Procjena laptopa

poruka: 6
|
čitano: 1.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Procjena laptopa

Dobit cu ovaj laptop www.mybestlaptop.org/hp-pavilion-dv6-3010us-laptop.html, pa me zanima ocjena od jedan do deset. Ja nisam neki zaludjeni gamer koji zeli top performanse na svim novim hit igricama, zanima me hocu li ja moci pokrenuti npr. assassins creed 1, cod 5, avatar i igrice takvih zahtjevnosti na nekim mid-low detaljima? {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procjena laptopa

Itko? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procjena laptopa

Na prvi pogled 2/10 ako gledamo igre, nažalost nećeš se naigrat. Mislim da ne može ni te dvije navedene pristojno pokrenut. Možda griješim. 

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Procjena laptopa

Pa bio sam na game debate-u i ispalo je da mogu sve od navedenih pokrenuti, ne razumijem zasto ne bih, ima dual core procesor, 4 gb rama, grafa mu nije nesto, al moze ici do 512 mb, directX 10 i shader verziju 4.0, kad sam gledao na netu zahtjeve igrica, meni se cinilo da moze sve pokretati ali htio sam biti siguran! Al u svakom slucaju, pricekacu jos par misljenja!

15 godina
protjeran
NESHO kaže...

Pa bio sam na game debate-u i ispalo je da mogu sve od navedenih pokrenuti, ne razumijem zasto ne bih, ima dual core procesor, 4 gb rama, grafa mu nije nesto, al moze ici do 512 mb, directX 10 i shader verziju 4.0, kad sam gledao na netu zahtjeve igrica, meni se cinilo da moze sve pokretati ali htio sam biti siguran! Al u svakom slucaju, pricekacu jos par misljenja!

Možeš igrati ali ne zahtijevne igre.nabavi si demoe i probaj.Procesor nije neko najsretnije rješenje kao ni grafička,ali što je tu je.Hebeno je kad poklon čini čovjeka nesretnijim nego da ga nije niti dobio...za sve ostalo je lap dobar...

16 godina
neaktivan

To mi je trebalo. Nisam ni ocekivao da cu moci pokrenuti Crysis 2! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice