Problem sa paljenjem laptopa

poruka: 19
|
čitano: 11.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Savjet pomoć..

Imam laptop Toshiba Satellit c855 i imama problem sa pokretanjem.

Kad ga prvi put upalim on se normalno pokrene i podigne win 7. te normalno radi.

čim ga resetiram ili ugasim pa ga ponovno odma pokušam upaliti nema na ekranu ništa nit početni screen,nit podiže sistem a čuje se rad ventilatora i tipka num lock svijetli.

tek nakon CCA 20min. mogu ga ponovno normalno pokrenuti i tada sve opet normalno radi..

Virusa je bilo i očišćen je.

Pomagajte ako netko zna šta bi to moglo da bude...

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo novi podaci
Laptop sam resetirao i nakon toga slike nema "nikakve" ali čujem na zvučnik da je poigao windowse ali slike nema.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Imam laptop hp 4525s ,kada ga pokrenem lampica na vezi gori žuto,nakon nekoga vremena laptop se malo ugrie, resetiram ga ion krene a lampica gori bijelo. ponekad nakon resetiranja pojavi se neko izlistanje datoteka i onda se pkrene. Što bi to bilo. Hvala.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa paljenjem laptopa
na22 kaže...
Imam laptop hp 4525s ,kada ga pokrenem lampica na vezi gori žuto,nakon nekoga vremena laptop se malo ugrie, resetiram ga ion krene a lampica gori bijelo. ponekad nakon resetiranja pojavi se neko izlistanje datoteka i onda se pkrene. Što bi to bilo. Hvala.

Oko ledice za wlan tesko je reci zasto se nekada automatski ukljucuje (pretpostavljam i spaja na mrezu), probaj reibstalirati wlan driver.

Ovo drugo goivori da je došlo do greške u datotečnom sustravu i pri pokretanju računalo vrši provjeeu FS-a. Otiđi u "Moje računalo", zatim desni. klik na particiju koju sistem provjerava pri pokretanju, odaberi alati i zatim provjera diska. Pritom stavi kvačicu na " automatski popravi loše sektore". Nakon potvrde akcije ispisat ce se poruka da ce se provjera izvršiti pri ponovnom pokretanju računala. Pri pokretanju racunala provjeru nikako ne prekidaj vec pusti da alat izvrsi provjeru. Na samom kraju nakratkoi ce biuti prikazan report pa pokusaj isti uslikjati ili iscitati dali disk ima bad sektora. Uoliko ima losih sektora sspasi vazne podatke i disk zamjeni ispravnim!

12 godina
neaktivan

ovo mi nije odgovor koji mi je pomogao!!!

ja pitam jedno a drugi postavlja pitanje za svoj laptop na moju temu s potpuno različitim problemom!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mozda se prilokom ciscenja win-a od virusa dogodilo da je antivirus izbrisao neki file koji je windowsima potrebam.

Ako imas mogucnost napravi novi instalaciju windowsa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da i o tome sam razmišljao ali me razuvjerava jeli to problem jer se i prilikom restarta ili drugog paljenja uopće nepojavljuje ni onaj početni screen  toshibe

samo crni zaslon

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo opet isto,pokrenuo sam ga u safe modu resetirao i opet ništa na monitoru niti na VGA izlazu a čuo sam na zvučnik da podignut sistem{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ocito nije problem do win-a moze biti da je maticna ili nesto drugo posto se radi o lapu hmm malo je teze radit testove ali ovako...

Izvadi hard, izvadi rame, upali ako se pokrene i vidi sve na zaslonu ok, stavi rame pokreni ako sve radi kako spada ok, stavi hard ista stvar...

Ako se negdje pojavi problem znaci da je do te komponente problem... 

Javi dalje ako se isto javlja ili si rijesio

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Laptop je star godinu dana i mislim da je još pod garancijom tako d ću ga za te stvari poslati na servis jer i mene sve više vuče da je problem u hardveru.

sad mi je počeo i izbacivati onaj plavi ekran sa za sigurnost win. has been shud down i.t.d.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ocito je da je problem u hardware-u. Sobzirom da je pod garancijom onda ti nista drugo ne preostaje nego ga odnjeti na servis i neka oni pogledaju kaj se desava...

Kada rijesis javi koji je problem bio da se za ubuduce svi forumasi informiraju da znaju

Hvala 

Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ipak sam te poslušao

Kad skinem RAM:Ekran je crn nema ništa na njemu,vratim RAM o pokušava podignuti sistem ali bezuspješno.

Vratim RAM skinem HDD izbaci mi odma da ga nema ali kad ga resetiram opet NIŠTA!! samo crni ekran.

pokušam ga ugasiti i odma upaliti i opet ništa.

Mislim da je ipak neki problem u matičnoj ploči...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Javim šta je bilo.

Hvala

L.p.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ocito je drugdje problem moguce cpu,gpu ili pak mazicna tako da ti nista ne preostaje nego servis i to je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ukoliko bude matična zna li netko gdje se može kupiti matična za ovaj laptop?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
adobe flash player

Na exsploreru i cromu radi ,a na windovsima se stalno ruši. Koju verziju instalirati. Sve verzije koje se nudi neprihvača.Hvala na savjetu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa paljenjem laptopa

Evo laptop je stigao sa servisa pa vam javljam šta je bilo...

u opisu kvara stoji mikronska oštećenja matične ploče (natučena matična ploča)

Neznam šta to znači i gdje je točno kvar bio ali pošto je bio pod garancijom stavljna je nova matična ploča

l.p.

10 godina
neaktivan
problem s vezom
ovo mi se pokazuje kada idem na google. što da radim? evo šta se pojavluje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: problem s vezom

Provjeri da li su ti datum i vrijeme dobro namješteni

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice