iz HP-a tek na 82.) grafičku karticu iz ovog sa grafičkim karticama iz laptopa koje je ponudio linuxjuzer, vidjet ćete da ih šiša naveliko. Ima i5 procesor, DDR3 Ram od 4 GB, i 500GB hard disk.
eeŠefe prestigao si me,i ja sam ga htijevo ovdije staviti.
Ovaj acer je predobar, samo 5123kn mi je nekako premalo para za laptop ovakvih specifikacija...da nema mozda neku manu?
Pogledaj ovdje samo nemoj komentirat!
Ovaj acer je predobar, samo 5123kn mi je nekako premalo para za laptop ovakvih specifikacija...da nema mozda neku manu?
Nema manu, neki su ga forumaši naručili/kupili pa ih pitaj
Mislim da mu je mana sto je velik i gadan a vjerojatno se i jako grije pa je glasan i brzo ce krepat. osim toga ... odlican izbor
Mislim da mu je mana sto je velik i gadan a vjerojatno se i jako grije pa je glasan i brzo ce krepat. osim toga ... odlican izbor
Ma ti mora da se šališ...
Samo napomena, laptop je tek nedavno izašao, zato nema reviewa o njemu.
izgled laptopa je odlican, velicina mi bas i treba..uostalom to je stvar ukusa, koji laptop se ne grije? nijedan :S
pitam samo jel ima neku manu, garancija je 1god pa ne bih volio da mi traje samo dok garancije ima :D
izgled laptopa je odlican, velicina mi bas i treba..uostalom to je stvar ukusa, koji laptop se ne grije? nijedan :S
pitam samo jel ima neku manu, garancija je 1god pa ne bih volio da mi traje samo dok garancije ima :D
Rekao si da ti treba laptop od 6-7 tisuća kuna. Ovaj što sam ti predložio je 5.123,00 kn. S ostatkom love produžiš garanciju.
Koji laptop se ne grije? - Moj, temperature su dosta niske (CPU ~ 35°C, GPU ~ 50°C), hlađenje mu je izvedeno perfektno, a taj što sam predložio je dosta sličan mome, pa se nebi ni on trebao puno grijati.
Gle, laptop je po specifikacijama super, a obicno kada nesto izgleda predobro da bi bilo istinito obicno i jest tako. Tradeoff se negdje morao napravit. Jeftin ekran, nekvalitetan ispravljač, loša baterija, kvaliteta izrade kucista, garantni rok... mogucnosti su neogranicene, dobar laptop takvih specifikacija realno kosta preko 10k kuna. preporucam ti ako ga uzmes maksimalno nadoplatis za produzenje garantnog roka i pripremis se za visetjedna cekanja da se vrati sa servisa. U svakom slucaju sretno!
Ja se iste te stvari pitam za taj acer. Iskreno malo mi je sumnjivo to s tako niskom cijenom. Ja sam odlucio promijeniti svoju Toshibu, pa sam u nedoumici. Prvo sam se mislio izmedju HP paviliona DV7 3190 i Dell studio 1557, pa sam onda vidio ovaj acer i Asus N71, pa se sada mislim izmedju ta 2. Od della sam odustao jer sam citao da ima nekih problema sa adapterom (preslab adapter), da se grije kao lud itd. E sad, ja sam trenutno blize ovom asusu, jos 900 kn za win7 HP izidje 7400 kn, i super. A ovaj acer bi sa win7 bio 6000 kn. To je stvarno predobro da bi bilo istinito, zato se pitam postoji li kvaka?
Ja se iste te stvari pitam za taj acer. Iskreno malo mi je sumnjivo to s tako niskom cijenom. Ja sam odlucio promijeniti svoju Toshibu, pa sam u nedoumici. Prvo sam se mislio izmedju HP paviliona DV7 3190 i Dell studio 1557, pa sam onda vidio ovaj acer i Asus N71, pa se sada mislim izmedju ta 2. Od della sam odustao jer sam citao da ima nekih problema sa adapterom (preslab adapter), da se grije kao lud itd. E sad, ja sam trenutno blize ovom asusu, jos 900 kn za win7 HP izidje 7400 kn, i super. A ovaj acer bi sa win7 bio 6000 kn. To je stvarno predobro da bi bilo istinito, zato se pitam postoji li kvaka?
uzmi si asusa.
kvaka je u tome da nema kvakve ;)
Govoris iz iskustva, ili onako? Imas taj laptop, radio si na njemu? Ne znam, iskreno mislim da cu uzeti asusa. Jedino ako me netko iz prve ruke ne uvjeri u kvalitetu acera. Btw, jel ima netko iskustava s ovim asusom? I jel se moze, posto ima 2 diska to staviti u raid polje?
EDIT: Problem mi je sto nisam u Zg, i ne mogu do zagreba u skorije vrijeme, tako da ne mogu u biti ni pogledati i isprobati laptope prije kupnje, tako da mi treba pouzdano misljenje. Laptop bi uzeo prijatelj, pa mi poslao, pa se bojim da se razocaram kad ga dobijem...
imam ja iskustva sa acerom i prezadovoljan sam sa njima..al stv ne kontam koja je kvaka sa ovim ? :S
Sumnjam da ima raid controller, a sve i da ima nebi mu vjerovao 5%.
Ja stvarno nemam nikakvog iskustva, imam super iskustva s Toshibom i Dell-om, znam da je acer dosta povoljan cijena/performanse, ali svatko normalan i tko se razumije u racunala bi se zapitao u cemu je ovdje stvar :-) Kao sto je netko napisao ovo bi inace kostalo bar par tisuca vise.
Haha, cekaj, ti mislis da su umjesto recimo 7200 kn stavili 5200? Nesto ne vjerujem, ali i da ih idem pitati, vjerojatno ne bi rekli, cuj ekran ne valja, tipkovnica se raspada, grije se kao lud... Mislim da cu prije ovdje dobiti neke objektivne odgovore, nego kod prodavaca.
Haha, cekaj, ti mislis da su umjesto recimo 7200 kn stavili 5200? Nesto ne vjerujem, ali i da ih idem pitati, vjerojatno ne bi rekli, cuj ekran ne valja, tipkovnica se raspada, grije se kao lud... Mislim da cu prije ovdje dobiti neke objektivne odgovore, nego kod prodavaca.
Evo, upravo sam poslao mail Mariju iz Superbita, u vezi cijene, odnosno da provjeri da li je cijena točna.
Hajde javi kako je proslo, bas sam znatizeljan.
ako lap nema mana, uzimam ga naravno uz produzenje garancije na 3 god za svaki slucaj :D