Problem sa CD/DVD čitaćem na laptopu

poruka: 9
|
čitano: 2.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Problem je sljedeći. Sestre su mrdale po laptopu i smrdale cd čitać. Sada neke medije čita neke ne. Nema veze koji proizvođač bio. Prije je sve radilo i onda odjednom prestalo. Sve zivo sam probao, reinstal drivera, firewarea, windowsa... Ništa ne pomaže. Više neznam šta da radim. Ima možda netko ideju kako se može popraviti i u čemu je prob? Laptop je poprilično star i nema garanciju.

Hvala.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj ocistit lecu na laseru.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina

To radiš tako da kupiš poseban CD medij i ubaciš ga unutra i on obavi posao za tebe ;D

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma najbolje ga je rastavit jer ti cistaci i nisu bas od neke koristi.Rekao si da ti i laptop nije noviji tako da je mozda i laser u banani.

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 20:29 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ma i to probao. Imam onaj CD čistač. Ubacim ga unutra i on da će zavrtjeti pa stane. Tako se onaša i sa drugim medijima. Zavrti pa stane, pa opet proba pa stane i tako par puta i onda ništa.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ima jos tko kakvu ideju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

kad se to prije godinu dana mom desilo otišao sam u trgovinu i za 400Kn kipio novi. Sorry ali ne mogu ti ništa pametnije ponudit! pogledaj u oglasima, možda netko prodaje polovan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Hmm za taj stari necu kupovati, ali izgleda da je to jedino rjesenje. ty

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem sa CD/DVD čitaćem na laptopu
Black Knight kaže...

Problem je sljedeći. Sestre su mrdale po laptopu i smrdale cd čitać. Sada neke medije čita neke ne. Nema veze koji proizvođač bio. Prije je sve radilo i onda odjednom prestalo. Sve zivo sam probao, reinstal drivera, firewarea, windowsa... Ništa ne pomaže. Više neznam šta da radim. Ima možda netko ideju kako se može popraviti i u čemu je prob? Laptop je poprilično star i nema garanciju.

Hvala.

Ovako, uzmeš tečnost za čišćenje lasera, nije ti ona skupa, uzmeš štapić za uši i na njega naneseš jednu kapljicu tečnosti i pažljivo očistiš laser, a poslije njega i čitav CD-rom!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice