Trebao bi laptop do 3000kn koji bi koristio za posao i prvenstveno bi mi trebao za Corel. Ono što mi treba je ekran oko 15", tipkovnica s numeričkom tipkovnicom, WiFi, dvd-rom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad ga i ti puknuo i ostao živ.Neće čovjek igrati Crysis,nego koristiti standardne windows programe za grafiku/sliku.Tu je intelova integrirka više nego dovoljna..i da,vrlo je pouzdana...za tu namjenu..u to mcjenovnom rangu sve je to u biti isto,čija god grafička bila...
Sad ga i ti puknuo i ostao živ.Neće čovjek igrati Crysis,nego koristiti standardne windows programe za grafiku/sliku.Tu je intelova integrirka više nego dovoljna..i da,vrlo je pouzdana...za tu namjenu..u to mcjenovnom rangu sve je to u biti isto,čija god grafička bila...
Ovako, zelis kupit auto kojim neces ici vise od 80km/h. Hoces li uzet yugo 45-cu koji moze ici cak 85km/h ili ipak nesto malo jace?
Znam da je 4500 dovoljna, ali iz osobnog iskustva znam da se moze nac prijenosnik slicne cijene sa hd3200.
Dakle,ATI-jeva HD 3200 vs.INTEL-ova 4500MHD? Neka sam odluci.
HP mi se ne sviđa jer nema numpad koji mi je užasno bitan jer ubrzava moj posao nekoliko puta. Ovaj Toshibin mi se jako sviđa samo me zanima dal znate možda koliku autonomiju ima i dal je laptop pouzdan odnosno, da se nece raspast u godinu dana.
Ima garanciju od 24 mjeseca, što je dosta za laptop od 3000 kn. Ne možeš očekivat za laptop te cijene da će bit savršen, mislim da ti ne može niko reći koliko će dugo radit, ali ima garanciju.
Zanima me sad kolika je razlika između recimo dvojezgrenog Pentiuma T4500 s taktom od 2.3GHz i AMD V140 u praksi. Jeli pentium brži s obzirom da je dvo jezgreni?