Procjena laptopa

poruka: 2
|
čitano: 1.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Procjena laptopa

Ovako, namjeravam prodati laptop, pa bih zamolio ako može koliko bih za njega mogao dobiti.

Na njuškalu sam vidio slabije modele (slabiji proc i RAM) za 2800 (dva modela) kn.

Ja bih ovaj svoj još malo dotjerao i zapakirao u lijep celofan da dobije na cijeni (tipa Win7 RTM koji sam dobio od MS).

Ono što me zanima jest realna cijena ovoga (i samo toga, bez gore navedenog lijepog celofana ili usporedba sa njuškalom ili sličnim oglasima):

Lenovo 3000 N100 (laptop, 2 god)

15.4" TFT

CPU: Intel Core Duo T2450 2x @ 2.00 GHz

GPU: nVidija GeForce Go 7300

HDD: 120 GB @ 5400 rpm

RAM: 2 GB (1+1 nadograđen).

Unaprijed zahvaljujem.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2009 19:20 (Bukva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Procjena laptopa

Realno, cijena je negdje oko 1500-2000kn(možda sam puno i rekao ), ovisi na kolikog pacijenta naletiš. Mislim da s time računaju i ljudi koji prodaju na njuskalu.

Ja osobno ne bih dao vise od 1500kn za takav prijenosnik. Računaj s time da se za 3000kn nabavi ravno duplo jače računalo, no to je sve nebitno, ono kaj je bitno je u kakvom je prijenosnik stanju, dali je očuvan. 2 godine je relatino puno za prijenosnike.

Konfiguracije je slabašna, no to je manji problem od toga da je istekla garancija, pa svaki dio koji se pokvari na njemu košta više od samog prijenosnika.

Uglavnom, da ne duljim, pošto sam se raspisao, s obzirom na konfiguraciju, nepostojanje jamstva i starost prijenosnika, ja osobno ne bih isao iznad 1500kn, ali mislim da ako si uporan da ga možeš bez problema i za 2000kn uvaljati.

Sretno i pozdraf....

Zed's dead baby, Zed's dead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice