ovako,radio je kao sat,bio xp na njemu,rekoh da dignem 7 na njega i tad su poceli problemi,pocela se grafa pregrijavati(3650) i ugasi se,overheat mislim da je pa se automatski gasio,znaci nemoguce je bilo dici sistem,otvorim ga ispusem stavim pastu novu na grafu i cpu upalim,isto se desi,skinem grafu posto je PCI ispusem sve ustekam je i nema sad slike na displeyu,dobro sam je ustekao tako da nije do toga,radi sve ali ne baca sliku,pa sta bi moglo to biti,kuler se slabo vrti jer nema u biosu hardverski podesavanje nego softwerski,kako nema drivera i sistema tako je i pocelo grijanje grafe,pomagajte..
Problem sa acer 8920
- poruka: 10
- |
- čitano: 2.596
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imali iko da kaze koju pametnu :(
Nosi na servis.
zna li iko otprilike sta bi moglo biti,ima li ovdje strucnjaka???
Ustanovljen kvar,riknula mi grafa,da nema ko graficku PCI ili MXM znaci bilo kakvu,da kupim??
Ja ne znam zašto si stavljao windowse 7 , ako ti Xp vrti odlično.Ali to su tvoji razlozi.Kada ti se nešto ovako desi , teško je to preko foruma ocijeniti i popraviti.Za to služe ljudi koji se bave s time , i koji to naplaćuju.Zato to odnesi njima odriješi ponešto kese , i vrti OS koji zeliš.Radi se o laptopu , koji bi trebao vrtiti navedeni OS bez problema , imam doma takav , radi na visti.Ali ja držim vistu , jer radi dobro.Najbolje da se nakon popravka vratiš na XP ;).
laptop je bio na servisu i ustanovljen je kvar,riknula grafa,ovaj laptop moze vrtiti i xp i vistu i 7-icu,nema veze OS sa tim sto je grafa rika,problem je sto nema grafe ovdje kod nas nigdje kupit,zato pitam da nema ko da prodaje..molio bih bez pametovanja ;)
hajmo ovako
gdje kupiti graficku karticu za laptop???
hajmo ovako
gdje kupiti graficku karticu za laptop???
Hmm ako nema u ovlaštenom servisu, onda jedino preko oglasnika tražiti makar u to sumnjam, najbolje e-bay.
tema moze na LOCK..