Popravak laptopa Acer

poruka: 4
|
čitano: 805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Popravak laptopa Acer

Pozdrav svima....

Imam problem sa "poklopcem" laptopa ( gornji dio)... Naime kada ga otvaram jako teško ide..i nekad mi "škljocne". Bojim se da neće nešto pući prilikom podizanja

Kako to mogu riješiti? Jel to mogu ovi u servisu popraviti ?  

Drugi problem je pregrijavanje. Pošto nisam nikad rastavljao laptop da ga ispušem jel možda pametno da ja to radim ili? Možda je to PEACE OF CAKE , pa bi mi bilo glupo da ga nekomu nosim

Laptop je Acer Aspire e1-531

Eto ako je neko imao problema kao ja molio bih da pomogne

Hvala ekipa unaprijed... 

Pozdrav....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Popravak laptopa Acer

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Popravak laptopa Acer

Ne bih želio pokretati novu temu no ak nitko ovdje ne odgovori...

Imam Acer Aspire 5336, godina proizvodnje 2010., jučer je počeo javljati da će HDD otić k vragu, problem je Reallocated Sectors Count, i sad spašavam podatke na sve moguće CD-e, DVD-e, flash-eve...

Zanima me jel mogu kak popraviti te premještene sektore, HDD Regenerator? Ili je stvarno gotovo i bolje da kupim novi HDD ili laptop? Jel mogu koji dio iz laptopa koristit za PC? Jer imam neke dijelove starog PC-a, pa ak je kaj međusobno iskoristivo, jel su HDD kompatibilni, osim kaj je u laptopu tanji?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 14:23 (display_blue).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Popravak laptopa Acer

sata diskovi od laptopa slovodno mozes na pc prikopcat i radit ce kao i svaki drugi disk a koliko znam za ata tj pata je potreban adapter (ako ces 2,5" diskove spojit na stolni komp

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice