dobio sam laptop hphttp://icecat.us/p/hp/a5n79ea/laptops-g7-1231eg-14185703.html posto je sve bilo na njemackom jeziku , stavio sam nove windovse 32 bita i kad mi prikazuje na laptopu da imam 3 gb rama , trebam li imati 64 bitni sustav da mogu iskoristiti puni kapacitet rama ... i najveci problem je sto ne mogu nijednu igru pokrenuti , pise u specifikacijama da ima zasebnu graficku , kako da je osposobim i kako da ona koristi svoj puni kapacitet ? unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
EDIT: Evo kolega je sve rekao, čak i stavio link za download drivera.
- Ako trebaš pomoć, instaliraj teamviewer, u privatnoj poruci mi pošalji ID i PASS koji ti
pokaže i ja ti to budem sredio bez problema.
- Ali svakako prije si snimi x64 verziju win 7 ili 8.1, bolje 8.1, ako trebaš linkove, javi se na PM.
- Ipak velika je vjerojatnost da win 8.1 x64 pro skine sve potrebne drivere sa windows update-a.
- Ako te smeta nedostatak klasičnoga starta, to riješiš bez problema sa classic shell programom, a ModernUI i
Charms bar isključiš u opcijama.
hvala , evo poskidat cu drivere pa ako bude problema javim se ... kada sve uradim bi li trebao pokrenuti igru football manager 2014
hvala , evo poskidat cu drivere pa ako bude problema javim se ... kada sve uradim bi li trebao pokrenuti igru football manager 2014
- Moraš instalirati x64 win, driveri za x64 win ne mogu radit na x32.
aha , jer ja sam bio ove drivere instalirao preko hp support assistanta
aha , jer ja sam bio ove drivere instalirao preko hp support assistanta
- Instaliraj si X64 win i onda skidaj i instaliraj drivere za onaj win koji imaš s linka koji je dao kolega.