Problem sa acer 8920

poruka: 10
|
čitano: 2.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

ovako,radio je kao sat,bio xp na njemu,rekoh da dignem 7 na njega i tad su poceli problemi,pocela se grafa pregrijavati(3650) i ugasi se,overheat mislim da je pa se automatski gasio,znaci nemoguce je bilo dici sistem,otvorim ga ispusem stavim pastu novu  na grafu i cpu upalim,isto se desi,skinem grafu posto je PCI ispusem sve ustekam je i nema sad slike na displeyu,dobro sam je ustekao tako da nije do toga,radi sve ali ne baca sliku,pa sta bi moglo to biti,kuler se slabo vrti jer nema u biosu hardverski podesavanje nego softwerski,kako nema drivera i sistema tako je i pocelo grijanje grafe,pomagajte..Mršti se

Bišć@n
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 16:20 (Biscan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

imali iko da kaze koju pametnu :(

Bišć@n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

Nosi na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

zna li iko otprilike sta bi moglo biti,ima li ovdje strucnjaka???

Bišć@n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

Ustanovljen kvar,riknula mi grafa,da nema ko graficku PCI ili MXM znaci bilo kakvu,da kupim??

Bišć@n
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.7.2010 1:26 (Biscan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

Ja ne znam zašto si stavljao windowse 7 , ako ti Xp vrti odlično.Ali to su tvoji razlozi.Kada ti se nešto ovako desi , teško je to preko foruma ocijeniti i popraviti.Za to služe ljudi koji se bave s time , i koji to naplaćuju.Zato to odnesi njima odriješi ponešto kese , i vrti OS koji zeliš.Radi se o laptopu , koji bi trebao vrtiti navedeni OS  bez problema , imam doma takav , radi na visti.Ali ja držim vistu , jer radi dobro.Najbolje da se nakon  popravka vratiš na XP ;).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

laptop je bio na servisu i ustanovljen je kvar,riknula grafa,ovaj laptop moze vrtiti i xp i vistu i 7-icu,nema veze OS sa tim sto je grafa rika,problem je sto nema grafe ovdje kod nas nigdje kupit,zato pitam da nema ko da prodaje..molio bih bez pametovanja ;)

Bišć@n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

hajmo ovako

gdje kupiti graficku karticu za laptop???

Bišć@n
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa acer 8920
Biscan kaže...

hajmo ovako

gdje kupiti graficku karticu za laptop???

Hmm ako nema u ovlaštenom servisu, onda jedino preko oglasnika tražiti makar u to sumnjam, najbolje e-bay.

Y.P.F.
15 godina
neaktivan
Problem sa acer 8920

tema moze na LOCK..

Bišć@n
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: