Preporuka laptopa od 4000-5000 kn

poruka: 39
|
čitano: 8.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Preporuka laptopa od 4000-5000 kn
robisierra92 kaže...

1. da

2. da

3. da

neka me netko ispravi ako griješim..

ali čini se da je ovaj asus ipak jači od hp4710s, i po prvi puta vidim taj model asusa, dakle neka novija igračka na tržištu. jedino što nema je operacijski sustav, ali u današnje vrijeme se to lako riješi.

da ali hp ima veći monitor ,bolju rezoluciju,veći disk ,više memorije,i ja bih osobno više vjerovao amerikancu nego tajlanđaninu iako su svi madi in china

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
robisierra92 kaže...

1. da

2. da

3. da

neka me netko ispravi ako griješim..

ali čini se da je ovaj asus ipak jači od hp4710s, i po prvi puta vidim taj model asusa, dakle neka novija igračka na tržištu. jedino što nema je operacijski sustav, ali u današnje vrijeme se to lako riješi.

da ali hp ima veći monitor ,bolju rezoluciju,veći disk ,više memorije,i ja bih osobno više vjerovao amerikancu nego tajlanđaninu iako su svi madi in china

Ok a ovaj:

ASUS N71JV-TY030
Core i3 350(2.26GHz),

3GB DDR3(1066MHz),

320GB(5400rpm),

17.3''(1600x900),

DVD-SM,

NV GT325Optimus 1GB,

G-LAN, HDMI, USB3.0 (dal se moze na USB 3.0 ukopcat USB 2.0???) , Wi-fi Atheros,

Bluetooth, 2.0MPixel Camera, 6cell-4400mAh

METALLICA!!!
15 godina
neaktivan
Preporuka laptopa od 4000-5000 kn

Što se tice biranja brenda: Imam HP vec 5 godina (q8710w) koji je nov kostao 17.999 kn. Na njemu sam naucio sve sto znam o racunalima. Prvi reinstal na njemu, testiranje programa, overclockiranje i on dan danas radi ko zvijer.

Imao sam asus (ne sjecam se vise modela) i on mi se poceo pregrijavat i gubit se u vaznim trenutcima (onda je ona njihova tehnologija za baterije izasla i non stop mi rusila racunalo).

Ja bih ti preporucio da uzmes HP jer te nece iznevjeriti. Jako su kvalitetno napravljeni i vrijede ulozene novce..

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
protjeran
MorciTheCroat kaže...
linuxjuzer kaže...
MorciTheCroat kaže...
linuxjuzer kaže...

...HP i nema glavobolje...Namigiva

http://www.bug.hr/vijesti/asus-najpouzdaniji/96040.aspx

Jesi siguran???

itekako...evo pavilion dv 1000 punih 6 godina,NIKAD NIJEDAN KVAR,NIJEDAN BSOD,samo memorija dograđena..i nedavno uzeo dv7 novi..govorim iz prakse,ne pljuckam po asus-u...

Hehe mozda si imao srece:-)

..ne vjerujem,nego čisto čovjek mora na lap i paziti...doduše,ovaj prvi je kupljen u americi...sad dali to nešto znači ili ne...koliko sam primjetio ovdje na forumu,ljudi misle da je lap nešt oslično iz akcijskih filmova...ono,pada,blokira mu se hlađenje..,ako malo cole ode na njega ne bu mu ništa,i št osam naročito primjetio,neki biseri ga pokušavaju raznim programima OC-ati...onda,bog je stvorio cool pad,jer i ja sam na ovom starijem izvrtio dosta pucačine(starije malo),pa i freespaca 1 i 2..mali njegov vent je non stop radi,ali sam mu ipak priuštio cool pad..i puno je pomogao..puno ljudi s poigrava,otvara ga bez nekog dobrog razloga,i kad krepa,ma vidi...kako se usudio...???

16 godina
neaktivan

taj asus ne izgleda loše, nije mi poznato kakva mu je grafička, ali ako ima 1 gb možda i nije loša. koliko znam u 3.0 možeš ukopčati 2.0 a ne ide obrnuto (opet, neka me netko ispravi ako griješim). važno je da ima veliki display i dobru rezoluciju (rezolucija 1600x900 je također i kod hp-a 4710s). našao sam cijenu od oko 5800 kuna za tog asusa, to baš i nije malo..ali eto.

uglavnom, mislim da bi općenito trebao težiti k tome da ti prijenosnik ima grafičku od 1 gb, min 4gb rama ddr2 ili 3 ddr3, da je cpu barem core2duo, da je hard min 320 gb i da je display 17 inča. a ovaj zadnji ispunjava sve zahtjeve..pa ti razmisli..

16 godina
neaktivan

Evo sad gledam malo ovaj gore sto sam naveo evo link:

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=5354

Izgleda mi cita solidno.

Ova GF GT326M 1 GB je sigurno jaca od 4330 512 MB.

Mislim da cu ipak toga uzeti ali cu jos provjeriti na netu sto o njemu pisu

METALLICA!!!
15 godina
protjeran

...NAJBITNIJE je da ima dobru servisnu i ostalu podršku...primjetio sam da u jeftine 17inčne u zadnje vrijem trpaju one procesore t4200,aj ges...koji rade na većoj voltaži i srazmjerno se više griju...mislim na dual core,ne core2duo..

16 godina
neaktivan

taj je i meni prvi izbacio google. kao što rekoh, laptopi zastarijevaju strašno brzo. hp4710s je još uvijek odličan i kvalitetan stroj, ali novi dečki izlaze na tržište svakodnevno, nudeći nove opcije i nove mogućnosti. taj laptop nisam kupio kao primarno računalo, nego mi služi prvenstveno za posao, i još uvijek sam zadoovljan s njim, ali nagodinu, u ovo vrijeme, možda i ja otvorim ovakvu temu na forumu  Izlanuo se

15 godina

ja mislim da je najpametnije mijenjati laptope svake tri-četri godine jer za to vrijeme dođe nova generacija,godina dana je jako malo da bi se izvršila smjena generacije, a i taj hp je jako dobar stroj

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice