Prijenosno racunalo do 4500 kn (Hitno!)

poruka: 7
|
čitano: 1.480
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle ovako, imam 4500kn na raspolaganju, za prijenosno racunalo. Nije za mene nego treba mojoj staroj za posao. Dakle najvaznije od svega jest da ima neku solidnu bateriju i da je ugodno pisati na njemu zato jer ce sluziti uglavnom za pisanje i surfanje netom. Dakle ovako bi se koristio:

dokumenti>net>filmovi>glazba>igre (bitno da nije grafa integrirana Intelova, da se moze tu i tamo pokoja igra nabaciti)

Evo ako netko ima neku preporuku bio bih veoma zahvalan, sutra cu ga najvjerojatnije naruciti, a posto nisam dugo pratio stanje laptopa nebih se htjeo zeznuti.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Prijenosno racunalo do 4500 kn (Hitno!)

Evo dodaj još 500 kn i imaš odličan laptop, čak i za velik broj novih igrica.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011659

16 godina
neaktivan
goozoigz kaže...

Evo dodaj još 500 kn i imaš odličan laptop, čak i za velik broj novih igrica.

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011659

Neznam bas, citao sam da taj 4515s ima dosta kratku bateriju (oko 3.30h) Ja sam gledao laptop tipa 4510s koji dode 4380kn i baterija mu traje 5h a ima skoro istu konfiguraciju. Evo LINK

Sada neznam ako za tu lovu mogu naci neki bolji laptop, jer od svih koje sam pogledao jedino mi se taj ''dopao'' po konfiguraciji, ali kvaliteta izrade mi se ne cini bas najbolja. Ima netko jos koji laptop za preporuciti?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2009 19:47 (Independent).
15 godina
neaktivan

Ja bi za te novce kupio Lenovo ThinkPad X60s.

To je moje skromno mišljenje da imam 4.500 Kn.

...sve prolazi pa tako i ja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš mislim da ima dobru kvalitetu izrade jer mu se tipkovniica lako čisti i što je najbitnije nemože prašina doć do komponenata tako lako.

Lagan je i ima dobre komponente za malo novca.

16 godina
neaktivan
goozoigz kaže...

Baš mislim da ima dobru kvalitetu izrade jer mu se tipkovniica lako čisti i što je najbitnije nemože prašina doć do komponenata tako lako.

A evo sutra uzimam laptop, najvjerojatnije cu uzeti taj 4510s , jedino ako jos netko ima za reci nesto protiv, ili ak za te novce ima nesto bolje (ili kvalitetnije) neka slobodno kaze.

16 godina
neaktivan
Independent kaže...
goozoigz kaže...

A evo sutra uzimam laptop, najvjerojatnije cu uzeti taj 4510s , jedino ako jos netko ima za reci nesto protiv, ili ak za te novce ima nesto bolje (ili kvalitetnije) neka slobodno kaze.

Osobno imam slican laptop, isto 4510s no s 500GB HDD i laptop je zvijer - za istu je svrhu kao i tvoj te ga moja mama, sestra, tata i ja koristimo bez problema. Baterija mu nije jaca strana - rekao bih 2h rada s dokumentima/internetom na Debian Linuxu dok u idle-u bi potegnuo 3, 3.5h. Izrada se cini super te je prodavac u Mikronisu rekao da je dobar jer ima isti doma (no ne znam koliko je to vjerodostojno).

Za tu cijenu - nema boljeg, samo naprijed.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice